Téma: Kálvária-Bál

video 2009 szept. 21. - 21:23:05
(2/2)
Aki kedvet érezz jöjjön szerdán hozzánk vendégségbe a Bázisra, aminek címét sms-ben közvetítem, ha megírja miért jön és hányan. A szám: 30/7230411.
19.00-tól fogadjuk a lelkes aktivistákat, önkénteseket, mûvészeket, bárkit, akit érdekel a BáL sorsa.
Remélem hamarosan találkozunk!

ÖNKÉNTESEKET keresünk:
-Fõzicskézéshez
-Szemétszedéshez
-Fuvarozáshoz
-Koordináláshoz
ÜDV
video 2009 szept. 21. - 21:09:37
(1/2)
Célunk egy olyan együttmüködésen alapuló nonprofit rendezvény létrehozása, ahol a civil és szervezeti struktúrák átfedésbe kerülnek partnereik és céljaik megismerésével.
Szeretnénk, ha ez a nap semmi másról nem szólna csakis kizárólag rólunk és arról, hogy megmutassuk együtt, mire is vagyunk képesek.
A helyi lakosokkal együtt kicsinosítjuk a parkot (a város egyik legelhanyagoltabb környékét), játszunk, zenélünk, utána átadjuk a helyet a meghívott fellépõknek, akik estig váltják egymást a Dínom-Dánom helyszínen.
Egész nap lesznek kreatív kézmûves-foglalkozások fiatal mûvészcsoportokkal, Kálvária Szabad Piknik, ahol megkóstoljuk egymás finomságait és a kicsiknek pedig ott a Rossz Gyerekek Kálváriája.
A Szívességek Boltja félig ingyenbolt, félig csereberebolt, ahol könnyedén megszabadulhatsz elkopott, használt ruhadarabjaidtól, tárgyaidtól, valamint elvehetsz bármit, ami számodra kedvessé válik, egy szívességért cserébe. 
A bálon Magyarországon még kevéssé ismert alternatív közösségi formákkal ismerkedhetünk meg.
A Fecsegõ Kör civil szervezetek és cselekedni vágyó emberek fóruma. 
Eszmecserék szegénységrõl, demokráciáról, kapitalizmusról, alternatívákról, életmódokról.
Gyertek el, Nézzétek meg, Tegyetek hozzá!!!
CSAK RAJTUNK MÚLIK!