Téma: Káosz

maroti anita 2010 máj. 26. - 15:10:34 Előzmény Borella
(2/2)
Nagyon jó a film. És gratulálok a szinkronrendezõnek. Nagyon jó hangok tolmácsolták nekünk a történetet. Nagyon szeretem Mihályi Gyõzõ kivételes orgánumát, a nõies hangú Kis Virágot, a rekedtesen csibész Joó Gábort és a dögös csajhangot, Vadász Beát. Nagyon izgalmas és pörgõs a film, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Borella 2010 máj. 18. - 04:25:55
(1/2)
Ez a film eszméletlenül jó volt! Tüzes, temperamentumos, fergeteges humorú, szórakoztató és mélyen igaz, drámai valóban, ha nem is dráma, inkább tragikomédia, de a (sajnos) nagyonis általánosnak tûnõ férfi idiotizmust és alapvetõ szarháziságot, mérhetetlen önzést, a hímsovinizmust és pöcsöntudat-mentalitást, sõt - ami a prosti futtató striciket illeti - a szadista aljasságot ragyogóan, pergõn, elementáris erõvel mutatja be, ragadja nyakon, tökön, bocs, de ezt muszáj volt leírnom. Isteni rendezés!
Még akkor is le kellett írnom, ha mindig van kivétel, én hiszek benne, talán láttam is egyszer valahol :-)), na tõlük elnézést kérek eme kirohanásomért, de ez a film arról szól, amitõl százezerszám szenvednek a nõk a világban, sokszor úgy, hogy nem is tudják. De ebbõl a filmbõl pontosan, egzakt módon megkaphatják a diagnózist.