Kit Fisto 2016 dec. 17. - 11:51:27
(3/3)
Ez a film annyira pocsék, hogy az már jó!!! Agyament történet, pitiáner, de mégis jól mûködõ, ostoba poénokkal, gagekkel. Engem folyamatosan szórakoztatott, jókat nevetgéltem rajta. Volt olyan jelenet "ajtó, ami mögött az északi-sark van" amin már feljajdultam, annyira gagyi, de pár másodperc után vettem a lapot, és azon is jót nevettem. Csak olyanoknak ajánlom, akik nem várnak tõle semmit, csak egy kis bambulást a hülye tv-ben a hülye karácsonyi filmre, nevetni olyan poénokon, amikben már az is nevetséges, hogy egyáltalán betehetõnek gondolták :D
Pacala és az ajtó 2011 dec. 26. - 00:20:35 Előzmény Kentaro
(2/3)
azt is érdemes megfigyelni a film elején,hogy amikor elkapnak valakit a rendõrök a plázában és csak simán gyanusítják akkor így szól a másik 2 társához a yard,hogy : ,,vigyétek a szemem elõl ezt a mocskos rohadékot,mielõtt kihányom a belemet a látványától''-------na ezt a stílust is átvehetnék a mi védelmezõink és nem csak puszilgatnák a mocskos bûnözõinket,mindenféle jogaikat tiszteletben tartva,intézkedés címszóval!!!
7/10
Kentaro 2009 febr. 12. - 14:48:45 7/10
(1/3)
A film egy családról szól, aki elmegy a helyi plázába és ott különbözõ kalandok érik õket. Egyszer meglehet nézni, már csak a sztárok miatt is, mert ebben nincs hiány. Az ismertebbek mellett még láthatjuk a fiatal Earlt a Nevem Earl-bõl és Prestont is a Jackass-ból.
Ezen kívül érdemes megfigyelni, hogyan is kell kinéznie egy igazi plázának.
De ezt leszámítva, ez az alkotása a gyenge karácsonyi családi filmek közé sorolandó