Téma: Karadayi

malvinkicska 2017 okt. 06. - 09:57:06
(1350/1350)
Ezt mindenki maga dönti el, mit néz nekem meg, a Kara Para Ask nem jött be ,mert itt a színészi játék az felül múlhatatlan ez biztos több millióan nézték meg.
Az Icerde az az a Tégla is egy kemény sorozat de logikus nem az a sok mondva csinált sztorik vannak benne , én meglepõdtem magamon alig várom, most is feltöltsék , pedig nem egy könnyed a téma. Most már nem nézem minden török sorozatot , mert sok a hasonlóság bennük, és kezd untatni.
Az Áradat is jó meg a BIr Bulut Olsam az egy csoda az sem könnyed de van értelme, mert sok benne az olyan ami megtörténhet, meg meg is azon a részen.
Jó szórakozást van válogatási lehetõsség.
6/10
Máriácska 2. 2017 okt. 05. - 12:57:32 6/10 Előzmény malvinkicska
(1349/1350)
Az elsõ részt tegnap megnéztük. Rengeteg kegyetlen, szadista jelenet volt benne. Nem vagyok benne biztos, hogy bírnám ezeket hosszútávon nézni. Bár minden filmben vannak ilyenek, ebben túl sok volt már a kezdetekor Végig ilyen a sorozat?
malvinkicska 2016 dec. 25. - 17:18:19 Előzmény Érsekvári
(1348/1350)
Szeretettel köszöntelek végig néztem az érzéseim vegyesek, mivel mióta Turgut vissza jött azóta bonyolódtak a dolgok, de szerintem felesleges volt.
Aztán ott volt az az elmebeteg Nõ amit az követett borzalmas, tudod azt meg amúgy is gyûlölöm.
A helyére kerültek a dolgok ,de Seyist valahol sajnáltam mivel Ilknurt szerette, és a gyereket is mennyire várta, neki is lehetett volna egy kis boldogság.
A pandúrok lassan elfogytak.
Amiért érdemes volt másfél évig nézni az Feride és Mahir játéka, a többiek is oda tették magukat de ezek igen, nagyon hiteles volt minden jelenetük.

Gabusnak Juditnak ezt egyszerûen megköszöni nem lehet, mivel ez nagy munka volt, de biztos kapnak áldást, a minden hatótól, mert érdemlik.
Neked is megköszönöm a türelmed, mivel néha én egy kicsit morogtam, nem tudok színeskedni.
A másik nagyon meg gondolom ilyen hosszú sorozatban még egyszer bele kezdjek e.
El vagyunk kényeztetve van válogatási lehetõség, de nekem A Kara Sevda és a most elkezdett Bátor és szép ami nagyon tetszik.
További szép ünneplést kívánok.
10/10
Érsekvári 2016 dec. 22. - 21:51:41 10/10
(1347/1350)
Szia ! Örülök neked !
Gabusék csúcs teljesítménye a másfél év alatt igazán elismerésre méltó . Ennyi kitartás és rengeteg munka ami ezzel jár . Most 2 új sorozat is jön az egyik nagy meglepetés amire nem is számítottunk . Arany szívük van mindkettõjüknek .
Kellemes Ünnepet Boldog Karácsonyt kívánok !
malvinkicska 2016 dec. 22. - 15:18:59 Előzmény Érsekvári
(1346/1350)
Szia megérkeztem elkezdtem pótolni az elmaradt részeket. 110 és 11-es rész a 10-esben van Mahir és Feride esküvõje Yasin és Suna a tanuk.
Belgint leönti valami savval az egyik volt rabló amiért becsapta, ronda lett az arca, most már Turgut ellene van és fordítva is igaz.
A három rablót sokáig hagyták az utolsó részig szinte, mert T Necdet, és M S ezek öltek elevenítettek, és végig.
Necdet vissza szerezte a kislányát, mert elárulta M S, és Turgut kinozta egy eldugott helyen végül lelõtte, biztos meghal, közben megtalálta F M, de már akkor haldoklott az a szemét T meg elment.
azt hiszem most már helyére kerülnek a dolgok, mert Seyís vallomást tett a fegyver rablással kapcsolatban letartóztatták, Ilknur felkereste, és megtudta õ is közte volt az anyja és gyereke gyilkosai között, nagyon ordított, becsapta Seyís.
A sok rosszban az a jó van benne egy nagyon erõs szerelmi száll ami a többi török sorozatban nem található sajnos.
malvinkicska 2016 dec. 15. - 13:07:44
(1345/1350)
A 109-en is túl vagyok, elég nehezen kerül ez a mocsok M S rendõr kézre, hiába tudják õ a gyilkos,
Dalyan meghalt mert Orhant védte õt lõtték meg.
Seyis csak azért rabolta el Süedat, mert féltette Turgutól, de nem bántották az apja is megbocsátott Süedanak Nazif papa.
Feride a terhességét titkolja Mahir elõl, nem hagyja sunának sem megmondeani.
Voltak gyengébb jelenetek sokat volt együtt Feride és Mahir a törzs helyükön, oldják a sok mocskot.
malvinkicska 2016 dec. 15. - 13:07:43
(1344/1350)
A 109-en is túl vagyok, elég nehezen kerül ez a mocsok M S rendõr kézre, hiába tudják õ a gyilkos,
Dalyan meghalt mert Orhant védte õt lõtték meg.
Seyis csak azért rabolta el Süedat, mert féltette Turgutól, de nem bántották az apja is megbocsátott Süedanak Nazif papa.
Feride a terhességét titkolja Mahir elõl, nem hagyja sunának sem megmondeani.
Voltak gyengébb jelenetek sokat volt együtt Feride és Mahir a törzs helyükön, oldják a sok mocskot.
malvinkicska 2016 dec. 14. - 20:23:23
(1343/1350)
Szia a 108 as részen is túl vagyok , megint volt tárgyalás Mahirnak tudod mikor Ilknurt védte attól a banditától, és lelõtte. az ügyész életfogytiglant kért de Feride addig csinálta vagy 6 év lett belõle.
A tárgyalás után megszöktette Mahirt és együtt mentek el a bank igazgatóhoz Éjjel akinél a szép kulcs volt, és kivették a bizonyítékot, Feride nem adta ki a kezébõl.
A bíróságra ment és már ott volt az apja ügyész, a rendõr fõnök, és bementek a fõügyész irodájába, és ott beszélgettek, aztán kiküldte a fõügyész õket ketten maradtak F-el és akkor kibontotta a kést és elemezték az új lenyomatot és vége.
Aztán Seyís nem tudom miért rabolta el Orhan csaját az majd eztán lesz. Necdet kislánya már az igazi anyjánál van azt Turgut mûve, az nagyon aljas jól alakít de nagyon utálom azt az embert meg a karakterét is.
Jó éjszakát neked..
10/10
Érsekvári 2016 dec. 13. - 23:25:41 10/10
(1342/1350)
Szép álmokat biztosan alszol már ! Benéztem az oldalra jó késõn és látom milyen szorgalmasan nézed , mindjárt vége pár rész van csak .
Most már nem is hajszolom annyira lemaradtam , ahogy írtam elõzõleg januárba fogom megnézni - befejezni .
Téged olvaslak mit írsz és nagyon jó mindig a meglátásod a véleményed .
Puszillak !
malvinkicska 2016 dec. 13. - 13:56:08 Előzmény Érsekvári
(1341/1350)
A 107-en is túl vagyok borzasztó hármas Belgin, M S, és Turgut, amit ezek követnek máglyára velük

A török igazságszolgáltatás így mûködik akkor az egy hányadék ország világ elõtt, így filmre vinni.
Feride most már tudja az apja egy rabló gyílkos, bement Mahirhoz a börtönbe, és kérte segít neki ki szökni csak segítsen felgöngyölíteni ezta szemét dombot.

Õszinte vagyok nem nagyon várom már ezt a sok mocskot nem szórakozok inkább elgondolkodtató.
malvinkicska 2016 dec. 12. - 21:45:55 Előzmény Érsekvári
(1340/1350)
A 106-os túl vagyok megnéztem, amit ebben ki áll a Mahir családja az már nagy dolgok.
Feride meg van zavarodva nem akarja elhinni az apja egy csempész gyilkos.
Az anyja is hazudott elõször, de késõbb felhívta Feridét ,és közölte vele mindent elmond a rabló apjáról az kihallgatta és leszúrta, Keriment a saját feleségét egy hideg vérû gyilkos. Belgin is szemét de most az egyszer megmentette Mahirt ahova csapdába csalta a rendõr fõnök. Képzeld Songült újra elraboltatták szóval ez a sok szörnyûség nem tudom minek ennyi rablás bele.
Necdet jól megverte a lelenc vezetõjét egybõl tudta hol a kislánya, de ebben a részben még nem lett meg.

Egyszerûen már félek bele kezdeni nézni, olyan dolgok vannak benne.
Az a Turgut egy féreg annyit öszze hazudozik azt hiszi szeretni fogja Feride de téved a marha.
Lehet majd késõbb nézem mega részeket nem tudom mert ez nekem sok, ami ebben megy.
Jó éjszakát neked.
malvinkicska 2016 dec. 11. - 17:56:14 Előzmény Érsekvári
(1339/1350)
Szia ma néztem a 105 részt, nekem nagyon el van nyújtva túl hosszú a vizsgálat,a sok hazugság, még mindig M S van mentve ez kész nevetséges, szerintem ezek a két ó részekbõl elég lenne 1, mert olyan dolgok vannak benne aminek nem sok értelme van.
Turgut mióta vissza jött teljesen más lett a sztori nem az ami eddig volt, nagyon híg sok a körbe írás.
Ayten újra megesküdött Necdettel a baba miatt de a babát nem találták ahova vitte árvaházba N, nagyon kétségbe vannak esve.
Az öreg Naziif fel kelt a beteg ágyából elment a bíróságra Feridéhez és tiszta vízet öntött a pohárba, elmondta õ lõtte meg M S-t, és az apja áll a család kiirtása mellet ez a beszéd, ezt már nagyon régen meg kellet volna tenni.
Az egyáltalán nem fogtam fel miért akarta Mahir titkolni F elõl, hogy az apja álla gyilkosság hátterében, azt elõbb utóbb úgy is megtudja, ezzel csak huzták az idõt, ami nem olyan szórakoztató volt, hazugság hazugság hátán.

Aztán a török hatóság így mûködik az nagy szégyen ha még a 70-es évek akkor is.
Többet ilyen hosszú sorozatban nem fogok bele mert egy idõ után akár milyen jó a színészi játék unalmas, már Mahir olyan faragott kép nagyon nyúzott biztosa sok forgatás, tette vele, de figyeld meg szinte kész öreg ember már.
További szép estét kívánok.
malvinkicska 2016 dec. 10. - 19:03:41
(1338/1350)
A 104-es részt is megnéztem ebben azért nagyon sok túlzás volt, tele hiteltelen dolgokkal, amit Turgut meg aza marha Belgin követ az nekem egy cirkusz ilyen nincs.

Aztán felakasztották Orhant szerintem az is csak bele volt írva, de végül Mahir levágta.

Aztán a bokszoló kiszökött a börtönbõl és nem keresik ez is snasz, végig ver mindenkit.
Az utcán minden házba bezörget, mert Mahirt körözi.
Az öreg újra szív rohamot kapott ez is sok már nem tudom hányadik amit átél.

Az a meglátásom nem szabad ennyi részt mert a vége már nekem nevetsége tárgya ahogy figyelem, és még mindig van 11 B, azért nézem végig , mert kiváncsi vagyok mit hoznak még össze Mahirék ellen, itt senki nem bukik le csak az M családja ide maffia, vagy oda.
Szép hétvégét holnaptól minden nap lesz, azt olvastam.
malvinkicska 2016 dec. 08. - 20:46:44 Előzmény Érsekvári
(1337/1350)
Köszöntelek a 103-as részen is túl vagyok de azt kell írjam neked ez a legfelépítettebb sorozat, nagyon élvezetes a sok borzalom ellenére a fõszereplõk sokat vannak együtt és az õ játékuk visz mindent.
Feride iker terhes volt és az egyik baba alt el a másik megmaradt, amikor ezt M S megtudta megõrült, rögtön férjhez akarta adni a rendõr fõnökhöz, de Feride szembe szállt vele, és megmondta mindenki elõtt terhes, a pacák rögtön elment.
Aztán Turgut kever rendesen Feride miatt, most is két kulacsra játszott de Mahir eszén nem tudott túl járni, mert megkereste MS-it a hivatalban, és a fejére olvasta a sok mocskát, és fegyvert rántott rá, közben megérkezett az apja , és mondta M-nek ne öljön embert biza a törvényre addig fûzte rá állt, és mikor hagyták ott M S-t Mahir és az apja az elõkapta a fiókból a fegyverét, és lõni akarta Mahirt az apja el ordította magát és nála volt a fegyver Mahirt védte és meglõtte M S-it, az hála Istenek elterült. Aytan elment Süedáért a kislánya miatt, Necdet lábadozik. Az izgalom folytatódik, szerintem most fog börtönbe kerülni M, szerintem.
malvinkicska 2016 dec. 07. - 13:20:21 Előzmény Érsekvári
(1336/1350)
Végig néztem a 101-et az a szemét Belgin balesetet okozott Feride autóját lenyomta az útról és a baba nem maradt meg, annyira magába roskadt Feride, és attól a szemét apjától nem lehet annyit vele mint szeretne Mahir. A részben oda érsz majd meglátod milyen jól hozzák a fájdalmas szülõt.
Az igaz sokan vannak kórházban, de már Necdet elmehetett, az ak meg Aytenre hagyta a babát, ilyenek a prostik ott is.
Turgutott a volt feleség az ügyésszé meglõtte amiért õ is tönkre tette az életét.
Szóval valóban sok érdekes dolog van benne. Mahir kitudta a találós kérdésbõl, M Sz a hunyó.
További szép napot üdv neked.
10/10
Érsekvári 2016 dec. 06. - 22:00:10 10/10
(1335/1350)
Szia Malvinka ! látom szorgalmasan nézed , nagyon röstelem még csak a 97 .résznél tartok . Izgalmas , de mégis nehezen durálom neki magam , mert egy részt egybe szeretem nézni és akkor jó hosszú .
Turgut nagyon játszatja velük a bolondját , van annak terve ráadásul Belginnel szövetkezve . Mahir a börtönbe az apját Nailhoz vitték itt tartok jelenleg .
Jövök amint haladtam .
malvinkicska 2016 dec. 06. - 11:17:35 Előzmény Érsekvári
(1334/1350)
Képzeld már 3 koment ment el a levegõbe a 101-es nagyon izgalmas, kiszabadult Mahir, mert Feride tanúskodott mellette.
Songül nem ment hozzá Yasinhoz nem szereti, de megértõ volt a papa is.
Ilknur a kórházban van Seyíssel, most kezd eszmélni.
Ayten jól kibánt Necdettel, a csaj más szül de kora szülés lesz.
Feride terhes, d remélem aza mocsok Belgin nem csinál vele valamit, mert most nagyon haragszik mert megtudta a baba dolgot. Yusuf M S tõrbe van csalva Turgut által, azzal fog folytatódni, most már a miniszter úr nyakán kezd szorulni a húrok.
Igazán érdekes volt most.
Üdv neked.
malvinkicska 2016 dec. 02. - 21:55:14 Előzmény Érsekvári
(1333/1350)
Köszöntelek a 100-ik részen is túl vagyok ez valami borzalom amit ebben csinálnak ha ilyena török igazság szolgáltatás, akkor az egy kalap kaki, it mindenki meg vesztegethetõ, szerintem aki írta annak is el volt az agya borulva, egyszerûen nem tudom elképzelni, mert így sorozatban is borzalmas, amik ebben vannak.
Az a jó eddig nem láttam ilyeneket de talán jobb lett volna ezt sem nézni, mert a hatása alatt vagyok órákig.
A bizonyítékot amit Yasin Feride, és Turgut szereztek, aza mocsok Adnan elégette, leengedte a wc-én. Yasin megütötte, felfüggesztették az állásából amiért a mocskot szájon verte. Aztán Feride nagyon össze veszett az apjával, az meg elraboltatta Necdettel, hogy ne menjen tanúskodni Mahir mellett.
Amik ebben vannak normál embernek egyszerûen ész bontó és gyomor forgató.
A kitartásom miatt nézem végig de nem szórakozom már hanem embereket sajnálok hogyan lesznek lelki nyomorékok.
Kellemes szép hétvégét kívánok puszi.
malvinkicska 2016 dec. 01. - 12:23:15 Előzmény Érsekvári
(1332/1350)
Köszöntelek megnéztem a 99 -es részt elég izgalmas de a vicc határán van akik ezt a török sorozatot írják, mert mindenütt tõrbe csalnak ártatlan embereket, ezt most már nekem sok, ennyire hûjének nézik az embert.
Yusuf megölte Nailt és oda küldték Mahirt találkozzon vele, persze az már halott jött is a rendõrség Mahirért, nekem ez olyan ócska trükk amit csinálnak.
Aztán a képeket nem sikerült kiadni Feridéhez került, Mahir jól megverte a fotóst. Adnan ügyész is egy mocsok aljas féreg, M Sz-val együtt de az sem igaz nem jönnek rá õ a mozgató rugó, szóval néha ez is nagyon hiteltelen baromsággal van tele, az értékét ezzel veszti, nem kellet volna ennyi Bölüm, akkor sokkal ütõsebb lett volna, de ez egy rétestészta, néhol üres járatokkal.
Ilknur hozzá ment Seyshez ott van vele a birtokon nem ment haza az apjával.
Kerime kéri Turdutot tegye tönkre M SZ-it mert egy utolsó bandita segítséget ajánlott neki.
Tudod mióta T megjelent a színen tele van zagyvasággal, meg ez az elmebeteg Belgin, most bezáratta Feride mert olyan rondán viselkedett a tárgyaláson.
malvinkicska 2016 nov. 29. - 10:07:11
(1331/1350)
A második fele valami borzalom amit követnek Nazif papával, képzeld kötelet kötöttek rá úgy húzatták vele a kocsit tele emberrel, ez a Nail egy állat, szóval én ezek után nagyon meg gondolom ilyen sorozat nézésébe kezdjek e bele, met a kezét is át ütötte szeggel, olyan kinzások vannak az már borzalom, végül oda ért Mhir mikor meglátta az apja kezét csak ámult ezzel lett vége, egyszerûen megrázó dolgok ha film akkor is.