2/10
Katalin93 okt. 16. 17:16:20 2/10
(3/3)
Retard minden lében kanál, egyedülálló anya nyüglődése a félrenevelt kölykével. Nem tudom ki adott rá ennyi pontot (IMDB-n sem).
6/10
grosz_i aug. 01. 19:13:56 6/10
(2/3)
Katie Fforde - Anya csak egy van - Für immer Mama (2020)

Helen Carter mégis csak folytatni akarja az egyetemet. A régi munkáját szegre akasztja, hogy végre befejezhesse az orvosi tanulmányait. A diákéletbe való visszailleszkedése ugyanakkor egyáltalán nem bizonyul zökkenőmentesnek.

Helent ténykedését az egyik professzora árgus szemekkel lesi, ugyanis nem sokra tartja az érettebb korban tanulni vágyókat. Ráadásul aztán egyszerre csak ott áll a fia, Louis begipszelt lábbal az ajtaja előtt….
Helen rögtön úgy dönt, visszaköltözik az anyjához, a családi fészekbe. A régi gyerekszobájából egy heves flörtbe kezd a szimpatikus Marc Bloom-mal. Mindennek a tetejébe még a fia is gondoskodik további meglepetésről: Louis barátnője, Sarah Ferrante teherbe esik, és a fiú nemigen akarja vállalni a felelősségét. A „fészeklakók” egyre nagyobb terhet jelentenek, egyre több időt rabolnak el és ezt belátja Helen is, így egyre nagyobb nyomás alá kerül, hogy változtasson az életén…
6/10
grosz_i júl. 28. 05:47:46 6/10
(1/3)
Katie Fforde - Anya csak egy van - Für immer Mama (2020)

Helen Carter mégis csak folytatni akarja az egyetemet. A régi munkáját szegre akasztja, hogy végre befejezhesse az orvosi tanulmányait. A diákéletbe való visszailleszkedése ugyanakkor egyáltalán nem bizonyul egyszerűnek.

Helent az egyik professzora árgus szemekkel lese a nő ténykedését, ugyanis nem sokra tartja a kései tanulni vágyókat. Azonkívül pedig egyszerre csak ott áll a fia, Louis begipszelt lábbal az ajtaja előtt.
Helen rögtön úgy dönt, visszaköltözik az anyjához, a családi fészekbe. A régi gyerekszobájából egy heves flörtbe a szimpatikus Marc Bloom-mal. Ráadásul még a fia, Louis barátnője, Sarah Ferrante is teherbe esik, és a fiú nemigen akarja vállalni a felelősségét. A „fészeklakók” egyre nagyobb terhet jelentenek, egyre több időt rabolnak el és ezt belátja Helen is, így egyre nagyobb nyomás alá kerül, hogy változtasson az életén…