Mojzsis Ferenc 2021 júl. 31. - 14:28:26 Előzmény dandelion83
(4/4)
Én már nem egyszer láttam, és mindig leköt. :)
10/10
surildi 2021 júl. 25. - 18:54:24 10/10
(3/4)
Nagyon jó film!☆
9/10
grosz_i 2021 jan. 25. - 13:26:17 9/10
(2/4)

Katie Fforde - Kilátás a tengerre (2018) - 36. epizód

Éppen Julia Gardener keveredik egy házasságszédelgő hálójába? Most egyszer az életében az igazgatónő vakon hisz az újsághirdetésben, amit később keserűen meg is bán.

Julia, New Yorkban élő önfegyelmezett, határozott erős jellem, szakmailag mindent elért, amit csak akart, ráadásul az életével kapcsolatos dolgokat ugyancsak kézben tartja, csupán a szerelemmel valahogy nemigen boldogul. Egy keserű csalódás után el kell döntenie, hogy elkalandozzon-e még egyszer a szerelem veszélyes vizeire.

Nem túl gyakran fordult elő, hogy az igazgatónő, Julia Gardener ennyire várta volna a nyári vakációt. Végre, férjhez fog menni! Az álmai férfija, John már ott vár rá az idilli, festői szépségű nyaralóban, a Fisherman’s Cove-ban, egy az Egyesült Államok keleti partján fekvő álomszigeten, Boston közelében. Julia a helyszínre érkezve, nem akar hinni a szemének, a strandparti ház nem más, mint egy lepukkant gyorsbüfé, és John helyett nem talál ott senki mást, mint egy mogorva, Rick nevű halászt.

Julia bizony egy házasságszédelgő csapdájába esett, és az összes megspórolt plusz pénze - anyja öreg napjairól gondoskodott volna belőle -, nos, mindez most itt áll befektetve egy semminél szinte alig többet érő házban. Ráadásul Carla, mindkét lányát gyerekkoruktól fogva abban a szellemben nevelte, legyenek nagyon bizalmatlanok a férfiakkal szemben. Julia annyira szégyelli magát, hogy a bánatát a húgával, Nellie-vel sem akarja megosztani.

Az idő viszont múlik. Julia mindenképpen szeretné előkeríteni a nyoma veszett vőlegényét, mielőtt minden kiderülne. Együtt a talpraesett szigeten szolgáló rendőrnő, Molly Pepper őrmester segítségével, valahogy megpróbál John nyomára bukkanni.

Párhuzamosan meglepő dolgok történnek: Julia cselekvési kényszerből alapos takarításba fog Rick gyorsbüféjében - ellenlépésként pedig Rick eljátssza Julia családjának a vőlegény szerepét. Julia felfedezi Rick igen szimpatikus oldalát, viszont nagy-nagy megrökönyödésére rájön, hogy közte és az eltűnt John között valamilyen kapcsolat lehet. Így pedig Julia másodszor is elárultnak, becsapottnak érzi magát….

6/10
dandelion83 2020 júl. 25. - 20:14:07 6/10
(1/4)
Könnyed, közepes, romantikus vígjáték az "egyszernézős" kategóriában.