10/10
grosz_i 2020 nov. 16. - 10:12:40 10/10
(4/4)

Katie Fforde - Vergissmeinnicht - Nefelejcs (2015) 18. epizód

A fiatal new yorki doktornő, Natalie Wayne már közel áll a sikerhez, előadhatja az ambiciózus kutatási eredményeit egy prezentáción. A laborban MR vizsgálati eredmények, DNS-lánc makettek veszik körül, és igazán ez az a hely, ahol jól érzi magát. Aztán egy egyetlen telefonhívás, teljesen kizökkenti az életét a megszokott rendjéből: jelentkezik a new-englandi kórház, ahova apja, Daniel egy balesete után került, de aztán önhatalmúlag el is hagyta a kórházat és egyszerűen eltűnt.

Natalie édesanyja, Kate színésznő a Broadway-n, nem akar hallani sem arról, hogy a volt férje miatt talán félbe kéne szakítania a színházi próbáit. Natalie amilyen felelősségteljes, azonnal elutazik az apja, Daniel új otthonába, hogy gyorsan utána nézzen a dolgoknak. Ahogy megérkezik apjához, akkor kezdődnek csak igazán a gondok. Ugyanis az ő karizmatikus és életvidám apja, ebben a kisvárosban, a saját rendelőjében egyáltalán nem látja szívesen a lányát.

A lánya, Natalie akarata és az agyrázkódása dacára Daniel továbbra is rendel, sőt még a lányát is szeretné távol tartani a praxisától, egyszerűen meg akar tőle szabadulni. Natalie elkezd kutakodni a betegkartonok között és számos páciens esetén téves diagnózis megállapítást, beírást talál. Az egyik ilyen tévesen kezelt tinédzser Alice. A lány apja, Matthew Bradford egészen magánkívül van, amikor Daniel egy újabb téves kezelésének majdnem tragikus következménye lesz. Vajon Daniel orvosi felfüggesztése csupán a balesetével függene össze?

Daniel kényszeredetten beleegyezik, hogy a lánya, Natalie helyettesítse őt a rendelőjében. Az apa és lánya a számos kihagyott év után újra sok időt tölt együtt, és újra felfedezik egymást. Eközben rá kell jönnie Natalie-nak, hogy a szülei válásának talán nem is ismeri az igazi, teljes okát. Ez egy olyan felismerés, ami arra készteti az egész családot, hogy szembesüljön a múltjával.

Natalie gondolkodni kezd az életéről, a szakmai lehetőségeiről, vágyairól és eközben egyre közelebb kerül Matthew-hoz. Viszont Daniel Alice-al folytatott téves terápiája kemény próba elé állítja a Natalie és Matthew között kibontakozó romantikus kapcsolatot és bizalmat.

Herbst Ferencné 2020 nov. 12. - 16:13:19 Előzmény olahmiki1959
(3/4)
Tiszta kabaré, minden, amit a port csinál. Amennyire kedvenc volt, annyira a bányabéka hátsó fele alatt, kb. annyit ér. Az a szerencse,hogy vannak még rendes emberek, akik leírják, miről szól a történet! Kedves Olah Miki nyugodjon meg, O hozzászólás, 8.2 értékelés, na ez a már valami...
Az én felhasználónevem 2020 máj. 22. - 07:02:33
(2/4)
A New Yorki doktornő, Natalie Wayne arra készül, hogy nyilvánosságra hozza kutatásai eredményét. Egy Új Angliából érkező telefonhívás azonban mindent megváltoztat. Apja, Daniel balesete után saját felelősségére elhagyta a kórházat, majd nyoma veszett. Nathalie anyja, Kate nem ér rá az üggyel foglalkozni. Nathalie-t felelősségtudata arra késztetni, hogy apja keresésére induljon. (Filmkatalógus)
olahmiki1959 2020 máj. 19. - 19:16:49
(1/4)
Kilenc szavazatból 9.1, és még senki nem szólt hozzá?