Téma: Keanu Reeves

Múzsacsók 2012 máj. 14. - 17:21:27
(573/1373)
.
Múzsacsók 2012 máj. 14. - 17:18:26
(572/1373)
.
Múzsacsók 2012 máj. 14. - 17:16:20
(571/1373)
.
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 10. - 00:42:46
(570/1373)
Köszi, viszont kívánom :)
Amit lejjebb írtál Theronról, az szinte minden színésznõre érvényes. Õk általában ilyenek: http://mbti.tarhely.biz/tipusok/sp/esfp/jellemzes - az intp típushoz nem illenek. Talán talál Hollywoodban egy forgatókönyvírót vagy rendezõt. (Egyszer már megpróbálta Sofia Coppolával is, az ilyesmi jobban illik hozzá, szerintem). Színésznõk közt hiába keresgél.
10/10
szurkekiseger 2012 ápr. 09. - 21:18:37 10/10 Előzmény kõmacska
(569/1373)
Igen valóban sok nõ szurkol neki.
Köszönöm, hogy megemlítetted a könyvet, azt hiszem beszerzek egyet és elolvasom :)

Neked is kellemes ünnepeket!
10/10
szurkekiseger 2012 ápr. 09. - 21:03:41 10/10
(568/1373)
Sziasztok!

Keanu R. filmekben gazdag húsvétot nektek! (hehe ;)
Most lett vége a Film+-on a Minden végzet nehéznek és már kezdõdik a Street kings,
egy hete néztem meg angolul ezt a filmet , szerintem másodjára jobban fog tetszeni, talán szinkronnal jobban átjön :)
Elsõre nem fogott úgy meg.
Visszatérve az elõzõekre:

"Keanu abban bízott, hogy Charlize mellett végre megnyugszik, és ketten együtt képesek lesznek felépíteni egy közös életet. Nem így lett, és ez nagyon megviselte." - árulta el a sztár egyik közeli barátja.
A színész egykori kedvese, nem bírta elviselni hangulatingadozásait.

Elhagyatottságának legfõbb oka, hogy szerelemre, családra és gyerekre vágyik. "Kezdem elfogadni, hogy az életre szóló, nagy szerelem talán nem is létezik. Én csak arra vágyom, hogy legyen egy hûséges társam, és egyre gyakrabban gondolok arra, milyen lehet apának lenni. Végül is középkorú férfi lettem, itt lenne az ideje, hogy végre legyen igazi családom." - nyilatkozta a sztár.
2010 július

Na hát hölgyeim! Valaki mentse már meg ezt az õzikeszemû érzékeny lelkû palit :)
(én is megtenném, de nekem van már párom :)
teardrops 2012 ápr. 09. - 20:27:41
(567/1373)
Cool
Ma este
Az utca királyai

Szerintem ezt a filmet még nem is adták a tévében...
teardrops 2012 ápr. 08. - 13:44:46
(566/1373)
Ma este/éjjel lesz megint az Édes november a zertéelklubon.
10/10
majdnem 2012 ápr. 08. - 11:01:38 10/10 Előzmény Múzsacsók
(565/1373)
Hééé, ez az én fotóm a KRF-rõl! Eh.. :) Látom mindenhol vannak rajongók! :)
Osszátok csak, ez tökjóóó! :)
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 07. - 01:52:04
(564/1373)
:) á, nem, csak végigolvasgattam a típusleírásokat, meg kicsit gondolkoztam rajta. Úgyhogy ez csakis, kizárólag a saját véleményem, de szerintem elég jól megfejti, hogy miért ilyen. Azért ilyen, mert ez a személyiségtípus így viselkedik. Csak belõlük soha nem lesz színész :) (kivéve Keanut). Ezért viselkedik teljesen másképp, mint a színészek; és lehet, hogy sokaknak pont ezért a kedvence. Mert valahogy õszintébb és igazibb, esendõbb és titokzatosabb a többinél. És ezért lehet az is, hogy a színészkedés elég nehezen megy neki, színésznek nem nagy szám, de neki, mint embernek a személyisége jobban hasonlít az általa megformált hõsök karakterére, mint a többi "jó" színészé. Pl. amikor Hamletet játszotta (színházban) akkor azt írták - nem is nagyon kellett játszania, mert õ maga volt Hamlet.
Szerintem árulkodók az ilyen megnyilatkozásai: "Egy csomó olyan emberrel dolgoztam együtt, akiknek volt érzékük a sötét és KOMOLY dolgokhoz. Szerintem rengeteg KOMOLY színész van itt, akik egyszer majd megmutatják magukat és meg fogják lepni az embereket. Õk segíteni fognak Hollywoodon. Nagyon KOMOLY és általában OLVASOTT emberek, akik értenek ahhoz, amit csinálnak. Határozott VÉLEMÉNYÜK VAN a színészetükrõl és a világban elfoglalt helyükrõl. Egyre teátrálisabban játszunk és a filmekben még nagyobb ennek a kockázata. A jövõben remélhetõleg azok a fiatal színészek is elõre fognak törni, és ki fogják tágítani a korlátaikat, akik eddig még semmi KOMOLY dolgot nem csináltak, csak helyesek és önmagukat adják. Remélem, így lesz - mert ha kiadok egy jegyre hat dolcsit, akkor szeretem azt érezni, hogy megérte a pénzt... Én ne vagyok Dennis Hopper: én csak teszem a dolgom, legalábbis megpróbálom. Próbálok azzal foglalkozni, ami érdekel, próbálok túlélni, és remélhetõleg nem cseszi szét az életemet az irónia és nem rúgnak seggbe az istenek." "Az emberek halálra unják, hogy minden annyira prózai. Megint a harmincas, negyvenes és ötvenes évek szürrealizmusára lenne szükségünk, fõleg a vígjátékokban. A közönség megérett az INTELLIGENSEBB mûvekre." (Brian J. Jobb: Keanu Reeves 62-63. o.) (Mert persze elolvastam a róla kiadott könyvet :))
Az idézetben szerintem meglehetõsen árulkodó a szóhasználat. Ha valaki folyton a komoly szót használja, az mindent komolyan vesz :) És azt is elmondja, mi az, amit értékel másokban: olvasott, intelligens, határozott véleménye van, komoly és nem ironikus. (Nyilván azért értékeli ezt másokban, mert õ is efféle).

"Neki kellene találnia valakit, aki nem keresi õt :D" - ebben tökéletesen igazad van. Ha megérett rá, akkor szerintem rá is fog bukkanni. Sok mindent nem könnyû leküzdenie. Például az apja.... egy ilyen örökség nagyon súlyos teher. Azért remélem, jó úton halad és egyre jobban felszabadul. Már csak azért is, mert világszerte nõk milliói drukkolnak neki, hogy sikerüljön :)
teardrops 2012 ápr. 07. - 01:18:29
(563/1373)
Szerintem nem alkottak párt... egyikkel sem.
Nálam ezek olyan bulvár hírek, amelyeknek nem hiszek.:-)
Korábban már szó volt Charlize-zal való kapcsolatáról is, de valamiért úgy érzem (csók ide, vagy oda), hogy az nem volt az, aminek be akarták állítani. Pedig lehetett volna, szerintem jól mutatnak együtt.:-)

Amúgy pedig akkor azt is olvastad már biztos, hogy volt párja, akivel, ha jól emlékszem, persze nem volt minden fenékig tejfel, de nyilván megviselte, hogy meghalt, ráadásul mindez kb. egy évvel a kisbabájuk elvesztése után történt...

Egyébként meg biztos vár az igazira. Vagy inkább nem várnia kellene...
10/10
szurkekiseger 2012 ápr. 07. - 01:02:35 10/10
(562/1373)
szia!
Csak kíváncsiságból kérdezem, honnan tudod, hogy Keanu INTP?
Ezzel foglalkozol?
Egyébként én csak most kezdtem el a filmjei mellett magáról a színészrõl is olvasni, az életérõl és hogy milyen amikor önmaga... szóval szimpatikus.

És a rajongás is iránta elég ... hogy is mondjam? Ijesztõ? Fura?
Gondolok itt a Vidítsuk fel Keanut nem-hivatalos-ünnep-napra.

Június 15: "Unofficial Cheer-up Keanu Day" (Wikipédia)

És feltûnt, hogy majdnem az összes nõvel párt alkottak, akikkel egy filmben játszott. És nekem így elsõre az jön le, hogy a közös munka hozta össze õket, de a nõk választottak, mármint, hogy akarják õt, mint párt, mint férfit.
Keanu pedig úgy tûnik, mintha csak úgy könnyedén elfogadná.. hát ok. Ha engem akarsz itt vagyok neked. És ott van a nõ (pl. Sandra Bullock) mellett, ott ül a talkshowban vele és nem tûnik se szerelmesnek se boldognak.. amíg máskor ha egyedül szerepel valahol tele van tûzzel és élettel.

... hm fene se érti.

Jó persze én is örökbe fogadnám :) Nagyon szépek a szemei, és elsõre (mármint így a nem-filmes képek/videók alapján) az tûnt fel, hogy nahát milyen kis különc, hogy kényelmes cipõt hord elegáns szmokinghoz meg öltönyökhöz aztán leesett, hogy a motorja miatt :) Hiszen azzal jár fel-alá :) És érdekes, hogy a házát is pont olyannak képzeltem el amilyen. Fura egy pasi az biztos.

Neki kellene találnia valakit, aki nem keresi õt :D

Kép: A Henry's crimeból film vége felé amikor a szerelmére pillant. Nagyon megragadott a tekintete. :) És ebbõl a filmbõl nincs is róla kép úgyhogy most gondoltam legyen :)
offtopic
kõmacska 2012 ápr. 06. - 23:14:48
(561/1373)
Nyilván az igazira vár. És ehhez az kell, hogy õ maga is igazivá váljon, tehát ne színészkedjen, hanem valóban kötõdjön a párjához. És ezt egyáltalán nem könnyû elérni. Fõleg úgy nem, hogy mohón lesik minden mozdulatát. Úgy még nehezebb megszabadulni az üres pózoktól és üres illúzióktól. És hogy találjon valakit, aki nem csak színészkedik? Létezik olyan nõ, aki ne akarna pózolni Keanu Reevesnek?

Amúgy, Keanu Reeves rejtélyének a megoldása szerintem az, hogy õ ebbe a lelki típusba tartozik: http://mbti.tarhely.biz/tipusok/nt/intp/jellemzes
A filmsztárság kifejezettem ellenjavallt az ilyen emberek számára: http://mbti.tarhely.biz/tipusok/nt/intp/karrier
A párkapcsolatot pedig nagyon komolyan veszi: http://mbti.tarhely.biz/tipusok/nt/intp/maganelet
"A többi ember jobban aggódik a társasági életed miatt, mint te magad." http://mbti.tarhely.biz/tipusok/nt/intp/humor
10/10
szurkekiseger 2012 ápr. 06. - 18:54:53 10/10 Előzmény teardrops
(560/1373)
Egy interjú a PARADE c. lap készítette:
"I Want a Family" - Keanu Reeves

[L:http://www.parade.com/articles/editions/2006/edition_06-11-2006/Keanu_lede][link][/L]

‘‘I Don’t Want To Flee From Life’’

Nem tudom mikori a cikk, egy talk show -ban láttam Sandra Bullock-kal együtt Keanu-t és a mûsorvezetõ hozakodott elõ ezzel a cikkel és nekem annyira tetszik , amiket mond benne. Pl. a végén (csak így általam gyorsan fordítva):

"Megpróbálok nem túl sokat egyedül lenni. És ember! Ez egy küzdelem. Meg akarok házasodni. Gyerekeket akarok. Ez a hegy csúcsa. Elõször meg kell másznom a hegyet. Meg fogom csinálni. Csak adjatok egy kis idõt"

“I’m trying not to be alone so much. And, man, it’s a struggle. I want to get married. I want to have kids. That’s at the top of the mountain. I’ve got to climb the mountain first. I’ll do it. Just give me some time.”

Számomra érthetetlen , hogy miért van még mindig egyedül, ha ennyire vágyik a családra. Mire vár?

http://www.parade.com/articles/editions/2006/edition_06-11-2006/Keanu_lede
teardrops 2012 ápr. 04. - 20:28:25
(559/1373)
Nagyon szívesen! Ha belebotlok valamibe, hozom is... :-)

Mostanában tényleg keveset hallani róla, abban viszont nem szerepel, hogy lenne párja. Pedig én annyira drukkolok NEKI. Ha legközelebb erre jár, nem hagyom.............. :-D

Keep keep keep smiling!:-)
Múzsacsók 2012 ápr. 04. - 16:59:43
(558/1373)
Bárcsak így lenne!Olyan jó volna már ha végre lenne egy kedves,aranyos hozzávaló nõ,aki igazán boldoggá tenné....
danab1 2012 ápr. 04. - 16:36:29
(557/1373)
Köszönjük a kérdést, jól megvagyunk Keanuval.:-) (Magas labda volt...:-))
Sajna amúgy többet én sem tudok.

De tényleg köszönjük a friss és jól sikerült képeket!
10/10
szurkekiseger 2012 ápr. 04. - 15:42:48 10/10 Előzmény teardrops
(556/1373)
hû!! kösz a friss képeket épp túrtam a netet információkért, hogy manapság mi újság vele,
és alig sikerült találni valami aktuálisat.

Nem tudja valaki van-e párja ? Hogy alakul a magánélete és a család tervezés?
Múzsacsók 2012 márc. 24. - 14:08:20 Előzmény teardrops
(555/1373)
Jó bizony!:)
teardrops 2012 márc. 23. - 18:54:26
(554/1373)
Egy hong Kongi filmgálán volt pár napja.
Olyan jó látni kicsit nevetõsen, lazábban.:-)

http://www.zimbio.com/pictures/CrkNw5IHEoB/FilmAID+Power+Of+Film+Gala/PASzG4hAEKk/Keanu+Reeves