2/10
Gábor1234 2020 febr. 07. - 21:13:41 2/10
(2/2)
Sajnos csalódás az előadás, néhány jelenete megragadó, de összességében nem átélhető. A kis színpadot és nézőteret jobban előnyére varázsolhatták volna, például jobban kiemelve a drámai és meghitt jeleneteket, párbeszédeket, akár kicsit lassabb tempóval.
Legnagyobb gond, hogy a főszereplő színésznő által énekelt dalok hatása szinte semmi, énektudása meg sem közelíti az általa énekelt (tényleg nehéz dalok) énekléséhez szükséges színvonalat, és ez rengeteget levon a darab átélhetőségéből, és hatásából. Aki látta, hallotta a Vígszínházi változatot, tudja, hogy nagyon fontos részei a darabnak a főszereplők által énekelt dalok, de itt sajnos ez az élmény teljesen kimarad, és ez rengeteget levon a darabból.
A Beverley-t alakító színésznő nagyon szépen énekel, viszont a többi színészé is sajnos elmarad egy színházban elvárttól.
Az előadás a Vígszínházi előadáshoz hasonló élményt sajnos meg sem közelíti.
3/10
BigBlueI 2019 dec. 29. - 19:28:42 3/10
(1/2)
Anno a Vígszínház nagyszínpadán tizenévesen láttam vagy 6x, minden egyes alkalommal nagy hatást gyakorolt rám. Most elvittük a gyerekeinket, mert azt szerettem volna, hogy lássák ezt a kultikus darabot. Ritka nagy csalódás volt, muszáj is volt bocsánatot kérnem tőlük....
Ezt a darabot nem lett volna szabad ilyen kicsi helyre bevinni, ahol se tér, se eszköz nem állt az előadók rendelkezésére. Emellett bőven hagyott maga után kívánnivalót mind a szöveg-, mind pedig az énektudás. Szándékosan írtam előadókat, mert kb. színjátszókörös diákok is abszolválni tudták volna. A mindezért pedig 5500,- forintos jegyár/fő "megkoronázta" ötfős családunk mai délutánját. Rettenetesen sajnálom, hogy így belerondítottak az emlékeimbe. :(((((((((((((

SPOILER!!!

A Sziget-fesztiválos zászlók díszletként nem tudom, mit kerestek ott, mikor Montanáról beszélünk. A kétnapos zuhé után sem volt egy koszfolt se az arcokon, se a "jelmezeken" De a legeslegnagyobb baj az volt, hogy nem látszott az előadókon, hogy bármiféle hatást gyakorolt volna rájuk maga a darab, hogy élvezettel játszották volna. Ami bizonyos szempontból nem is csoda, hiszen szerintem mindegyikük bőven az eredeti bemutató után született.