10/10
_nyugiss 2016 szept. 05. - 18:00:14 10/10
(64/224)
tiszta sor egyébként:

arra mentek, hogy 91 embert nem fognak hazküldeni és jól taktikáztak
a zsüri pedig meg kellett volna lépje, mert ilyen komolytalanul nem lehet hozzá állni egy 3 hetes szakaszhoz sem

froome ezzel kapott még egy esélyt, hogy visszazárkózzon
Maryu 2016 szept. 05. - 15:38:39
(63/224)
Ami meg külön érdekes, hogy miért lötyögnek így ezen a Vueltán egyes versenyzõk. Tegnap vagy kilencvenen döntöttek úgy, hogy lelassítják a versenyt és csak becammogtak (magukhoz képest) a célba. Vajon miért csinálják ezt? Ez már nem az elsõ nap, hogy ezt látjuk? Talán el akarnak érni vele valamit?
Maryu 2016 szept. 05. - 15:35:36
(62/224)
Az idei Vuelta eddig nagyon érdekesen alakult. Örülök Quintana sikerének. Mert már nagyon untam, hogy a Touron állandóan lekicsinyelték. Az országúti kerékpár egy nagyon kemény verseny és ezek a fiúk mind komolyan felkészülnek ezekre a versenyekre. Biztos vagyok benne, hogy mindegyik nagy esélyes gyõzelmi szándékkal indul a versenyen. Aztán közbejöhet bármi, egy bukás, egy láz, vagy csak megfájdul az átlagosnál is jobban a fenekük, mindegy ... bármi. Így egyikük sem érdemli meg a lekicsinylõ hangot. Most ezért örülök duplán, hogy Quintanának jelenleg jól megy. Hiszen nagyon tehetséges bicajos.
Szerintem Froom is bármikor feléledhet, és Contadorról is tudjuk, hogy a versenyek végén mire képes. Egyszóval tényleg izgalmas ez a Vuelta.
Maryu 2016 szept. 05. - 15:14:21
(61/224)
Üdv Mindenkinek!
Örömmel vettem ma észre, hogy a Porton van egy "Kerékpározás" topik.
Látom, hogy ez "fiú osztály". Csak reménykedem, hogy megengeditek, hogy bekéredzkedjek.

Én is nagyon szeretem nézni az Eurosporton, meg mindenhol máshol ahol adják, az országúti kerékpárversenyeket. A pekingi Olimpián kedveltem meg. Addig soha nem láttam ilyen versenyt, pedig sokat nézem a sport mûsorokat. Valahogy ez kimaradt. Velem is Sipi szerettette meg és nem múlik el verseny, hogy ne gondolnék rá.

Sajnos teljesen tehetségtelen vagyok a kerékpározáshoz. Gyerek koromban pedig próbálkoztam vele. Talán azért nem sikerült, mert nagy férfi kerékpáron tanultam. Féltem, mert nem tudtam lerakni a lábam, ezért aztán felraktak az egyik felén, én meg leestem a másikon. Feladtam.
vino-et-veritas 2016 szept. 05. - 13:06:17 Előzmény nyugiss_
(60/224)
Tegnap óriási volt a nap.
A MS és a Tinkoff ritkán látott módon "letaktikázta" a Sky-t, meg Froome-ot.
Most újra a kis kolumbiainak áll a zászló. Contador a végére elfogyott, de elõtte nagyot mentek.
10/10
nyugiss_ 2016 aug. 29. - 18:12:41 10/10
(59/224)
azt kell mondjam, albertonak elment ez a vuelta :/
3 perc hátrány nagyon sok

már csak abban bízok, hogy quintana a hegyeken még tud adni froome-nak
mert idõfutamban kapni fog tõle szerintem több, mint egy percet

szóval legalább mégegyszer ennyi elõnyt ki kell bringáznia
10/10
nyugiss_ 2016 aug. 29. - 16:28:13 10/10
(58/224)
ezt max õk tudják
quintana azt nyilatkozta elõtte, hogy sosiny elég korán piros trikóban lenni
valverde meg utána azt, hogy tervezett volt, hogy elvesztették

szóval találd ki :D
vino-et-veritas 2016 aug. 29. - 16:10:22 Előzmény nyugiss
(57/224)
Tegnap fura volt, hogy "elengedték" a piros trikót MS-osok.
A Sky ilyet nemigen tett volna.
Hogy ez taktika vagy éppen annak a hiánya, a fene tudja.
10/10
nyugiss_ 2016 aug. 29. - 14:53:59 10/10
(56/224)
max nekünk, nézõknek :D
10/10
nyugiss_ 2016 aug. 29. - 14:23:16 10/10
(55/224)
ma a kultikus covadonga szakasz következik
ezután már sokminden le fog tisztulni szerintem

az utolsó emelkedõt még nézni is rossz :D
nyugiss 2016 aug. 27. - 22:07:53
(54/224)
quintana visszatámadása, contador bukás utáni szereplése nagyon ott volt
froome nem is igazán tudom, miért indult itt
duplázni ebben a mezõnyben kb a lehetetlen kategória...(csak nehogy megcáfoljon)

meg az az utolsó két km.....még gyalog sem, nem hogy bringával ilyen tempóban

durvák ezek a srácok, annyi szent
vino-et-veritas 2016 aug. 27. - 21:58:43
(53/224)
Hát gyilkos volt. A kis kolumbiai a végén nagyot ment. Contadornak nem ez lesz a legjobb éve, de ma sokat küzdött. Froome-ot azért nem kell félteni, sok van hátra. Amúgy neki már megvolt a nagy gyõzelem, nem biztos, hogy itt szét fogja magát tekerni.
nyugiss 2016 aug. 27. - 17:22:58
(52/224)
ááá, aki nem látta a mai vuelta szakaszt, és szereti a bringát, az feltétlen nézze meg

megéri!!!
nyugiss 2016 júl. 15. - 22:00:37
(51/224)
szánalmas az egész!!

de végülis tökmindegy, mert most az idõfutamon annyit kapot mindenki, hogy csak ha feladja akkor veszíti el

a tegnapi megállása a segítõi bukása miatt pedig féregség volt..még jobban rühellem, mint eddig
vino-et-veritas 2016 júl. 15. - 21:37:54
(50/224)
Tegnap kétszer is esélyes volt, hogy Froome visszaesik.
Elõször, amikor buktak a csapattársai és megállt. Csakhogy túl jól mûködött a "fair play" és a riválisok is megálltak.
Másodjára a nagy ütközéskor. Quintana és mások is elmentek mellette. Itt meg a versenybíróság "segített" neki.

Az elsõ esetben simán tovább kellett volna menni mindenkinek, mert nem vele történt valami. Miért volt olyan "hülye", hogy ennek ellenére megállt.
A másodiknál egyrészt benne volt a sportszerûség a döntésben, ugyanakkor más alkalommal is simán továbbmegy mindenki egy ilyen eset után, kilométernyire a céltól. Itt már nincs úgysem lehetõség a felzárkózásra, mint 30 km-nél. Én azért sem nyúltam volna a befutó eredményéhez, mert nemcsak Froome-ot állította meg a baleset.
Ma, meg szinte le is dolgozta volna a hátrányt.

Nem összeesküvés-elmélet, de mintha az idei útvonal (legalábbis) eddig, mintha Froome-nak lenne kitalálva. Igaz van még jópár szakasz, hátha történik még valami, ami izgalmassá teheti a versenyt.
vino-et-veritas 2016 júl. 11. - 16:19:06
(49/224)
A Sky a kerékpározás Mercedese?
vino-et-veritas 2016 júl. 10. - 20:05:03
(48/224)
Na, azér' van még vagy 2 hét és volt már példa meglepetésekre.
Mondjuk ez a Contador-búcsú eléggé rosszul jött ki. Már aaz elsõ naptól kedve szopóágon volt...
nyugiss 2016 júl. 10. - 16:55:24
(47/224)
epp ez a baj, hogy nincs orvossag a sky dominanciara
tegnap a movistarbol mar csak valverde es nairo volt elol, anikor a sky-nek meg 5 embere tekert ugyanott!

megolik az osszes tourt a dominamciajukkal

hacsak fel nem adja froome, nairo nem.lesz kepes megverni
csapat nelkul pedig kulonosen nem

aru meg abszolut max csak a top5-be realis

mas pedig mar nincs
vino-et-veritas 2016 júl. 10. - 15:29:57
(46/224)
A Sky csapatként mûködik, viszonylag erõs és fegyelmezett emberekkel. És nem is tegnap óta...

A többiek erre nemigen képesek.

Talán Quintana még odaérhet a végére, de komoly csapat nélkül nem valószínû...
Contador - függetlenül, hogy ma megállt - szintén rengeteget kell, hogy egyedül dolgozzon. Sagan vagy Cavendish hasonló, csak sprinterként.

De Froomenak is lehet rossz napja vagy "kilukadhat" a kereke. Nem túl nagy ("még"?) az elõnye.
nyugiss 2016 júl. 10. - 15:01:50
(45/224)
most olvasom, hogy alberto fel is adta :/