Téma: Keresztanyu

1/10
nappalitv 2021 szept. 20. - 09:28:08 1/10
(2840/5100)
Akkor nincs más, marad a sótonyi titkosmegbízott masiniszta aki elviszi a cuccost.
1/10
nappalitv 2021 szept. 20. - 09:13:11 1/10 Előzmény napraforgó
(2839/5100)
Valóbn idegesítő az a gúnya Böbellán. Mindig azt várom, hogy tisztességesen szétnyíljon, de nem, egyszerűen nem akar. hát milyen az ilyen?
1/10
offtopic
nappalitv 2021 szept. 20. - 09:07:32 1/10
(2838/5100)
Akkor mindenképpen kell egy nevető nyertes is. Mondjuk a masiniszta átállítja a váltót és a vonat elment egészen a Csendes óceánig a fehérek partvidékére.
1/10
nappalitv 2021 szept. 20. - 09:03:54 1/10 Előzmény Pünkösdi Kató
(2837/5100)
Bokor Géza mindig is a nyolc évszakban marad. Mellékállásban pedig menjen presszósnak.
6/10
napraforgó 2021 szept. 20. - 05:08:47 6/10 Előzmény Pünkösdi Kató
(2836/5100)
Annabella valóban nagyon ügyes nyomozó, csak a stilusa megengedhetetlen. A polgárok kikérdezését olyan stilusban végzi, mintha mindenki veszedelmes bűnöző lenne. Tenyérbemászó a stilusa. És roppant idegesitő a derékig nyitott zubbonya. Biztos, hogy igy nem lehet egyenruhát hordani. Mi lenne, ha Tivadar is ilyen nyitott zubbonyban intézkedne?? Hihi.
6/10
napraforgó 2021 szept. 20. - 05:00:59 6/10
(2835/5100)
Akárhogy is, nekem nem logikus, hogy a korrupt, szemét Sótonyi pont oda helyezteti Pintér Márkot, ahol ő akar egy jó kis helyi üzletet kibulizni magának (márványbánya, autópálya).
Pintér jóeszű nyomozó, talán már Pesten is szagot fogott Sótonyira, aki erre pont oda helyezteti le Márkot, ahol neki van érdekeltsége immár vagy 40 éve. Jajj, ez olyan otobaság.
Ha én lennék Sótonyi, tuti nem az ukrán határ mellé, hanem mondjuk a szerb határhoz helyeztetném Pintért, hogy aztán sohase lássam többé.

Elza valóban fura szerzet, alighogy eljött a polgármestertől, már rohant is a barátnőjéhez, hogy elfecsegjen neki mindent. Aki továbbadta az infót Babosnak, aki meg nem tudta tartani a száját és elpofázta az érintettnek, Damilnak. Ezek után már csak azt tudom remélni, hogy Szemereki becsapta Elzát és nem is igaz, hogy Damil a fia.
5/10
Mark1993 2021 szept. 20. - 00:28:19 5/10 Előzmény Pünkösdi Kató
(2834/5100)
Márk már régebben rájött / rájöhetett, hogy Sótonyi nagyon nem makulátlan, ő akadályozta meg a papnál talált fegyverek lenyomozását, nyíltan felszólította a komplett örsöt, hogy ne nyomozzanak az ügyben, ha nem akarják tönkre tenni a karrierjüket, a pap betörésének nyomozását is leállítatta hasonló stílusban, és Mikola szökésénél is dettó, számtalan ilyen nyílt gyengepontja volt, amit nem tudott okosan eltussolni, csak butasággal, de attól még amikor nincsen ott Makkoson látogatóban, egymás közötti privát aktát vezethetnek róla.

Az meg külön vicc, elvárja, hogy Márk segítsen neki, de közben lefokoztatja, mások előtt megszégyeníti meg hülyeségekkel vádolja és ki akarja üldözni a világból.

Nem jó taktika ez. 🤣
3/10
Pünkösdi Kató 2021 szept. 19. - 18:56:09 3/10 Előzmény nappalitv
(2833/5100)
Én Vikulira gondoltam, annyira szerelmesen nézett Pitykére az email olvasása közben. Igaz, azóta már történt egy-smás, lehet, Barbesz határásra már nem is annyira szerelmes Vikuli.
3/10
Pünkösdi Kató 2021 szept. 19. - 18:53:00 3/10 Előzmény Mark1993
(2832/5100)
Nagyon tetszett Márk válasza Róza mamának, miszerint nem a rendőrséget árulja el, hanem, hogy a feljebbvalója meggazdagodjon bűncselekmény útján. Szebben fogalmazta meg, de eddig nem értettem, hogy miért is segíti Petrát - a szerelem kivételével -, de akkor ő is rájött végre, hogy Sótonyi nem olyan makulátlan, mint kellene.
3/10
Pünkösdi Kató 2021 szept. 19. - 18:48:32 3/10 Előzmény Rojita
(2831/5100)
Nagyon-nagyon rossz, hogy ennyi cselekmény van. Barbesz mondta pár napja, hogy jön a 3. évad, a héten kezdik forgatni, rengeteg humorral, újabb szereplőkkel. Jó ez, persze, de akkor Bonifác 2 hétig lesz a kórházban? Nem baj, de ha nem olyan súlyos a sebesülése, akkor sok a két hét. Szóval, nem halad a történet, vagyis halad, száz irányba a 10 helyett. Nem biztos, hogy jó ez.
3/10
Pünkösdi Kató 2021 szept. 19. - 18:44:29 3/10 Előzmény napraforgó
(2830/5100)
Nekem annyira nem tetszik Bokor Géza, rémesen bunkón beszél Janival.
3/10
Pünkösdi Kató 2021 szept. 19. - 18:43:07 3/10 Előzmény napraforgó
(2829/5100)
Nagyot csalódtam Elzukába, szégyellje magát, hogy kikövetelte a történetet a polgitól. Sőt, még Klárikának, ő meg Babosnak el is mondja. Háát, ennyit arról, hogy valaki megbízik a másikban. Hogy hihette, hogy a barátnőjének nem adja tovább, ennyire jó barátok, hogy nem ismerte ki a hosszú évtizedek alatt? Komolyan mondom, ezt valahogy ki kellett volna hagyni a történetből, nagyon dühös voltam. Azon már talán nem is vagy lehet, az volt előbb, hogy Gina megfenyegette Timikét Zénóval? Jó, nem szép Timikétől, hogy Jóska mellett Zénót is fenntartaná, de ez a húzása Ginának nagyon aljas volt.
3/10
Pünkösdi Kató 2021 szept. 19. - 18:36:01 3/10 Előzmény napraforgó
(2828/5100)
Annabella meg a másik, aki emeli a sorozat színvonalát - nálam. Egyre jobban kedvelem, értelmes kérdései, gondolatai vannak, jó logikával rendelkezik. Jobb, mint Tivi:)) Igaz, hogy mákja van, de nagyon, hiszen megtalálta a lapot, könnyen rátalált Tivi miatt az ékszerboltban, ott pedig már majdnem menni készült, amikor Mariann és Giorgo megjelentek fagyival a kezükben. Tetszett ez a jelenet is, az egész ékszerboltos. Itt is remek kérdéseket tett fel, észrevette a borostyánékszereket is.
3/10
Pünkösdi Kató 2021 szept. 19. - 18:33:15 3/10 Előzmény napraforgó
(2827/5100)
Szerintem igenis, köze van Anatolijnak Gyurka eltüntetéséhez, hiszen ő is benne van az autópályabizniszben, mint Sótonyi, aki bizonyítottan sáros a rejtőztetésben. Ha átengedi Vikuli a határon, (iszonyat jók Pityke becézései:) ), szóval akkor - mint már tudjuk, van egy fotója -, megmutatja a fotót valakinek, aki felismeri a fotón lévőt, még ha most nem is Pálinkás Gyurkának hívják, hanem pl. Vlagyimirnek. Viki nagyon jól tette, hogy eltette a fényképet, nagyon jól játsza Gonda Kata Vikuli szerepét, olyan ideg volt rajta, láttam a gondolkodást az arcán, hogy kell, hogy valamit találjon. És megtalálta a fotót. Azért meglepődhetett volna egy kicsit, hogy jéééé, itt a nagyapa. Jó, mindegy, elnézem neki.
3/10
Pünkösdi Kató 2021 szept. 19. - 18:29:05 3/10 Előzmény napraforgó
(2826/5100)
Nekem egyáltalán nem volt szánalmas, ittam a párbeszéd minden mondatát. Még vissza is néztem azt a feszültséget Vikin, Krasznahorkain. Krasznahorkai nagyon öntelt volt, Viki pedig ellenkezést nem tűrő határőr. Egy igazi macska-egér harc volt kettejük között. Egyikük sem telefonálhatott rögtön a felettesének, hogy vmi történjen. Krasznahorkai azért nem, mert kiderülne, hogy nem diplomata, nem jogosult az útlevélre. Viki pedig azért nem, mert nagyon nehezen hinnék el neki, hogy "megérzése, biztos benne", hogy nem diplomata az úr. Nem mondhatja, hogy pár hete találkoztam vele, akkor még ügyvéd volt, amikor a nagytatust vittem bilincsben a sógornőjéhez... Egyik sem tehetett semmi, csak bízhatott, hogy a másik hamarabb feladja. Krasznahorkai vesztett. Micsoda jelenet, emiatt most meg is emelem a pontszámot. Nem tudom, hogy kinek volt ez az ötlete, ha Barbesznak, akkor még nem hajtok fejet, de nehezen hiszem, hogy neki. Ha igen, akkor szomorú vagyok, hogy máskor nem tud ilyeneket írni.
1/10
offtopic
nappalitv 2021 szept. 18. - 10:24:17 1/10 Előzmény napraforgó
(2825/5100)
1/10
nappalitv 2021 szept. 17. - 23:10:39 1/10 Előzmény Rojita
(2823/5100)
Hullaegyszerű, legalábbis azt a szemét kecskebékát. Madzagra kell valami bogarat-műszöcskét tenni, bedobni eléje egy botra kötve majd magad felé csalogatni úgy, hogy sose kapja be, végül a merítőszákra ugtatni, majd a szákot felemelni és kb 10 békánként kiborítani.
Másik módszer, hogy valami krek izé van rajta amit bekap, ekkor azonnal megrántani és kirepíteni :) Ez gyorsabb, de valakinek kézzel kell összeszedni a hátunk mögül és Hubától tudjuk, hogy gyorsan ugrál.
6/10
Rojita 2021 szept. 17. - 22:21:17 6/10
(2822/5100)
Még sosem akartam békát fogni. Nem vmi csali-táplálékot kellene tenni a merítőhálóba?
6/10
Rojita 2021 szept. 17. - 22:12:30 6/10
(2821/5100)
Egy átlagember, ha egy üzletben, vagy akár egy határállomáson kekeckedik vele az alkalmazott, akkor többet nem megy abba az üzletbe, ill. átkelőpontra. Akármilyen távol is van a legközelebbi határátkelő, miért nem ment oda Krasznahorkai? (A zöldhatárt nem is említem, egy ilyen ember szabálykövető.)
De nyilvánvaló, akkora az emberünk egója, h nem tudta lenyelni a határőrlány sértését. Mindenképpen itt akart átkelni.
De, h a nagy sztárügyvéd az útlevelébe tegye a keresett személy fényképét, adatait, az hihetetlen.