jessm 2015 febr. 04. - 14:22:52 Előzmény cristina.olivia
(2797/2797)
Régen elkezdtem, mostanában kezdtem újra nézni. Meg kell modjam az egész sorazat Levy miatt elviselhetõ, bár a vihar állítólag még rosszabb.
Az abaj a televisás soroazatokkal, hogy a szinészeken szépségén kívúl kevés olyan sorozat van , ami igazából jó, a legtöbb egy idõ után egy síkú lesz, ugyanez igaz a Telemundosakra is, . Azok modernek , de azok is ellaposodnak.
Nekem a legjobb sorozatok azok jó a történet, és a színészek is jól néznek ki.
Ilyen szempontból a kedvenecek: Az édes dundi Valentina, Napraforgót Luciának, Amikor az enyém leszel, Vad angyal.
A nõk visszavágnak sem volt rossz.
10/10
cristina.olivia 2014 febr. 17. - 12:44:32 10/10
(2796/2797)
Nekem még mindig ez a legjobb telenovella, amit valaha láttam. Mostanában kezdõdött az RTL II-n az Utolsó vérig, ami egész jónak tûnik. Remélem ez lesz a következõ kedvenc. Olyan kevés sorozat van, amiben férfi áll a középpontban, én pedig inkább olyanokat néznék. Utolsó vérigben pedig egy nagyon helyes férfi van.
malvinkicska 2013 szept. 14. - 17:48:36
(2795/2797)
A Szulejman után az egyik legnézettebb sorozat volt ahogy utána néztem a hozzászólásokból ki derül én elõbb láttam már az a túl hosszú sorozatok sem jobbak tele vannak írva lehetetlen baromságokkal személy szerint sokat nézek ami a legjobb a mostani szappan operákból az Amit a szív diktál és A szív parancsa a többi is nézhetõ de túl sok az üres semmit nem mondó részek nyújtják mint a rétes tésztát.
10/10
csikosi 2013 szept. 12. - 10:06:55 10/10
(2794/2797)
Kedves fórumózók!
Hát én az elején sokkal többre értékeltem mint amennyit ért ez a sorozat.
Üdv:
10/10
suxel 2013 szept. 08. - 09:38:45 10/10
(2793/2797)
mert a sorozat mexikoban az elso ket hetben felezett epizodokkal futott, nalunk viszont egyben kerultek vetitesre.
Laserdance 2013 szept. 08. - 09:22:30
(2792/2797)
Azt tudja valaki, hogy az RTL Klubon miért a 90. a befejezõ rész, mikor ez a sorozat 95 részes?
3/10
napraforgó 2013 szept. 01. - 06:26:40 3/10
(2791/2797)
Én azt nem értem, Maria Jose hogy találhatta Brunot valaha is szimpatikusnak? Hiszen a történet ott kezdõdött, hogy éppen hozzámegy feleségül!
Tolucában megint elvan vele, elfogadja az udvarlását, habár tartózkodó vele (miután anyucija már elmondta neki, hogy nem volt épp szûzlány Spanyolországban, pasik tömkelege fordult meg az ágyában, állítólag). Így viselkedik egy tapasztalt nõ, aki állítólag már korábban együtt is élt ezzel a férfival? És még csak nem is lesz gyanús neki a dolog?

Mostanában meg Bruno ismét kimutatja a foga fehérét, de a kis naív Maria Josénak még így se ugrik be semmi. Az agyát sikeresen törölték, gyakorlatilag teljesen.
Jajj, ez megint annyira hihetetlen!
Még a telenovellák szabályai is azt követelik, hogy jusson már eszébe a múlt! Egycsapásra hirtelen, vagy szép lassan, apránként, de ez így - annyira béna!
Tilda36 2013 aug. 31. - 19:58:14 Előzmény napraforgó
(2790/2797)
Engem is idegesít JB szinkronja, de még jobban Rahelé, annak olyan hangja van mint egy boszorkánynak!
MJ karakterében meg nem értem, mikor az anyjáéknál megismerte a férjét még tetszett neki, most meg játssza a szûzlányt és kéreti magát még a babáját sem képes elfogadni...holott az anyja minden szavát elhitte az agymosás után.
Azt se értem miért volt ott jobb neki? Itt mindenki figyelmes, kedves vele - kivéve Brunot, de õ Tolucában sem volt túl szimpi neki - Rahel nem számít és Mayra sem. Itt kéri a bizonyítékokat, az anyjánál megelégedett a magyarázatokkal.

Szerencsétlen Unices jól megjárta...nem irigylem a környéket, mert elég sokáig lesz ott a holtteste!
Elena szemétsége meg kiborít, egyik lányát már tönkretette, de képes volt a kisbabájától és szeretõ férjétõl elraboltatni a másikat is anyagi haszonszerzés céljából...szerencséje volt Paulának!

Pedro papa még mindig nem látogatta meg elsõszülött unokáját pedig járt a villában! Ezt a f.könyvírók jól elcseszték!
3/10
napraforgó 2013 aug. 30. - 16:55:21 3/10
(2789/2797)
Szerintem JB elég csinos nõ, persze nyilván vannak még szebbek is. Engem a magyar szinkronja idegesített, a nõ túl sokat sír a sorozatban, és a sírása is, de a nevetése még inkább irritáló. Nem tudom, hogy milyen az eredeti hangja, de ezek a mû-érzelmi kitörések... brrr.
kamilll 2013 aug. 30. - 15:47:31
(2788/2797)
Na igen egyetértünk, kivéve nekem a fõhõsnõ nem tetszik sokkal mutatósabbak is vannak nála.
Zepedát nem tudom milyen lehet az életben, színészileg tehetségesebbnek tartom Levynél.
Levy az Árva angyalba láttam elõször azt a sorozatot úgy könyveltem el hogy fiataloknak szól ,hisz mesét is szõttek bele és elrugaszkodott a valóságtól.Talán direkt komolytalanra vették az egészet,így eleve úgy álltam hozzá,bármilyen érthetetlen nagy siker lett, én mondjuk jókat nevettem rajta.. de Levynek ott talán nem volt ilyen egoja mint manapság.
Ez a sorija nem azt hozta amit vártam mert azt állították milyen jó,ha attól jó hogy Levy és Zepeda lépten- nyomon egymásnak esnek..hát az kevés.A történet is kissé hiteltelen de elnéztem ,viszont egyre gagyibb lesz és idegesítõ MJ-vel az élen.Elizabeth Gutierrez is jobb lett volna ebben a szerepben csak példaként,eleve sokkal szebb,csinosabb mint Baracamontes.Persze vannak rosszabb sorozatok is de ha az ember csalódik..:)de ez van már kivárom a végkifejletet...:D
Persze mindenkinek más az ízlése,nyilván vannak akik szerették ezt a sorozatot..:)
3/10
napraforgó 2013 aug. 30. - 07:23:18 3/10
(2787/2797)
Osztom a véleményed. Bár elég izgalmasra sikerült a sorozat utolsó harmada, a hihetetlensége miatt mégse tetszett.
Nem szeretem a szereplõgárdát sem.
David Zepeta meglehetõsen idegesítõ, õ civilben is ilyen "dilis" lehet. (láttam a szereplõkkel készült interjút, a fickó olyan idegesítõen mászkált a színfalak mögött, míg sorra nem került.
William Levy kifejezettem idegesítõ, csak sírni, meg ordítozni tud, + az öklét használni. Nem egy nagy repertoár. Az egész pasiról lerí az önteltség, az "én vagyok az ügyeletes szépfiú" szerep.
Valószínû nem fogok megnézni a jövõben olyan sorozatot, amiben ez a két fickó szerepel.
Bracamontes elég szép nõ, magas, hosszú lábakkal, szép hajjal, irtó nagy szájjal, amivel idétlenül vihog. Nem egy észlény, az látszik. Kb. eddig játszhatott naíva szerepeket, innentõl váltania kell.

A történetet már röbbször feldolgozták, a korábbi változatokat nem ismerem, nem tudom, vajon mi indíthat embereket arra, hogy újra és újra megcsinálják. Annyira nem jó.
A testvérféltékenység talán jó téma, a jó és rossz összecsapása, meg a csinos nõért való küzdelem, de...
De - elég hihetetlen a kiindulási pont, mondjuk a nõ oldaláról. Férjhezmegy egy fickóhoz, aztán váratlanul az öccse "felesége" lesz. A történet eleje nekem már itt hihetetlen, kidolgozatlan, életszerûtlen volt.
Csak a celebek világában megy az olyan könnyen, hogy kedden még X-et szeretem, szerdán meg már Y-t. Azért ez az életben nem megy olyan könnyen.
Na mindegy, egyszer meg lehetett nézni, de ha valaki kihagyja, hát nem érte nagy kár.
kamilll 2013 aug. 29. - 22:45:18
(2786/2797)
Követem a sorozatot egy ideje ,egyre jobban bosszant és idegesít,,ajánlották de már bánom hogy elkezdtem.
Aki értékelhetõ benne az Zepeda õt bírom benne ,bár Daniela Romot is kedvelem.
Levy ugyan az mint szokott számomra, semmi extra amitõl hátast dobnék vagy más lenne mint a többi sorozatában max többet hepciáskodik ennyi.
Baracamontes már a látványától kész vagyok a sírásra álló görbe szája ,nyávogása,szebb színésznõt is találhattak volna erre a szerepre így más is eljátszotta volna a karaktert.

Emlékezet kitörlés,ikrek jó persze más sorozatnál is elõfordulnak marhaságok de már idegesítõ Levy és Soto szigetes balesete is fura volt,aggódtak értük õk meg marhára elvoltak stb.
Nekem csalódás a sorozat amit sajnálok mert most látom elõször mást vártam.Levy másik sorozatát se szerettem a TDA-t de az is jobb mint néha ez ,azt Mejía túlhúzta,elrontotta ,pedig akadtak benne jó színészek.
Ha már elkezdtem végig szenvedem de még egyszer nem tudnának rávenni.
10/10
suxel 2013 aug. 28. - 16:49:30 10/10
(2785/2797)
duplazzak a bosszu angyalat majd.

Nem gondoltam volna, hogy azt a reszt latom hosszabb kihagyas utan megint, amelyikben katia rajon milyen is az igazi bruno. Ez jo kis jelenet volt.
Gliguta 2013 aug. 28. - 14:16:50
(2784/2797)
Nem tudjátok, melyik filmet fogják adni a Kettös játszma hellyett az RTL-en?
3/10
napraforgó 2013 aug. 15. - 06:12:18 3/10
(2783/2797)
Gondolom, hogy ahogy lézerel eltüntették Sandra testérõl a tetoválásokat, úgy a hajáról is leszedték a festéket. Meghosszabbítani nyilván nem lehetett (illetve lehetett volna, de azt ki lehet mutatni, fodrász látja, stb), de egy betegség miatt pl. le lehet vágni. Vagy csak kínzásból?. Egy szép nõ szép hosszú haját levághatják az emberrablók csak úgy fenyegetésbõl is.

Az tényleg furcsa, hogy Pedro nem siet meglátogatni az elsõ unokáját... Fõleg, ha már kiszabadult. Az ember szinte várná, hogy elmegy egy kicsit síránkozni a Lombardo házba.
Tilda36 2013 aug. 14. - 21:59:58 Előzmény napraforgó
(2782/2797)
Ez az ikerdolog tényleg felesleges volt pláne úgy, hogy az érintettek még rokonok is, bármikor összefuthatnak egymással az öregnél! Azt se értem Sandra fejét miért kötötték be, ha Alexét levették volna a kötést mindjárt kiderül a szõke tépett hajnál, hogy az nem MJ!
Az is feltünt, hogy Pedro miután kiszabadult egyszer sem nézte meg az unokáját, na ez nagy baki volt, mert ez nem életszerû, hogy a nagypapa nem kíváncsi az unokájára ha már a lányát nem láthatja!
Unises is ott dekkol, de senki nem sejti, hogy ott van élet-halál között! Ez lenne a "világhírû klinika" ahol egy bûnõzõ a fõnök és azt csinál amit akar?

Sandra megtalálásakor már oda kellett volna riasztani a rendõrséget, de õk még várnak? Brunora sem gyanakszik senki?
Katia meg mit csinál ilyenkor?
M.J. sem veszi észre, hogy a "gyógyszerek" nem segítenek az emlékei visszaszerzésében? Miért nem dobja ki a pirulákat amikor senki nem látja? Sok a kérdés, de csak így tudták meghosszabbítani a sorozatot, de mindenképp muszáj volt? Viktoria sem képes tisztán látni a helyzetet, kénytelen Felipa felvilágosítani!
Elena hogy lehet ennyire aljas, hogy a másik lányát is feláldozza egy olyan férfiért aki soha nem szerette õt csak a pénz volt az Istene...?
3/10
napraforgó 2013 aug. 09. - 19:53:45 3/10
(2781/2797)
Szerintem ez az iker-cserebere nagyon eröltetett. Meg a Damian/Bruno dolog is. Nem tudom elképzelni, hogy Emilio, Porfirio barátja, aki szinte naponta látogatja Porfiriót ne futna össze egyszer "Sandrával" és Damiannal, akit õ Brunóként és az unokahuga, Katia võlegényeként ismer. Ha Brunonak sikerülne is megszerezni Maria Josét, miért gondolja, hogy rögtön el is húzhat vele valahová, jó messze. Az a szerencsétlen, emlékek nélküli lány talán ragaszkodna az anyjához, hisz szinte nem ismer senki mást rajta kívül. Ulissesnek meg nincs se anyja, se apja, se testvére? nem hiányzik senkinek az ostoba Raquelen kívül?
10/10
suxel 2013 aug. 08. - 22:40:03 10/10
(2780/2797)
spoiler

Ha jose alatt maria joset erted, igaz mas joset itt nem ismerek, akkor igen, normalis lesz, visszajonnek az emlekei. Milyen telenovella lenne az, ha nem jonnenek vissza neki, mikor pasija es kolke van. A gonoszok meg, mint mindig meglakolnak, mind bruno, jorge, elena es maura is.
Gliguta 2013 aug. 08. - 18:09:13
(2779/2797)
Spoiler!
Arra lennék kíváncsi hogy az a szerencsétlen Jose a film végére normális lesz, vagy mindig zizzent marad.
Spoiler!
10/10
suxel 2013 aug. 05. - 16:45:04 10/10
(2778/2797)
de birtam, amikor bruno elkapta maura torkat es megszorongatta neki, hogy az infokat megszerezze tole. A vegen meg jobbulast kivan neki pofatlanul, hihi.

Ha jol vettem ki, akkor mar ulises a csipkerozsika almat alussza javaban, miutan beszurtak a nyakaba. :)