offtopic
teardrops 2012 nov. 26. - 22:00:23 Előzmény sarahangel
(91/211)
Nekem is azért tûnt fel ez (az;-)) a kép, mert sima a haja, de sztem vagy paróka, vagy kisimították neki a film kedvéért. Bírom, hogy az IMDb-n is az összevissza göndör fürtjeit írják védjegyeként.:-)
sarahangel 2012 nov. 26. - 18:09:53
(90/211)
*** SPOILER ***

Igen, az a rész volt legutóbb, nekem is nagyon bejött.

Nathan szerintem is pótolhatatlan, bár én még nem láttam a 3. évadot.
sarahangel 2012 nov. 26. - 18:07:49 Előzmény Ronesz
(89/211)
"Kelly beszéde az nagyon veszélyes, a leggagyibb mondata is alázás a javából"

:DDD

Ez mennyire igaz. ;) Én bírom a csajt, azt is, ahogy beszél (pedig eredetiben még nem is hallottam, csak a szinkront ;)).
9/10
murdanom 2012 nov. 26. - 17:22:50 9/10
(88/211)
SPOILER(se.:2ep.:..nemtom)
A hozzászólásokból ítélve nemrég volt a laktokinézises rész.Nem tom ki hogy van vele, de nekem ez nagyon bejött.Sok dolog történt benne, drámai volt és(bár a nagy reménytelenség miatt nem volt nehéz kitalálni h az idõutazás lesz a kulcs) a sztori is jó volt.Ez is mutatja, h ha valakivel úgy bánnak mint ahogy ezzel a sráccal tették és nincs elég akaratereje elengedni ezt a füle mellett, könnyen fõgonoszt lehet belõle faragni(egyéb példa:Darth Vader és Andrew az Erõ krónikájából).Az elsõ évadot nézve még az is felmerült bennem, h Simon lesz az egyik fõgonosz.De õ okosabb annál:D Apropó Simon, ahogy felkapta a kapucnit és eltûnt...WOW!:D
Ja és Ronesz, bár Rudy szerintem mint színész és mint karakter is nagyon messze van Nathan-tõl, érdemes nézni a 3. évadot(ha csak TV-ben is, de érdemes).Abban is lesznek jó részek és hát még van egy elvarratlan szálunk(FutureSimon).
SPOILERVÉGE
Ronesz 2012 nov. 25. - 00:20:03
(87/211)
A 3. évadot egyszerûen nem tudom megnézni online se (nem tölti be, vagy le van törölve). Le is szedtem, de a felirat csúszik :/ de nem is baj, Nathan már úgy sincs benne. Bár lehet ez a Rudy sem olyan rossz.
Amikor elõször láttam, idegesített, hogy mindenki összejött mindenkivel már az elsõ percben. Kelly beszéde az nagyon veszélyes, a leggagyibb mondata is alázás a javából :D --------- Az meg tényleg hülyeség volt, hogy Nathan egybõl rámászott a terhes csajra. A méhlepényes részen meg csak lestem, hogyan lehet ilyen beteg ötlete valakinek :D -------
sarahangel 2012 nov. 24. - 12:48:48
(86/211)
*** SPOILER 2x06 ***

Nahát, nem is gondoltam volna, hogy egy látszólag unalmas képességnek ez lesz a vége. Egyébként amit a tejes hülyegyerek Nathan-nel csinált, az számomra még szörnyûbb volt, mint hogy megölte a többieket. Nagy mázlijuk volt, hogy pont az volt közülük laktózérzékeny, aki vissza tudja forgatni az idõt (ez már a pizzaevõs jelenetnél is eszembe jutott).

Amúgy tök jó, hogy minden részben tudnak valamit újítani. :)
Ja, és nem tudom, hogy azt a jelenetet, mikor a csaj meggyógyította a járni nem tudó pasit, mennyire szánták paródiának, de nekem úgy tûnt, mintha a kézrátétellel "gyógyító" csalókat akarná kifigurázni.
sarahangel 2012 nov. 24. - 12:40:23 Előzmény murdanom
(85/211)
Köszönöm szépen! :)
Online nem nagyon szoktam nézni semmit, jobban szeretem a tv-ben, de gondoltam rá egyébként, hogy érdemes lenne letölteni az 1. évadot (is). ;)
9/10
murdanom 2012 nov. 23. - 13:52:02 9/10 Előzmény sarahangel
(84/211)
Se.1.NEMTÚLNAGYSPOILER
Curtis-t drog birtoklásért, Nathan-t bolti lopásért, azaz ahogy õ mondaná "mert megevett pár gumimacit", Simon-t azért, mert egy õt cseszegetõ srácnak fel akarta gyújtani a házát, Kelly megütött vkit, Alisha meg nem tom pontosan, de asszem ittasan vezetve belement egy kirakatba, vagy vmi ilyesmi.
SPOILERVÉGE
De egyébként online meg lehet nézni az egész elsõ évadot(ahogy a többit is).
sarahangel 2012 nov. 18. - 14:15:55
(83/211)
*Javítva az elõbbi hozzászólásomat : a második szezon 5. részérõl írtam (tehát ami legutóbb volt a V6-on), és nem a harmadik évadról (azt még nem láttam).
sarahangel 2012 nov. 18. - 14:13:36
(82/211)
Azt valaki meg tudná nekem mondani, hogy melyik karakter mit követett el, amiért közmunkára ítéltettek? Az elsõ évadot nemigen láttam, sajnos elkapcsoltam, mert elsõ látásra nem nyert meg.

... és akkor kicsit a legutóbbi részrõl:

*** Misfits s3x05 ***

Ez a majmos ötlet (mármint hogy a pasi valójában majom volt, csak átváltozott) kicsit morbid volt, de egyben ötletes is. Nathan-t meg egyre inkább úgy kezdem látni, hogy valójában nagyon is érzõ szíve van, az a nagy "macsóság" csak álca.

Amúgy az egyetlen dolog, ami továbbra sem tetszik a sorozatban (és talán emiatt kapcsoltam el az elsõ évadról), hogy itt szinte mindenki 5 perc ismeretség után "összejön" valakivel. Alisha viszont most kezd szimpatikus lenni, hogy összejött a jövõbeli Simon-nal, és közelít a jelenbeli Simon felé. Nekem az õ párosuk jobban bejön, mint Alisha és Curtis.

Kelly meg sajnos nem kér Nathan-bõl. :P

A sorozat stílusa viszont nagyon egyedi (talán pont azért, mert nem amerikai), és emiatt maradok a további részekre is. :)
sarahangel 2012 nov. 18. - 14:02:56 Előzmény teardrops
(81/211)
Misfits elõtt én sem tudtam Robertrõl, az is csak véletlen, hogy Adriant láttam 1-2 filmben, mert azért õ sem olyan ismert. ;)

Jé, sima lett Robert haja?! Most meg is zavarodtam kicsit, hogy eredetileg milyen lehet (sima vagy göndör?). Én a göndörre tippelek, és szerintem az jobban is áll Neki (bár lehet, hogy csak megszokás kérdése). ;)

(Amúgy hali, rég "láttalak"! ;))
9/10
murdanom 2012 nov. 17. - 14:31:06 9/10
(80/211)
SPOILER(2.,3.évad)

Van egy kis gondom Curtis elsõ erejével.Ezzel ugye utazni tudunk az idõben, méghozzá úgy, h csak a tudatunk és a viharban(vagy a dílertõl) szerzett képességünk utazik velünk.Tehát nem találkozhatunk önmagunkkal és a fizikai állapotunk is olyan lesz, mint abban az idõben ahová megyünk.Akkor miért hitte azt Simon a 3.évad végén, h Curtis ereje kell neki??És elõtte miért nem fiatalodott meg az az öreg zsidó fickó mikor visszament a 2.világháborúba??És h került Hitlerrel egy szobába????Az utóbbi két kérdés Kellyre is vonatkozik.Tudtommal térben nem lehet utazni azzal az erõvel.De ettõl még mindig jó sorozat.
SPOILERVÉGE
Ja és megtekinthetõ a 4. évad elsõ része felirattal online.Azt nem tom mikor jön új rész és azt sem h hány részes lesz összesen(gondolom 9), de az elsõ rész, a sok régi karakter hiánya ellenére, nekem tetszett.
boom46 2012 nov. 15. - 20:51:10
(79/211)
A 2. évad már jó lenne, de az elsõ évadnál beleuntam az egészbe.
teardrops 2012 nov. 15. - 20:11:36 Előzmény sarahangel
(78/211)
Tényleg!:-)
...bár nem tudom, ki ez a srác.
Mondjuk a Misfits elõtt Robertrõl sem tudtam.:-D
teardrops 2012 nov. 15. - 20:05:15 Előzmény Talena
(77/211)
Hali! ...és köszi!:-)
(itt nem nagyon olvastam vissza, pedig általában szoktam^^)

Igen, Alishánál és Curtisnél nekem is egyértelmû volt, miért azt a képességet kapták, amit, de a többieknél nem. Lehet, hogy csak félszemmel néztem és kimaradt valami?:-)

***SPOILER***

Jah, Simon okos és rendes, bár -ahogy már írtam-, nem éppen normális, amit a hullával tett, úgyhogy, igenjól jellemezted.:-)
De az tényleg jó volt, hogy azért mindig egybõl próbált gondolkozni és egybõl kapcsolt (pl. amikor a képességfordító-drogos részben Nathannek egybõl mondta, hogy nehogy meghaljon, mert az végleges), ilyen értelemben nem is kellett volna meglepõdnöm, hogy Simonból lesz az ugrabugramaszkos.:-D
Curtisnél nekem az a fura, hogy nem tudja kontrollálni a képességét. És nem gondolom, hogy azért, mert önzõ, hiszen az elején, mikor többször visszaugrált, végülis a többieket is megmentette.
Egyetértek, Kelly jófej és pont.:-)
teardrops 2012 nov. 15. - 19:58:32
(76/211)
Nah, utolértem magam. Vagyis a sorozatot.:-)

***SPOILER 2x3-5***
3
Nahát, Simon! Ki gondolta volna?! Mármint, hogy Õ a tetõkönugrálómaszkossrác.:-) A színész viszont tetszik, jól hozta a két különbözõ magatartást, a magabiztos JövõSimont és a halkszavú 'pszochopata' JelenSimont. Alisha viszont alakul.:-)

4
Igaz, hogy elég morbid és durva volt, de nekem bejött ez a számítógépesjáték-világ ötlet. Szép momentum volt a végén a vegaszos kép, csak... kicsit árnyékot vet az egészre, hogy azért ez elég durva baki (még akkor is, ha ez nem egy komolyságáról híres sorozat;-)), hiszen ha JövõSimont azért (is) jött vissza, hogy ne engedje Alishát meghalni, akkor (viselhetett volna golyóálló mellényt) az azt jelenti, hogy "elõször" a lány meghalt, akkor pedig nem szerettek egymásba és nem is vihette sehova. Node... seráfütty.:-D

5
Semmi különös, de az 4 szóban összefoglalható: mindenki kfél, Nathan meghal.
:-)
10/10
rockqueen 2012 nov. 15. - 12:17:03 10/10 Előzmény Talena
(75/211)
Egyetértek abban, amit Curtis-rõl, Alisha-ról, és Simon-ról mondtál. Curtis tényleg elég jelentéktelen karakter, Alisha is csak a Simon-nal való kapcsolata miatt kezd feljönni, és Simon meg hiába jelentéktelen, õ az egyik legérdekesebb a többiek közül. Tetszik, hogy ahogyan megy elõre a sorozat, õ egyre magabiztosabb lesz. Meg elég durva dolgokat tett (pl.: megölte a felügyelõtiszt csajt, és még napokig megtartotta a hulláját, õ találta ki, hogy mit csináljanak a másik felügyelõtiszt holttestével), szóval nagyon jól illik rá amit mondtál: "modern-kori csendes gyilkos" megtestesítõje. :D A Nathan-nel való kapcsolata fura, de tuti, hogy igazából bírják egymást, és a végén szerintem még igazi barátok is lesznek (mint a Family Guy-bõl Stewie és Brian). :)
Talena 2012 nov. 14. - 01:27:07 Előzmény teardrops
(74/211)
Hali :)

rockqueen-nek már leírtam, de akkor bemásolom ;)

SPOILER

Mindenkiben azt a képességet erõsítette vagy hozta felszínre a vihar, amit tart magáról vagy amit szeretne.
Kellynek számít, mit gondolnak róla mások, (nem véletlen hívják chav-nek, vagyis (magyarul a legjobb szó rá) toprongyosnak. Lenézett munkás családból származik...)
Nathan sebezhetetlennek képzeli magát, (pótlás, csak mert már lement a rész, amiben kiderült a képessége: mindent megtesz, mert egyszerûen eszébe sem jut, hogy amit tesz, abba bele is halhat)
Alisha tudja magáról hogy gyönyörû és vonzó, (pótlás: és persze ezzel vissza is élt a vihar elõtt, hiszen sokszor ezzel oldotta meg a dolgait)
Curtis legszívesebben visszatekerné az idõt, hogy futhasson (pótlás: igazából mindent ezért tesz, amolyan "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" gondolkodással)
Simon annyira átlagos, hogy már láthatatlan, és ezért nincsenek barátai sem.

SPIOLER OFF

Nekem a legjelentéktelenebb karakter Curtis volt végig a 3 évadon keresztül. Nincs számottevõ jellemfejlõdése, és igazából szerintem "végigvergõdi" a 3 évadot. A színészi megformálás, ha valóban ilyen a karakter, akkor tökéletes, amúgy pedig a harmadik évad végére is csak egy nímand maradt a számomra :S Sajnálom, mert valahol többet ki lehetett volna hozni a figurából, de õt csak a képessége tette érdekessé. Alisha az elején csupán egy beképzelt kis ribinek tûnt, aztán valahogy olyan benyomást tett rám, mintha még emellé egy szimpla üresfejû barbie-baba lenne, akinek, hogy ne csak egy üres héj legyen, óriási szívet tettek a burok alá. Igazából katalizátor volt csupán, ahogy elnéztem, de annak tökéletes :)
Nálam két karakter verseng a "favorit" címért a sorozatban, és az Kelly és Simon. Kelly a maga faragatlan modorával együtt is intelligens, Simon pedig amolyan "modern-kori csendes gyilkos" megtestesítõje :)
vitnegre 2012 nov. 13. - 21:28:14
(73/211)
Szerintem Kelly magyar szinkronja borzalmas. Valamiért ha egy feka vagy egy birminghami felcsendül eredeti nyelven az magyarul tuti csak paraszt lehet. Szörnyen rossz.
9/10
murdanom 2012 nov. 07. - 14:27:14 9/10
(72/211)
Most így visszagondolva több gondom is van a sztorival, de mindegy attól még mindig jó.A 3.évad 0. részét én is remélem h leadják fõleg h online sehol sem találom letöltés nélkül.Ja és amúgy miért nevezik ezt vígjátéknak????Oké, vannak benne poénok, nem is rosszak és nem is kevés, de attól még nem az.