8/10
grosz_i máj. 08. 11:25:21 8/10
(1/1)

Mézeshetek - 24. Nászút Pugliába (2016)

Stefan Herbst és új kollégája, Laura Russo magukkal viszik a két nászutas párt Pugliába. Laurának ez egy utazás lesz a régi hazájába, ahol ott él az édesanyja, még ma is. Amint felszállnak a fedélzetre, heves érzések lobbannak kettejük között, amit Beatrice figyelmét is felkelti.

Stefan megnyugtatja Beatrice-t, jól tudja, hogy Laura túl fiatal hozzá. Egyszerűen kedveli, és kiváló munkát végez. És pontosan ezt gondolja Lulu és Müller Kevin is, akik egy esküvői vásáron nyerték ezt az utazást. Azonban gyorsan rájönnek, hogy nem minden kiadás szerepel inkluzíve ebben az álomutazásban. A pénzhiányra Kevinnek már megvan a tökéletes megoldása, de sajnos az nem egészen felel meg Lulu elvárásainak.

Gloria és Patrick Sennack is másképp képzelte el a nászútjukat. Először Gloria fia, Paul váratlanul megjelenik a fedélzeten, majd a második meglepetés a szárazföldön várja a menyasszonyt és a vőlegényt: Patrick lánya fiával, Matsszal.
Annak érdekében, hogy fontos rendezvényszervezői munkát végezhessen, Tabea megkéri apját, hogy vigyázzon az unokájára. Természetesen sem Patrick, sem Gloria nem tagadhatja meg a kívánságát, így a nászútjuk a kis Matsnak köszönhetően felejthetetlenül viharos lesz.