qqcs jún. 14. 19:17:59 Előzmény kila24
(59/59)
Mert nem tudtak rabizonyitani, fehernemut meg vittek be egy csomot a proff mindenre gondolt :)
qqcs jún. 14. 19:16:49
(58/59)
Engem vegig lekotottt, erdekes fordulatos de a vegen az utolso reszben ket akkor logikai hiba van hogy majdnem abbahagytam:

Miért az ál alagutat aknázzák alá és a igazit miért nem? Ha berobbantjak az igazi alagutat, akkor siman Berlin is eltudott volna menni veluk.


Ez a ket hiba csak azért került bele hogy porgosebb legyen a vege es a berlin dramat is belerakhassak
kila24 jún. 07. 13:04:47
(57/59)
Azt tudja valaki,hogy ha Raquel összejátszott a professzorral, akkor végül miért nem került börtönbe, és szabad lábon van a 3.évadban?

Illetve Monca honnan szerzett tiszta fehérneműt, ha be voltak zárva? Mikor meglőtték fehér bugyi, majd mikor sebet kötöznek már fekete....
Wonkapaww máj. 26. 23:50:02
(56/59)
elkepesztoen idegesito, hogy mennyire nem kepesek eletveszelyes serulesekkel a szineszek hitelesen jatszani. Arturo kommandoskent kuszik maszik vallaban a lott sebbel, Monica 24 ora elteltevel on the top szexel Denverrel, Moszkva magikusan fel nap alatt felepul az infarktusabol, Denver hataban az ollorol meg is feledkeztek 2 perccel kesobb.
Palermo az uvegszilankos szemet siman nyitogatja. nem tudom ti hogy vagytok vele de engem ez annyira merhetetlenul felidegesit es elvezhetetlenne teszi mert mindig a bakikat latom ...
7/10
Kommentátor máj. 14. 13:03:08 7/10
(55/59)
Tele van logikátlan, életszerűtlen dolgokkal. Általában az ilyen filmeket nem szeretem. Ezért nem nézem a Fast and furious sorozatot sem. De ez valamiért mégis leköt.
Eredetileg Spanyolországban ez egy másfél órás részekből álló, egy évados sorozat volt. Az elején nézettségi rekordokat döntött, aztán egyre kevesebben nézték. Azt gondolták azért, mert túl hosszúak voltak az epizódok. Ezért a Netflix felvágta háromnegyed-egy órás részekre és két évadra. Végül is bejött nekik, de szerintem nem a hosszúsága miatt veszített a spanyoloknál sok nézőt, hanem a logikátlansága, életszérűtlensége miatt. A második évad elején, pont ott, ahol a spanyol tévében is a legtöbben lemorzsolódtak, én is majdnem abbahagytam. Ott volt a legtöbb hülyeség. De aztán valamiért csak befejeztem. A spanyol tévések el is kaszálták a folytatást. Ha nincs a Netflix, a második rablás meg sem történik. Ami amúgy szerintem nem lett volna nagy tragédia, mert ez már tényleg nagyon erőltetett lett. Ez szerintem nem is el lett kaszálva, hanem be sem volt tervezve. Csak a Netflix rendelte be. Valamiért mégis megnéztem eddig mind a négy évadot, és az ötödiket is meg fogom.
Eleve ott van az az erkölcsi dilemma, hogy a bűnözőknek kell szurkolni, a rendőrök meg a gonoszok. A gender filozófiát, a mindenféle borszínűeket, a melegeket minden filmbe bele kell erőltetni, de ez ellen nem tiltakozik senki, hogy miért készülnek olyan filmek, ahol a bűnözőknek kell szorítani.
Az életszérűtlenség mellett a színészek még akik borzalmasak. Pont a főszereplőnek sikerült a legrosszabb színészt kiválasztani. Bár valójában talán nem is Tokió a főszereplő, inkább csak a mesélő. De tényleg nagyon idegesítő az a pózolás, túljátszás amit ő leművel. Akik még nagyon rosszak az Denver és Raqel. A legapróbb dolgot is hatalmas arcmimikával próbálják eladni. Aztán a harmadik évadban megjött ez az új rendőrnő. Na ő is egy nagyon nagy ripacs.
Minden hibája ellenére azért mégis jól szórakozom rajta.
7/10
lacus6555 ápr. 19. 00:51:49 7/10 Előzmény Dandea
(54/59)
A számból vetted ki a szót. Az 1-2. évadot szinte egy lélegzetvételre végignéztem, de 4. évadot már végig se tudtam nézni.
8/10
Dandea ápr. 07. 14:51:34 8/10
(53/59)
Az első két évadot imádtam, minden logikai bukfenc ellenére, magával bírt ragadni. De ott be kellett volna fejezni. Sajnos a 3.4. évad már-már nézhetetlen a sok elrontott, amatőr, logikátlan...mondhatni ostobán összecsapott , erőltetett megoldás miatt. Önmaga paródiájává vált a sorozat.
10/10
Olasz32 ápr. 02. 23:50:41 10/10
(52/59)
Izgalmas, pörgős tökéletes!
Bavaria márc. 22. 11:33:43
(51/59)
2 évad után abba kellett volna hagyni, addig is voltak logikátlanságok bőven.
A 3. évad első részéig bírtam, amikor is

Ide írd a spoileres tartalmat


az egyik legkeresettebb bűnöző unja magát egy szigeten, ezért elmegy pár napra a tömegbe tombolni. Közben a másik keresett bűnőzővel romantikus hívásokkal enyelegnek, és nagyon meglepődnek, hogy rájuk találnak.
Danzak márc. 17. 08:41:54
(50/59)
2 napja kezdtem el nézni. Jelenleg az 1. évad 10. epizódjánál vagyok. Nagyon rossz benyomást tett rám ahogyan kezdődött, egészen azt hiszem a 6. epizódig. Sokan mondták hogy extra ez a sorozat. Valahogy nem így képzeltem. Tehát ami fogadott. Félnótás rablók, tele érzelmekkel, szerelmes szállal, kétségekkel. hogy mi? Én úgy voltam ezzel az egésszel hogy profizmust fogok látni, hibák nélkül, érzelmek nélkül, könyörtelenül. erre mi fogad.. hát nem tudom. Berlin karaktere aki tartja a lelket a nézőben.(bennem legalábbis) A többi szót sem érdemel. A professornak valóban voltak nagy mentései, így abból amennyit láttam a 10. epizódig, de hogy ezzel a fizimiskával, attitűddel ami neki van, egy ekkora akciót irányítani, kicsit vérszegény. Na de, folytatom majd tovább, ugyanis még nem szeretnék teljesen állást foglalni. Eddig viszont ez nagyon kevés.
2/10
sawyerx márc. 16. 17:39:22 2/10 Előzmény Furia76
(49/59)
Kétszer álltam neki, egyszer eredeti nyelven, akkor 3 részig jutottam, most szinkronnal, így 4 részig.
Teljesen egyetértek, hiteltelen az összes szereplő, de főleg az "atomokos" Professzor.
Nagy kedvencem a bankrablós téma, de ennek a rendezése, elvileg izgalmas történése annyira amatőr, életszerűtlen, hogy fáj nézni. Az erőltetett művészkedés és romantika pedig rátesz még pár lapáttal.
Lehet, kicsit bezavar, hogy közben a Maffiózókat nézem újra, annak pedig ez a sorozat még a segge lyukát sem szagolhatja :D
Ha már tényleg okosan felépített, aztán macska-egér játék sorozat, akkor már A szökés.
2/10
Sachinho márc. 15. 09:29:37
(48/59)
A 3. évadnál abbahagytam. Már előtte is sok gagyi részlet volt, a bankon belüli szereplők közül egyedül Berlin alakította jól a szerepét - egy ideig. Jó indítás után (vagy csak elkerülték a figyelmem az apró jelek) átment az egész nyálazásba, szinpadiaskodásba meg teljes ésszerűtlenségbe. A p.csák Lara Croftnak képzelik már magukat, miközben béna macsós szöveggel próbálnak oltogatni, közben mindenki a nyomorult kis érzelmeivel van elfoglalva egy pár napos rablás során bakker: a pár napig nem bírják ki, hogy egymásba ne essenek, drámázzanak, szakítsanak, kibéküljenek, ömlengjenek .... miafa... Az első 2 évadban is valójában mindenki a farkával meg a p.nájával folyamatosan szabotálja azt amiért odamentek. A 3. évadtól mindez hatványozottan igaz lett rá. Számomra nézhetetlenné vált. A prof, Berlin,és a felügyelő csaj még egészen elfogadható karakterek voltak az első két évadban, a többiek teljesen béna színészek és/vagy szerepek/szövegűek voltak. Na, ez is megváltozott. Olyan mintha egy brazil szappanoperává változott volna. Szóval szánalmasan nevetségessé vált az egész.
2/10
Furia76 márc. 12. 16:34:32 2/10
(47/59)
Az egész film idegesítő, de nagyon!!! Tele van bosszantóan amatőr, tehetségtelen, rendőrökkel, inkompetens szakemberekkel, akik valószínűleg soha nem dolgoztak ilyen ügyön, mert annyira bénák, hogy a rablók az orruknál fogva vezetik őket. Bárhogy is alakuljon a rablók mindent megúsznak, mindenre fel vannak készülve, nem lehet őket meglepni. Bármi váratlan történik, már tudni lehet, hogy a rablók erre is fel vannak készülve. Ehhez persze szükség van egy csomó életszerűtlen, valószínűtlen esemény láncolatára. Ez teljesen élvezhetetlenné teszi az egész filmet. Épp ezért: GYENGE, NAGYON GYENGE! Sajnos egyetlen egy karakterrel sem sikerült szimpatizálni. A bűnözők csak bűnözők, a rendőrök bénák. Nincs kedvelhető karakter. Csak egy rohadt nagy vergődés az egész.
10/10
patayzs márc. 07. 00:59:17 10/10 Előzmény dodi78
(46/59)
Köszi a tippet, rájukkeresek. 😉
10/10
patayzs márc. 07. 00:53:50 10/10 Előzmény kareshu@citromail.hu
(45/59)
A 3. évados poszthoz: Egy kicsit tényleg elkapkodták, a bepakolás jelenetet, de ha figyeltél, mondták, hogy egy konvoj jön, amit egy teherautó feltartóztatásával, majd tovább engedésével mutattak be és nem ahogy írtad, két kicsi járgánnyal.
Én most végeztem a 4. évaddal. Imádtam végig. 10/10!!
9/10
BigBlueI febr. 28. 18:40:11 9/10
(44/59)
Nekem tetszett a 4 évad. Persze, ha jobban megvizsgáljuk, vannak benne logikai és dramaturgiai bukfencek, de maga a sztori annyira magával sodor és a karakterek is annyira jó fejek, hogy ezen túllépek. :) Nairobi a kedvencem. Meg Denver. Meg Helsinki. Meg a többi. A legjobban Tokió irritál, de mindegy is. Várjuk az 5. évadot. :)
1/10
nagysanyi100 febr. 21. 22:03:20 1/10
(43/59)
Több ponton életszerűtlen. A nyomozónő egy pszichopata (A professzor) bűnözőbe szeret bele nettó 3 nap alatt és dobja az egész korábbi életét miatta... Vicc.
10/10
elvi22 febr. 21. 20:41:17 10/10
(42/59)
Nekem iszonyúan bejön a sorozat 10/10.
6/10
jozsi86 febr. 17. 20:01:10 6/10
(41/59)
Nem rossz. Csak vontatott és eseménytelen. Nem sok mindenről marad le az ember, ha belepörget néha... A színészek viszont jól játszanak.
10/10
almosmano febr. 13. 23:47:30 10/10
(40/59)
Sajnos a korábban írtamat javítani kell. : "Én azon döbbentem meg, hogy ebben a filmben tényleg vannak színészek. Korábban úgy éreztem, hogy nincs képességem a színészi kvalitások érzékelésére, de itt most rájöttem, hogy nem velem van a baj. Hol vannak ezen szereplőkhöz képest a bodiwoodi sztárok döntő többsége?!Ja, lehet itt nem kell lefeküdni a producerekkel... "

Úgy érzem, a jobb színészeket, most nem a producerek kefélései miatt vetik be, hanem a gender ideológia arcba tolásáért. És ez sokkal, de sokkal rosszabb. Bár az előző arc tolás (utálni való ember: arab, orosz) se volt semmi.
Elnézést kérek mindenkitől az előző írásomért. Remélem a színészek - a tehetségek - nem tudják, ki(k)nek az áldozataivá váltak!