2/10
artad nov. 29. 23:34:36 2/10
(30/30)
Az eleje jó, azt hittem jó lesz végig. Ezért a kettes.


A menyasszonyról nem derül ki az egész film alatt, hogy házisárkány, sőt amit látunk belőe a film alatt, az egész normális. Persze, szeretne szép nagy drága esküvőt, de melyik nő nem. Meg az, hogy féltékeny lennee, ha a játékban a hapijának meg kellene d*gni valakit, az is érthető. Azt hittem, hogy minden szép és jó, ezért nem értettem a végén a hazugságvizsgálónál előjövő drámát. Tudom, volt hasonló szitu amerikai filmekben, hol máshol.Csalódás volt.
A hangkeverés meg a másik csalódás.
1/10
Ahoj poplacsek nov. 26. 22:46:29 1/10
(29/30)
Na gyerekek, ahogy fontolgattam is, másodszor is nekifutottam és végignéztem, háááát, halálközeli élmény volt. A befejező szakasz már felment 2/10-re, de előtte 0/10 volt, úgyhogy összesítésben marad az 1/10, és akkor még jó fej voltam és nagyvonalú.
1/10
Ahoj poplacsek nov. 26. 17:41:04 1/10 Előzmény Peeter
(28/30)
Hát én kérek elnézést, hogy 1-et adtam rá. Technikailag kénytelen voltam, mivel 0-t nem lehet. Azt még azért hadd mondjam el a pontozási rendszerről, hátha nem tudtad, hogy 1-től 10-ig tart a skála. A két széle is ki van fizetve, a fejlesztők beépítették, szabad használni. Ha a két szélét nem szabadna használni, akkor elegendő lenne egy olyan 8 pontos skála, aminek használható az egésze. A másik, hogy benne van a nevében, hogy értékelés. Tudod, én 1-esre értékeltem ezt a filmet. Ez az én szubjektív véleményem, mert szerintem pusztulat szar. Most ezt lehet kétségbe vonnod, csak minek. Az én véleményem attól még ez. És szerintem ezzel ott kezeltem, az ő helyén. Ha szerinted ez a film jobb, akkor értékeld többre. Látom, meg is tetted, remek. Nem fogok beléd kötni, hogy miért 7/10. Szerinted annyi, klassz.
7/10
Peeter nov. 26. 16:49:19 7/10
(27/30)
Hiteltelen ez a sok rossz indulatú komment .
A film nem egy remekmű az tény de az 1 pont ???
Szerintem helyén kel kezelni ,szórakoztatni akar nem művészkedni .
Egyszernézős laza közepes vígjáték ahol a mellékszereplők jobbak mint a főszereplő .
1/10
Ahoj poplacsek nov. 25. 22:39:58 1/10 Előzmény Leslie67
(26/30)
én 12 percnél fogtam menekülőre, de még hagytam menni a háttérben a 20. perc végéig - utólag viszont rájöttem, hogy Sharknado üzemmódban még végig fogom nézni valamelyik nap, olyan típusú extrém szórakozásra különösen kiválóan meg fog felelni

(a sok rendkívül pozitív értékelés egy percig se tévesszen meg, mind a mozis premier idején született, nyilván a rendező, producer stb családtagjai írták mindet marketing célból)
Leslie67 nov. 25. 22:06:51 Előzmény trev
(25/30)
Egyetértek. Vacsora közben szenvedtük végig a terméket, bár kikapcsoltam volna az első öt perc után. Olvasom, hogy volt akinek tetszett, erről viszont eszembe jutnak közmondások: 1. Amíg lószar van, veréb is lesz. 2. A zsák megtalálja a foltját. Szkítonék nagyon gyengék, nem kellene a filmezést erőltetniük. Nem csillagozokmert nincs negítív csillag ...
1/10
Ahoj poplacsek nov. 25. 22:00:58 1/10
(24/30)
made in gagy
3/10
trev nov. 20. 10:49:34 3/10
(23/30)
Nem jó film. Görcsös erőlködés az egész, a főszereplő próbálkozása, hogy valami színészetnek nevezhető teljesítményt préseljen ki magából, minimum kínos, de a többiek sem jobbak. A sztori gyenge, a poénok elcsépelt klisék, az erőltetetten trágár szövegeknek semmilyen funkciója nincs, és nem is viccesek. A vége is kiszámítható. A film mélypontja nálam a nyilazgató jurtás figura az ősmagyar bölcsességeivel, amelyik sajnos keretbe rakja az egyetlen valamennyire értékelhető jelenetet a hazugságvizsgálóval. A dakota közmondásnak is beillő lezárás már csak hab a tortán.
1/10
PerryBaby jún. 09. 10:39:14 1/10
(22/30)
Az RTLnél senki nem olvasta el a forgatókönyvet, mielőtt beszálltak partnernek? Konkrétan mintha nem is lett volna forgatókönyv. Egy baráti társaság elszórakozik, valaki meg veszi közben kamerával.
9/10
candorko máj. 24. 21:02:04 9/10
(21/30)
tetszett
2/10
offtopic
Messala máj. 21. 13:27:40 2/10 Előzmény Ahoj poplacsek
(20/30)
Nem voltam rest, s film megtekintése másnapján rákattintgattam a MAFAB-on tízpontozó-kommentelő felhasználókra. Láss csodát, szinte kivétel nélkül közvetlenül a szóban forgó filmhez írt hozzászólásuk előtt hozták létre a MAFAB-profiljukat (vagy kettőt találtam, akik Rózsa előző filmjének moziba kerülésekor hoztak létre profilt, s azt is 10 pontra értékelték, de azóta egyetlen más filmet se csillagoztak, minősítettek, de most ismét fölbukkantak). Eszerint vagy ennyire kiváló a film (nem!), hogy több tucat ember csak azért regisztrált oda és szólt hozzá, hogy másokat a moziélmény megtekintésére ösztönözzön, vagy pedig...
6/10
New-man máj. 19. 22:44:54 6/10
(19/30)
Nem rossz, de nem is túl jó film. Legalább is vígjátéknak gyenge. Vannak poénok benne, de a zöme nem túl ütős. Több helyen ellaposodik a történet. Az órát nézi az ember, vége lehetne már. Ugyanakkor az ötlet jó, a színészek is jók. Egyszer érdemes megnézni, ha nem is moziban...
1/10
Ahoj poplacsek máj. 19. 21:27:30 1/10 Előzmény shoc
(18/30)
Teljesen átlátszóan nyomják vagy nyomja, attól függ, hányan van(nak). A mafabon is. Mondjuk csomó embert be lehet így palizni, és akkor már megérte neki(k). Vannak ilyen azonnali fogyasztásra buzdító részek is, mint nehogy megvárd már amíg kinn lesz a torrent ingyen, menj pénzért moziba azonnal, mozi, mozi, moziiii, MOZI, menj a moziba! Meg ilyen bennfentes meg szakmázós infók, amiket átlag nézők nem kommentelnek hogy mennyi állami támogatást nem kapott a film meg szkiton. Meg a CGI, szuperhősös stb filmek leminősítése. Meg a nagyon ajánlom mindenkinek. És így tovább, számtalan egybeesés. Sanszos, hogy ugyanaz a stáb tag kommentel különböző nickeken :))

"Csak és kizárólag azért mentünk el moziba erre a filmre, mert premier volt, így találkozhattunk a színészekkel is, illetve az egyik főszereplő, Virsinszki Zoltán miatt. Hála Istennek, hogy elmentünk rá, és nem vártuk meg még valamelyik tévécsatorna leadja.". Aztán "moziban megnézős", "Nagyon jó volt átélni a moziban ahogy egyszerre több száz ember nevetett fel!", "Ez valóban egy igazi együttnevetès. Rettentően sok és jó sírva nevetős poèn van benne, és emiatt nagyon jó élmény, amikor az egész mozi együtt röhög.", "Nézzétek meg, moziban még nagyobb élmény", "Ne hagyd ki a moziélményt".

Aha, ja, aha. Komolyan, mennyire kell már hülyének lenni, hogy ennek bedőljön az ember?
shoc máj. 19. 19:52:56
(17/30)
Kamukommentek elöttem. Jó sok. A film nem jó. Ennyi.
1/10
Kempesbaba máj. 16. 14:55:23 1/10
(16/30)
Látom, a gerillamarketing megint nagyon megy. Lehet inkább ezzel kéne foglalkozni, a filmkészítést meg meghagyni a szakembereknek.
Büntetőegyes.
9/10
tboyka máj. 14. 09:56:57 9/10
(15/30)
Na mi is megnéztük a moziban. Elsősorban Zoli és Kriszta miatt, nagyon nagy Szkiton fan vagyok, az összes videójukat láttam, ez a jövőben sem lesz másképp. Na jó és persze a Juli miatt is, bár brutál mennyire hasonlít az egyik exemre, az egyetlen nő, akitől életemben féltem, de ő tőle aztán nagyon :) Aztán mikor Juli kiengedte a hangját a színpadon a filmben, szó szerint összerezzentem: "Mancika (nyilván nem így hívták) te vagy az?" :D Bocsánat, feltörtek az emlékek... :P A filmről (próbálok spoilermentesen fogalmazni): Az alapsztori rendben volt, poénok ültek. Volt olyan humor, ami kicsit túl lett tolva, ami nekem nem annyira tetszett, de persze ez én vagyok. Ilyen pl. a beletett Amerikai pités poén (az megnézi, érteni fogja). Azért végignevettem szinte az egészet, a szereplők is nagyon jók voltak (Ádámot a Besúgó óta nagyon csípem), talán nekem Kriszta szerepe volt kicsit sótlan, kicsit színesebbre is meg lehetett volna írni a karaktert. Zolin látszik hogy a humoros dolgok zsigerből mennek, a drámai részeken kell még csiszolni, de jó lesz ez. Aki totál pozitív csalódás (sosem bírtam az embert), az KMP (régen Budapesten ilyen rendszámú kocsival járkált :) ). Nekem személyes kedvencem volt a filmben, iszonyat menő volt, hogy elvállalta a szerepet, köszönjük Maestro! Ami viszont nem tetszett - bár amúgy kitalálható volt - az a lezárás. Olyan levegőbe lógós maradt. Ha lesz második rész, akkor nem szóltam, bár nagyon nagy feladat mindig egy jó második részt összehozni. Összegezve: Egy láthatóan kicsi költségvetésből (a "nagy filmesek" költségvetésének a töredékéből) sikerült egy könnyed, moziban megnézős vígjátékot alkotni, ami a"hibái" ellenére szerethető és laza szórakozást nyújt, majd' 2 órára elfelejtve a saját gondokat/problémákat. Bónusz a végére, végignéztük a film végén a stáblistát és látom, hogy Michl Júlia a vágó. Menő! 8 és 9 pont között vacilláltam, végül azért (is) kap 9-et, hogy feljebb húzzam az átlagot, mert látom, hogy van egy pár sótlan ember, aki kettest adott a 10-ből. WTF? Nem mindenkinek jönnek be ugyanazok a dolgok, ezzel nincs is semmi gond, de 2/10??? Ez komoly? Nekik az ajánlom a Halálos iramban 152-ik és a Bosszúállók 765-ik részét... ;) Ha szeretnéd támogatni a fiatalok munkáját, hogy legközelebb még jobb filmet tudjnanak letenni az asztalra, akkor nyomás a mozi! Végére egy SPOILER!

MINDEN embertől megkérdeztetném az eskövője előtt egy hazugságvizsgálóval, hogy: BOLDOG VAGY? A világ egyik legegyszerűbb és legütősebb kérdése. Szóval az nagyon tetszett a filmben, hogy a végére megjött a MONDANIVALÓ is. És ez a mondanivaló üt, mint Tyson. Szóval ezért (is) maradok a 9-nél.


10/10
Calcestis máj. 13. 20:10:00 10/10
(14/30)
Az előzetes alapján kicsit féltem, hogy egy tipikus magyar film lesz, viszont a film megnézése után pozitívan csalódtam! Az Argo óta vártam már egy igazán szókimondós magyar vígjátékra, és a Legénybúcsú Extrával ezt meg is kaptam! A poénok nagyot ütnek nem finomkodnak! Nagyon jó volt átélni a moziban ahogy egyszerre több száz ember nevetett fel! Rózsa Gábor rendező az első filmjéhez képest óriásit ugrott mint technikailag mint forgatókönyvben. A színészek nagyon sokat hozzáadtak, főleg Varga Ádám, illetve Sütő András akiket kiemelnék. Virsinszki Zoltán (Zotya) végre meg tudta mutatni a drámai arcát, ami igazán jól állt neki, szívesen látnám őt egyszer egy komolyabb szerepben! Jó látni, hogy kis költségvetésből is lehet minőségi filmet készíteni! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
10/10
Bambi123 máj. 13. 19:44:25 10/10
(13/30)
Nekem nagyon tetszett a film! Jókat nevettem! Jó kis kikapcsolódás egy fárasztó hét után. Varga Ádám és Sütő András sokat hozzátesz!
10/10
M.Bálint máj. 13. 11:49:20 10/10
(12/30)
Nagyon tetszett a film! Nagyon jó poénok voltak. Szerintem bőven felülmúlta az előzetest, mindenkinek ajánlom!
2/10
Messala máj. 13. 09:47:45 2/10
(11/30)
A Mentés másképpet én egész szerettem, jó történet volt, tulajdonképpen végig lekötött - habár lehetett volna még kicsit kalapálni rajta. Ez a film viszont egyszerűen pocsék. Humortalan, széteső, dinamikátlan, idegesítően bárgyú. Gyakorlatilag szinte minden értékelhetetlen benne számomra. Azt az 5 nézőt se érdemelte meg, akik bezsúfolódtak a megtekintésére a mozi nagytermébe. Pedig szerintem nem tehetségtelen emberek csinálták (a SzkiTonosokat kedvelem), de ez a film nekem rossz emlék marad. Talán majd a következő jobban sikerül - mint az első nagyfilmjük.