Téma: Lopott idõ

Marcipáncica_ 2011 nov. 01. - 09:15:12
(43/463)
Nekem számított.
Neked nem.
Ez van.
Leírtam a véleményemet, nem kötelezõ vele egyetérteni.
Murder3 2011 nov. 01. - 01:14:28
(42/463)
Mit számít az ilyesfajta részlet?
A világ eleve nicsn rendesen kidolgozva vagyis nicsn értelme ilyen részletekbe belekötni és teljesen logikátlan is.
Am jó film, eredeti ötlete van..
Marcipáncica_ 2011 okt. 31. - 23:29:12
(41/463)
Az ötlet alapvetõen istenkirály! De komolyan, tényleg!
A szereplõket kedvelem. JT egyre inkább színésszé válik a szememben, AS ezzel a sok sminkkel nem olyan vészes, és hát CM és "13" is nagy-nagy kedvencek, kár hogy ez utóbbinak kevés szerep jutott.
Sajnos valahol a film utolsó fél órájában kezdett el zavarni 1-2 logikátlan és teljesen buta apróság pl:

SPOILER!(viszik a millió évet, de maguknak egy rohadt napot nem töltenek be, besétálnak a bankba sehol egy õr semmi védelem a gettó közepén, majd ezek után újabb bankokban játsszák el ezt ahol szintén semmi védelem, sõõõt... legvégül két pisztollyal mennek a mega-giga bankhoz WTF???, csaj tûsarkúban rohan min. egy kilométert meg ugrik kocsira...stb, stb)

na talán ezek miatt nem adnék rá csak max 7-8 pontot.
Kár, mert a lehetõség maximálisan benne van egy 10/10-re is!!
Carlo Abarth 2011 okt. 31. - 23:21:56
(40/463)
Sokkal többet vártam,végül is jó film,De valahogy pörgõsebbnek kellene lennie!!!
Bigpapa 2011 okt. 31. - 18:48:34
(39/463)
Hosszú idõ óta az elsõ film,amit moziban néztem meg :))) na nem magam miatt,a haverom rángatott el rá.
Nekem tetszett.Az biztos, hogy alternatív valóságban játszódik,szóval tuti nem a mi jövõnk.
Az autók istenkirály módon jók benne. Már azok miatt is érdemes beülni megnézni.nagyon jó nõket pakoltak a filmbe,igazából nem is volt benne csúnya nõ.
SPOILER.

Olivia Wilde nekem nagyon bejön,kár, hogy keveset szerepel.

SPOILER VÉGE
Maga a sztori nem rossz.Versenyfutás az idõvel.Bevallom,az elsõ 5 percet lekéstük,így nem tudom,volt e magyarázat,miért ez az idõ dolog.Timberlake nekem egyáltalán nem szimpi,pedig most az utóbbi 3 hónapban 3-4 filmben is láttam.Legutóbb a barátság extrákkal-ban,amiben szintén nem tetszett,de itt meglepõen jól állt neki a szerep.Amanda jól néz ki,bár vicces tényleg, hogy tûsarkúban tipegi végig a filmet.
SPOILER SPOILER

Az idõmilliomos dolog az elején,nem tudom,hogy került pont oda.Oké,megunta az életét,de azért ennél jobban is meg lehet halni.Azt tudtam,hogy a haverja el fogja cseszni az ajándék éveket.Az idõzónákon át taxizás elég durva egy "év" volt :))) És itt jöttek a frankó kis verdák.Azoktól végem volt.Kicsit fura, hogy rögtön a legdrágább helyen száll meg,de mondjuk a film "bosszús vagyok anyám miatt" mondandójába belefér.De egész pontosan nem értettem a koncepcióját a srácnak. Mert ugye egy paraszt nem cseszi szét a rendszert,így eleve baromság,ahogy neki indult a dolognak. A kiscsaj feltûnése jó volt,mert ki az,aki ne kapná el egy menetre Amandát? :))))
Azt nem igazán értettem, hogy tudott fizetõ kapuk nélkül visszajutni a gáton a gettóba,amikor az elején neki ehhez egy év fizetség kellett,de mindegy.
Ami nagyon bejött,amikor elintézte a négy csókát az idõjáték után :)))) az csillagos ötös volt. A timecop csóka jellemvonása kicsit hülyére sikeredett,mert zokszó nélkül lenyelte a kapott idõt,de mégis köcsög volt végig.Oké,rá is bacott.
Azt hittem,az lesz a vége, hogy valahogy szétcseszik a rendszert és senkinek sem lesz ideje,ami lejár,így maga a természet fog dönteni,ki mikor hal meg természetesen. De ez a befejezés....most lesz második része?

SPOILER VÉGE

Elég nézhetõ kis film,végig leköt.Ha nem a sztori,akkor a nõk vagy a kocsik,de nem unatkoztam.

Nálam most egy 8/10 a film.
10/10
xy1233 2011 okt. 30. - 20:02:47 10/10
(38/463)
Nekem nagyon tetszett a film!!! Érdekes volt a történet is, a színészek nagyon jók voltak. Kezdem megszeretni Justin Timberlake-et színészként. Én mindenkinek ajánlom ezt a filmet!
9/10
denise2 2011 okt. 30. - 18:03:01 9/10
(37/463)
Valóban életszagúbb, ha párhuzamos univerzumba helyezzük a történetet. Minden esetre, nem értem, miért kapott összességében ilyen alacsony értékelést itt ez a film. Nekem nagyon tetszett és igenis izgalmas volt. Persze a hollywoodi elemek, minthogy a fõhõsnõ 13 centis magassarkúban rohangálja végig a filmet, ill. az idõrendész banális mulasztása (nem lövöm le a poént:) nem hiányoztak a sztoriból. Alapjában véve jó a történet, a karakterek el vannak találva, és a Timberlake gyerek kifejezetten jól játszik. 9 pont
utilizatorr 2011 okt. 30. - 01:42:28
(36/463)
Lehet, hogy nem a mi jövõnkben játszódik a történet, hanem egy a miénkhez hasonló párhuzamos világban. Legalábbis, ha így képzeljük, akkor egy csomó általad említett ellentmondáson túlléphetünk.
Pl. az egyik szereplõ több mint 100 éves tehát már legalább száz éve mûködik ez a rendszer. Vagyis minimum a 22. században kéne játszódnia, ami azért nem olyan közeli jövõ (nézõpont kérdése). Mégis az egész városkép, az épületek, a jármûvek (leszámítva, hogy elektromosnak tûntek), a fegyverek nagyon maiak. Ugyanakkor feltûnõen hiányoznak a mobiltelefonok. Stb...
Szóval, ha az egészet egy párhuzamos univerzumba helyezzük, megszûnnek ezek a furcsaságok.
Mancsi22 2011 okt. 30. - 01:31:39
(35/463)
Teljesen egyetértek veled!Nekem is nagyon tetszett a film, bár kicsit félve ültem be rá - a sok kritika miatt.
Engem teljesen lekötött, tetszett a megvalósítás is, és az ötlet is, számomra sok mondanivalója volt a filmnek (az, h minden percet meg kell becsülnünk, és hasznosan kell töltenünk az idõnket). A hangulata is nagyon jó volt, a színészek is, nem lehet panaszom:)1O/1O
sello13 2011 okt. 30. - 00:25:25
(34/463)
szóval is a film legnagyobb hibája az, hogy nem hozza ki a zseniális alapötletbõl a maximumomt.
errõl bõvebben itt írtam, akit érdekel:

http://tfsello.blogspot.com/2011/10/lopott-ido.html
sello13 2011 okt. 30. - 00:23:23
(33/463)
feltettem egy ide egy linket, amelyben a filmrõl írtam, de eltüntették. kérdezem én: miért?
Mr. D 2011 okt. 29. - 22:09:33
(32/463)
Nekem nagyon tetszett a film, igazából megfelelt az elvárásaimnak. A Gattacát nagyon szerettem, és nagyon régóta várom, hogy Andrew Niccol újra sci-fit rendezzen, ezért különösen várós volt ez a film. A stílusa, a hangulata, a története mind-mind hamisítatlan Niccol-gyártmány. Hasonló élmény volt, mint Duncan Jones-tól a Hold, majd a Forráskód. Ugyanazok a váz, hasonló történetvezetés, de két különálló film, amiket összefog a rendezõ hamisíthatatlan stílusa. A kivitelezés szerintem nem kifogásolható. Jól meg voltak csinálva a különbözõ negyedek, az idõvel való kereskedés, és jól eltaláltak a színészek is. Justin Timberlake-ben elõször Richard Kelly fedezett fel színészi képességeket (A káosz birodalma), és azóta is csak Niccol-nak volt mersze komolyabb szerepet rábízni, mint romkom-hõst (Rossz tanár, Barátság extrákkal), és láthatóan érdemes is volt. Amanda Seyfried is végre levetkõzte magáról a szende-szûz imázst. Dögös és nõies, és amúgy jól is állnak egymásnak. De nagyon jók voltak a mellékszereplõk is. Fõleg Vincent Kartheiser játéka tetszett, akit eddig én asszem még csak a Mad Men sorozatban láttam, de a mindig remek Cillian Murphy is brillírozik, Olivia Wilde pedig szintén meghatározó a vásznon, mégha csak rövid ideig is játszik.
5/10
Thomasfrank8 2011 okt. 29. - 17:53:56 5/10
(31/463)
Hasonló vélemények fogalmazódtak meg bennem mint az elõttem szólókban, mégpedig: nagy reményeket fûztem ehhez a filmhez, hatalmasat csalódtam. A sztori remek volt, azonban a megvalósítás igen unalmasra sikerült. Akadt benne egy-két jó poén, a történetre és ezekre adtam 5 pontot, de rendkívül hiányos. Azt sajnálom, hogy ebben a filmben több volt ennél.
szekfuandras 2011 okt. 29. - 12:58:17
(30/463)
Régóta vártam ezt a filmet, és végül tegnap eljött az ideje, hogy megnézzük.
Az idõs poénok nagyon találóak voltak("lejárt az ideje...", "végre volt idõm erre..."). Mégis én sokkal többet vártam ettõl a filmtõl. Az óra a karjukon nagyon szépen és részletesen volt megjelenítve, az alapötlet nagyon jó volt, a színészek megállták a helyüket, de többet is kihozhattak volna a sztoriból.

7/10
katkunder 2011 okt. 28. - 11:49:57
(29/463)
Tiszta Bonnie és Clyde csak a végén nem halnak meg!
katkunder 2011 okt. 28. - 11:45:45
(28/463)
Maga a sztori 10pont de a megvalósítása elég gyengére sikeredett!!!Sokkal jobb is lehetett volna!
offtopic
Ford Mustang 2011 okt. 28. - 03:55:05
(27/463)
És mégis úgy futtatják mint egy kurvát.
pepeninho 2011 okt. 28. - 02:46:27
(26/463)
Ez a Timberlake hihetetlenül hiteltelen.
6/10
kalad 2011 okt. 28. - 00:11:04 6/10
(25/463)
Beülsz a moziba, mert felcsigázta a kíváncsiságod az egyértelmûen eredetinek nevezhetõ történet, ülsz és nézed a vásznat, majd szép lassan rájössz, hogy itt bizony a te idõdet lopják, nagyipari módszerekkel.
Más rendezõvel, más forgatókönyvvel baromi jó is lehetett volna a film, de az akkor egy másik film lett volna.
Sajnos nem arra ültem be, így elraboltak két órát az életembõl.
Csak azért tíz per hat, mert izgalmas a téma, és legalább ezt díjazzuk.
10/6.
nemfelhasználónév 2011 okt. 27. - 18:22:13
(24/463)
J, Timberlake? Most komolyan: mi van ebben a gyerekben, amiért futtatják? Mert tehetség mínusz zéró..