kikelet54 2015 aug. 10. - 15:19:27
(580/600)
Ez a kis hülye Octavio úgy beszél a 19 évével, meg a még pár hónaposnak sem mondható kislányával, mintha már hosszú évek óta egyedül élne, egyedül nevelné a kisbabát. Mennyire látszik, hogy ebben a korban még nem igazán a fejük irányít.((Természetesen, tisztelet a kivételnek!!))
Nem beszélve arról, hogy az a kis prosti már egyáltalán nem hiányzott a történethez, meg sok egyéb is, ezek már csak töltelék áruk, hogy teljen az idõ.

Inkább Danielnek kellene összeszedni magát, hogy egy drogos, részeges, elmebeteg tyúk ne tudja leszerelni, és kapja már végre el, az Ördöggel együtt.

Ezt az utolsó pár részt még jól megcifrázzák, lehetett volna egyszerûbben is, nem hiszem, hogy ezzel nõ az értéke a sorozatnak.
malvinkicska 2015 aug. 08. - 08:03:11
(579/600)
Szerintem annyi sok buta dolog van benne elmegy az ember kedve a nézésétõl, mikor ez megtörtént, Danielt elrabolta a pocok azóta nem nézem, egy óvodás gyerek nem hisz ilyeneket nem mi. A t-s sorozatok is rossz irányba változtak , mert eddig elég jó sztorik voltak szerettem õket de ezek után fenn tartásokkal fogadom õket sajnos. Azért csinálták több legyen a rész de ezzel csak eltolták az egészet, miért nem írták már ki azt a mocskos pockot belõle, mint Radamest.
Alicante 2015 aug. 07. - 21:59:34 Előzmény malvinkicska
(578/600)
Nem gyõzök csodálkozni, hogy egy "megbecsült és nagyra tartott" rendõrfõnököt így ábrázol a f.könyvíró akit csak úgy sakkban tart egy prosti gyenge kis gyilkos nõ...Chuck Norris piszokul elszégyellné magát, ha nem tudta volna a stukkert kiverni a pocok kezébõl!

Spoiler: Úgy látszik itt az amatõrnõk aratnak, mert a végén Lucia fogja megmenteni a szerelmét, ártalmatlanná teszi az ördögöt és a pockot is. Danielnek más állás után kéne néznie..de õ aratja le a babérokat. Spoiler vége!

Erre a kis hülye prostira is miért volt szükség Octavío elcsábítására???

A "mama" meg miért áll szóba még mindig a pocokkal mikor tudja, hogy a lánya egy rohadt drogos gyilkos?
Ez sem életszerû, ha már a férjét annyira imádja...

Gonzalonak drukkolok, hogy felépüljön a rákból és Abellel boldogok legyenek!
malvinkicska 2015 aug. 05. - 20:31:56 Előzmény kikelet54
(577/600)
Azt olvastam egy másik fórumon jó sorozat hasonlít az Örökséghez, aztán majd látjuk ha olyan érdemes nézni nézzük ha nem akkor sutba vele.
offtopic
handi99 2015 aug. 05. - 19:18:17 Előzmény kikelet54
(576/600)
A La impostora a 8 órás sávban futott, Az utolsó vérig meg a 10 órásban... nyilván nem véletlenül. Akkora "keménykedés", mint ami az ERDLV-ban volt nincs benne.
malvinkicska 2015 aug. 05. - 14:30:10
(575/600)
Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy vannak hányan meg fogni az ördögöt és Liliana elrabolja Danielt és a kisfiút, na ne nézzenek már madárnak ezt el is lehet hinni, hogy a pocok egyedül ennyire képes rögtön kikapcsoltam a tv-t, mikor kezdte Daniel a kis kölyköt közözni, eza sztorinak is soka 120 rész elég lett volna 100 eza sok baromság nélkül nem gondolják tiszta agyatlan aki ezt így írta és rendezte, a keménykedésnek semmi oka nincs és oltári hülyén van játszva szerintem.
kikelet54 2015 aug. 05. - 09:51:05
(574/600)
Én is láttam a reklámban, aztán utána olvastam a neten, így elsõ látásra nem igazán fogott meg, de ha olyan "keménykedések" lesznek benne, mint az Utolsó vérig-ben, nem igazán kívánom ezt a sorozatot. Ami abban a filmben volt, az azért több mint keménykedés, már ezt sem bírtam végig nézni, szégyen szemre feladtam.
malvinkicska 2015 aug. 04. - 16:20:37
(573/600)
A két említett sorozatot láttam, az még nem baj , ha keménykednek, csak legalább legyen ok rá, és ne mondva csinált mû balhék legyenek, mert azt teljesen nem bírom.
9/10
suxel 2015 aug. 04. - 15:05:39 9/10
(572/600)
Hat kemenykedes az lesz benne, kifejezetten a 80-as reszektol. Bar elotte is lesz benne par dolog. Nekem amolyan orokseg 2.0nak indult a sorozat es megsem olyan lett belole. Az iroja a sorozatnak az, aki az Utolso veriget is csinalta, Sebastian Arrau.
malvinkicska 2015 aug. 04. - 14:47:17
(571/600)
A mai reklámba már mutatták mi lesz e helyett, a Beépített szépség, érdekes, mert a fõszereplõk Sebastian Zurita és az anyja, akkor biztos lesz benne keménykedés, mint az Örökségben.
malvinkicska 2015 aug. 01. - 14:17:56
(570/600)
Ezek után lesz, ami lesz, már végig nézem.
kikelet54 2015 aug. 01. - 11:02:25 Előzmény malvinkicska
(569/600)
Igen, adtak az erotikának az elmúlt részben, de ezt valószínû /az elõzetes alapján/ be kell osztani az utolsó részig.
Annak nagyon örülök, hogy Elena és Pabló kibékültek végre, és Elenának volt annyi ereje, hogy mindezt Radames elõtt bebizonyította, ezzel hatalmas csapást mért rá, megadva az utolsó lökést a méltó büntetéshez. Megérdemelte a sorsát.

Carlos lassan elfogadja Deyanirat, habár még lesz egy megpróbáltatása.

Ördögék nagyon kétségbe vannak esve, és ilyenkor az ember még vadabb dolgokra képes, és ez az õk esetében még fokozódik is.
malvinkicska 2015 júl. 31. - 15:35:26
(568/600)
A mai rész aminek örültem Elena Pablo kibékültek megmentette attól a pandúroktól, nem tudták elcsúfítani szegényt. Aztán ebben a részben adtak az erotikának, Daniel és Lucia aztán az orvos és Dia. Két hét és vége.
malvinkicska 2015 júl. 30. - 17:00:51
(567/600)
A mai részben pont mikor a gyereket megkeresztelték bele rondítottak azzal a semmit mondó jelenettel 4 fegyver 1 ellen ezek akik ezt rendezik tiszta hûjének nézik a nézõt, nem gondolják ezt a mai óvodás sem hiszi, aztán Radames, mióta kínlódik na ne már , rég halottnak kéne lenni, vannak benn jó sok mondva csinált dolgok, mert az nem egészen úgy van, na de ez egy sorozat, itt aztán minden megesik.
kikelet54 2015 júl. 30. - 16:52:53
(566/600)
Na, robbant a bomba, most már mindenki tudja, hogy Raffael azonos az Ördöggel, megkezdõdik a macska-egér játék, Ördög bujkálhat a rendõrség elõl, Lucia az Ördög elõl.

Végre Elena elment orvoshoz, így van rá remény, hogy kibékül Pablóval.

Én is végig olvastam az elõzetest, tényleg ronda dolgok fognak történni az utolsó héten, remélem nem fogják részletesen mutatni, csak inkább utalnak rá. Nem bírom a kegyetlenséget.
malvinkicska 2015 júl. 30. - 07:39:00
(565/600)
Az utolsó pár perc jut a nézõnek ami egy kicsit szebb, mert egészen a végéig gonoszkodnak, és ez számomra érthetetlen miért nem lehet elõbb kiírnia gonoszokat, csak a legvégén, elõbb is elkezdhetnék az már nem változtatna rajta.
10/10
levyrronifan 2015 júl. 29. - 20:43:54 10/10 Előzmény malvinkicska
(564/600)
hát szerintem nem ronda vége lesz mivel happyend lesz a vége...de ok ez a te vélemenyed
malvinkicska 2015 júl. 29. - 11:56:22
(563/600)
Most olvastam az elõzetest elég ronda dolgok fognak történni az utolsó héten, nem is baj ha vége lesz ennek a sok mocsoknak, minden sorozatot most újabban nagyon ronda módon fejeznek be.
malvinkicska 2015 júl. 28. - 09:36:35
(562/600)
Az egészséges emberek sorsa ez mikor önálló életet kezdenek, mindenki a maga útját járja, de nekünk szülõknek õk örök gyerekek maradnak, a lelkünkben. Elena nagyon rosszul járt azzal a szemét Radamessel lelkileg teljesen tönkre tette és a színésznõ jól hozza a karakterét, most vigasztalhatatlan, reméljük egymásé lesznek Pabloval ha nem akkor nagyon csalódott leszek, Marian nehezen veszi tudomásul nem szereti Daniel, az Luciaért van odáig.
kikelet54 2015 júl. 28. - 08:58:03 Előzmény malvinkicska
(561/600)
Ahogy véget ért a nagy meleg, sajnos véget ért a gyerekeim szabadsága is, szétszéledtek a szélrózsa minden irányába. Most már megpróbálom utolérni a sorozatok aktuális részeit.

Tényleg rosszul alakul az Ördögék helyzete, már ideje volt, hogy nekik se sikerüljön minden. Liliana már teljesen elvesztette az önkontrollt, egyre többet fognak szerintem hibázni, nem bírják a sikertelenséget.

Sajnálom Elenát, hogy az a szemét, kegyetlen Radamés így tönkre tette, remélem majd meggyógyul és kibékül Pablóval.

Ahogy látom Lucia és Daniel közt enyhülnek a dolgok, amit Mariana nem igazán díjaz. Majd csak belátja egyszer, hogy Daniel nem akar tõle semmit.