10/10
levyrronifan 2015 júl. 10. - 19:33:49 10/10
(540/600)
hát pedig a 10ik resztol jo lesz...amugy meg nem tudom milyen sorozatot szeretnel?ahol egesz reszeket csokoloznak boldogan jarjak a világot?a realitás se ilyen amilyent akarnál a sorozatokban sajnos a sorozatok is ezert errol szolnak...csak vesztesz a mi pecadoval meg evvel is ha nem nezed meg ...de te tudod :-) nem roszbol mondom :-)
malvinkicska 2015 júl. 10. - 17:43:15
(539/600)
Tudod annyira elegem van már ebbõl asok mocskolódásból hazugság, ki kivel, hendergõzik erre nem vagyok kiváncsi valami normális szépen felépített sorozatot, megnéznék de most leállítom magam nem érdemes ilyenekre idõt pazarolni.
10/10
levyrronifan 2015 júl. 10. - 17:27:08 10/10
(538/600)
meg se várod a fópárost? :D :D :D
malvinkicska 2015 júl. 09. - 21:45:59
(537/600)
Ezt a sorozatot nézem, meg a törököt. Képzeld a SZ SZ SZ 11-es résznél besokalltam Claudia Ramirez mérgezésem van. Az új sem tetszik az én bûnöm az meg tiszta Bûnös Vágyak Sabine és Sergio románcára nem vagyok vevõ.
offtopic
ildimix 2015 júl. 09. - 20:27:47
(536/600)
Malvin örülök, hogy hiányoztam. Mostanában kevesebbet vagyok gépnél de ahogy tudok írok a fórumokra. Remélem a rendör fõnököt hamar lefogják váltani. Az ügyvédet megértem, hogy nem vállalja Daniel ügyét tovább.

Octavio tényleg aranyos a kisbabával. Várom a folytatást.
malvinkicska 2015 júl. 09. - 15:28:11
(535/600)
Az ördögbõl ma egy kicsit sok volt bealtatta Luciat de nem sikerült neki amire vágyott, aztán az a sok acsarkodása nekem olyan mû volt, amit csinált, el is hiszem unja már ezta sok rossz szerepet vagy mi nem tudom, de nekem ma õ nem Gabriel volt. Az az Adriana száll szerintem nem kellet volna bele amúgy is olyan unalmas kis színésznõ nem olyan , mint a kis Vicky volt, agyalog ott elõre hátra, szerintem nem jó. Pablot nagyon sajnálom, hogy Elena így bánik vele, pedig biztos szereti a nõ nem egy matyó hímzés, de még is van benne valami ami olyan megkapó, én szurkolok nekik legyenek a sorozatban egy pár.
kikelet54 2015 júl. 08. - 14:51:50
(534/600)
Az új felügyelõ szépen bemutatkozott, már az elsõ napját szexuális zaklatással kezdte. Pablóék rögtön látták, hogy semmire sem való.
Luchia is rájött a nagy igazságra, fõhet a feje, hogy hogyan tovább. Igaz, az Ördög is besegített ebbe a viselkedésével, már egyre nehezebb "jófiúnak" lennie.

Oktavio aranyos a kisbabával, sok mindent kell még tanulnia, hiszen szinte még õ is gyerek. Nagy kár hogy Vickynek meg kellett halnia, inkább a rosszakból kellene már valakinek bûnhõdni.
malvinkicska 2015 júl. 08. - 14:39:14
(533/600)
Gyönyörû egy rendõr fõnök aki a nõkkel foglalkozik ez sokkal rosszabb, mint Daniel annak is bent vannak jó gondolatai, ami az ügyvédjét illeti, az a mocsok Genaro megfenyegette, így akarjál lehetetlenné tenni de nem fog sikerülni. Az ördög erõszakoskodik Luciaval aki rá jön még se az akihez ment.
malvinkicska 2015 júl. 08. - 14:39:14
(532/600)
Gyönyörû egy rendõr fõnök aki a nõkkel foglalkozik ez sokkal rosszabb, mint Daniel annak is bent vannak jó gondolatai, ami az ügyvédjét illeti, az a mocsok Genaro megfenyegette, így akarjál lehetetlenné tenni de nem fog sikerülni. Az ördög erõszakoskodik Luciaval aki rá jön még se az akihez ment.
malvinkicska 2015 júl. 07. - 14:45:41
(531/600)
Ezt a bukót nevezték ki, olyan átlátható az egész, csak azzal a Genaro rokonával beszélget hülyének nézik az embert, azt hiszik , mi is így gondolkodunk, mint õk, egy ilyen senki lesz a rendõrség fõnöke. A szerelem nagy dolog és Daniel, és Lucia szeretik egymást az a másik pióca még el akarja távolítani menjen õ a jó frászba, hagyjon nekik békét. Szenvedtek ezek már eleget az ördög jól alakít de õ nem egy romantikus alkat, pedig én szeretema játékát, de õ nem tud szerelmes lenni, csak ezek a kemény fickók jönnek be. Liliana leütötte Octaviot amiért megmondta az igazat.
kikelet54 2015 júl. 06. - 16:32:55
(530/600)
Valóban fordult a kocka, most lesz ideje elgondolkodni Danielnek, hogy mit tett Luciával. Az Ördög nagyon nyeregben érzi magát, látszik rajta, hogy mennyire élvezi a helyzetet.

Biztos nem sokáig lesz lelkiismeret furdalása Liliánának, amilyen kegyetlen, hamar túlteszi magát Vicky halálán.

Lucia idõnként megdöbben "Raffael" viselkedésén, beszólásain. Lesz döbbenet, ha megtudja kihez ment férjhez.
malvinkicska 2015 júl. 06. - 14:46:58
(529/600)
Nagyot fordult a kocka, most már Daniel van rács mögött és jogtalan, mert hamisan vádolják, most õ is érzi annak a súlyát, annak milyen börtönben lenni jogtalanul, sok emlék kép fel is villan neki, mit tett Luciaval, de az még mindig hisz benne és veszekedik az ördöggel. Pablo egy kiegyensúlyozott jók a meglátásai és higgadt. Az a szemét Radamest nem tudják már lelõni mire várnak, egy szemetes láda, még a bejárónõt is megütötte. A rendõrfõnök kinevezése egy kabaré jelenet ezzel csak magukat járatják le, én elhiszem lehet zsarolni valakit, de mikor már idáig ér valaki az nem ember. Genaro rokona mozgatja a szálakat sajnos de Pablo rá fog jönni szerintem. A pocok most teszi magát , nem hogy felakasztaná magát jobban járnunk mi is.
malvinkicska 2015 júl. 05. - 08:08:40
(528/600)
Elfeledtem már Vicky meghalt csak a gyerek maradt életben.
malvinkicska 2015 júl. 05. - 06:53:47
(527/600)
Szeretettel köszöntelek nekem személy szerint nagyon hiányzol a fórumokról jókat beszélgettünk, igen a TV2-õn Mi Pacedo Az én bûnöm julius 6-án 14,55-kor. A sztory5-ön meg az õsforrás újra dolgozása fog menni a SZ SZ SZ után. Tudod mindent levesznek a mûsorról levették a török sorozatot is , csak hétvégén adják, a második évadot meg fordítják nagyon rendes aranyos emberek, és így látjuk. A Pillangó álma is le van fordítva a Fb-on nagyon szép film az nem sorozat, A Szerelemben és Háborúban FB-on találod. További szép napot neked.
offtopic
ildimix 2015 júl. 04. - 23:20:46
(526/600)
Vickit én is nagyon sajnálom. Remélem pozitív szereplõ a film végéig már nem hal meg. Of: nem értem az örökséget minek ismétlik hiszen már 3 alkalommal leadták jó ez lesz a 3. alkalom. of vége.

Mostmár megnézem ezt a 3 hetet kíváncsi leszek hogyan bünhõdik meg a Pocok.
offtopic
ildimix 2015 júl. 04. - 22:42:36 Előzmény malvinkicska
(525/600)
Malvin nem tudod mit fognak adni a sorozat után? Remélem nem ismétlést, mint pl az örökséget rosario helyett.

Nem tud valaki most induló jó kis sorozatról? Lehet megvárják a szeptembert és akkor indítanak új részeket.
malvinkicska 2015 júl. 03. - 14:48:38
(524/600)
A mai részben letartóztatták a két fõ cinkost, de már az ördög forral valamit ellene ami nagy penge az tutira megy. Lucianak nem tetszik a ház, mert ott lakott a pocok is érthetõ is. A pockot rémálmok gyötrik de nem jól ,mert él. A temetésre akart menni, milyen lelke van az ilyen embernek mikor tudja õ miatta halt meg. Genaro rokonja a rendõrségen a besúgó ez nem igaz ezeknek minden össze jön. A mai rész azért volt különösen jó, mert a pocok keveset volt színen.
malvinkicska 2015 júl. 03. - 12:17:35
(523/600)
A sorozat 119 részes azt láttam akkor 3 hét és vége addig a pocok kiadja magából az összes sérelmét, és remélem megfizet a tetteiért.
offtopic
Alicante 2015 júl. 02. - 21:36:25
(522/600)
Suxel megadta a választ!

"Valentina Parraga szereti gyilkolaszni a fiatal pozitiv karaktereket."

A pockot vagy más néven hörcsögöt végig fogjuk "élvezni", mert senki nem kapja el holott nyilvános helyeken mutatkozik az õ "jó" barátjával, már rég megtalálhatták volna fõleg Lucia gyilkossági kísérlete miatt!...de húzni kell a történetet a sok bevétel miatt! Spoiler: sõt Ördög és Radames el fogja intézni, hogy rendõrfõnök legyen a besúgó, korrupt rendõrbõl. Spoiler vége.

Én is nagyon sajnáltam Vickyt, de a gyerekeket is megértem..ha a pocok megtalálja a pendrive-ot az meghal, ezért dugták el a bizonyítékot.
Sajnos még sok rész van hátra, ezért a gonosz még nagyon sokáig arat!!!
édesmaya 2015 júl. 02. - 21:22:54
(521/600)
Szia, hát én ma majd végigsírtam a filmet!

Mért kellett ennek a talpraesett, életrevaló kislánynak meghalnia?! A kis fiatalka apuka tényleg annyira szívbemarkolóan beszélt ahhoz a picikéhez, nagyon aranyos volt.

Hogy ezt a felfújt hörcsögpofát hogy utálom! Ja ti itt pocoknak hívjátok, igaz? Mind 1, hörcsög vagy pocok, ez az undorító nõszemély, rég megérett a halálra! Nála jobbakat már rég felakasztottak! Szerintem skizofrén a lelkem, az borítékolható!
Már féltem, hogy szegény szívmûtött apa rosszul lesz az unokája halálhírére.
A két kis kölök meg mit vacakol azzal a pendrivel-val, már oda kellett volna adni Luciának! Minek dugdossák, nem értem.