malvinkicska 2015 júl. 02. - 17:09:48
(520/600)
A mai rész olyan volt ami az életben is megtörténhet bárkivel akinek gyereke van, Daniel milyen szépen beszélgetett Luciaval a kápolnában az ördög nagyon féltékeny, a gyerekek igazán aranyosak benn a nagyobbak is , de a pici tündér volt.
kikelet54 2015 júl. 02. - 16:43:45
(519/600)
Ez a mai rész nagyon-nagyon szomorú volt, az elejétõl a végéig.
Egy kis felüdülés volt, amikor Octavio "beszélgetett" a gyönyörû szép kislányával, az nagyon megható jelenet volt, esküszöm majdnem elsírtam magam.
Egyébként is gyerekbolond vagyok, imádom, amikor gyerekek szerepelnek, még ha újszülöttként is.
malvinkicska 2015 júl. 01. - 15:37:47
(518/600)
Azt elfeledtem Daniel nagy szerelme eddig tartott, most nagyon haragszom rá, nem az a megoldás rögtön ágyba vinni a másik nõt. Pablo ahogy nézett Elenára de azt már semmi sem hatja meg elege van a pasikból, remélhetõleg hasznos lesz a papír amit át adott.
malvinkicska 2015 júl. 01. - 15:33:33
(517/600)
Látjátok ettõl a mondva csinált sztoriktól már ki vagyok aza szemét pocok ledobja és ott marad sokáig keresik, senki nem talál rá ez is olyan bugyuta dolog, mert ha azonnal ellátják akkor biztos életben marad, szóval ez is tele van hiteltelen baromságokkal, mert ha már ilyet írnak bele legalább adtak volna esélyt neki.
kikelet54 2015 júl. 01. - 15:27:15
(516/600)
Nagyon sajnálom Vickyt, igazán szerethetõ személy volt. Csak azt nem értem, hogy miért totojázott azon, hogy mit csináljon, rögtön menni kellett volna a rendõrségre, tudom, hogy a nagynénjét vádolta volna be, de már õ is tudta, hogy egy bûnözõ. Csak jót tett volna az emberiséggel.
És természetesen az a piszkos lelkû Liliana most is megúszta egy kis sírással, valószínû csak az utolsó részben kapja meg a büntetését, legalábbis remélem.

Elenát nagyon bírtam, betelt a pohár minden férfival kapcsolatban. Remélem le tudják csukni Radamést a papírok alapján.

Daniellel kapcsolatban most kettõs érzésem van. Igaz, hogy Lucia férjhezment és elküldte, de ahhoz képest, hogy állítása szerint örökké szeretni fogja, hipp-hopp ágyba bújik egy másik nõvel. Habár a végén nem látszott valami boldognak. Nagyon elmélázott a nagy semmibe.
malvinkicska 2015 júl. 01. - 06:56:05
(515/600)
Láttam az általad említett két sorozatot igen ott is fiatalok voltak a célpontjai sajnos, biztos ez a dilije a forgató könyv írójának, nem lehet ellene tenni.
9/10
suxel 2015 jún. 30. - 23:29:36 9/10
(514/600)
Valentina Parraga szereti gyilkolaszni a fiatal pozitiv karaktereket.

A Szalamandraban megolte a fiatal zsarut Lopezt, aki Adela B-pasiját jatszotta, pedog az az ember nagyon rendes volt benne.

Az orokseg: szerintem nem kell kommentart fuzni Max es Valentina halalahoz.

Lucia: nem ertem miert pont Vickynek kell, igy jarnia. Ha Octavio jart volna ugy, bizisten nem sajnaltam volna.
malvinkicska 2015 jún. 30. - 21:32:38
(513/600)
Tudod csillapodtam, megnéztem online ahol eza féreg pocok van húztam igen meg lett ellene a bizonyiték, ezért kell az aranyos Vicinek meghalni, nem hogy azt a férget ölnék már meg, az utolsó részig fog aljaskodni, de minek, amúgy is elég fura világot élünk és, még a filmeken is ezeket kell nézni, besokall az ember, szinte egy szép normális témáju sorozatot nagyon ritkán lehet látni, erõszak, erõszak hátán drog, és egyebek.
Alicante 2015 jún. 30. - 21:18:50
(512/600)
Engem is irritál a mesterségesen felfújt képe hozzá az a negédes hang és a hihetetlenül sok gonoszság, de igaza van Suxelnek is, mert Genaro is nagyon idegesítõ...

Az ördög nem is annyira ördög, mert legalább megmentette Lucia életét és vigyáz rá, mert imádja. Inkább õ az õrangyala mint Daniel! Az utóbbi a mai részben feladta, nem harcol tovább L-ért!
malvinkicska 2015 jún. 30. - 07:53:06
(511/600)
Köszönöm szépen a biztatásod, de hidd el rosszul vagyok mikor azt a nõt meg látom esetleg online és ahol õ van elhúzom.
10/10
levyrronifan 2015 jún. 29. - 21:36:30 10/10
(510/600)
Ha már enyit kibirtal kar feladni hisz mindjart vege
9/10
suxel 2015 jún. 26. - 19:14:15 9/10
(509/600)
Ahogy te a pocokkal vagy, én úgy Genaroval. Látni se szerettem, mindig rúgtam volna egy hatalmasat a zsíros pöfeteg hátsójába, amikor felbukkant a képernyõn a mocsadék.
malvinkicska 2015 jún. 26. - 18:21:44
(508/600)
Szegény Luciat befektetik a kórházba nem elég, hogy behúzta a csõbe a házassággal, hozzáment az ördöghöz feleségül, a gyerekek miatt. A pocok megszökött mindenkit sakkba tart, Genaroval a puszta látszatától hányingerem van, eldöntöttem nem nézem tovább,mert nagyon irritálnak.
9/10
suxel 2015 jún. 26. - 18:08:54 9/10
(507/600)
Mi csapta ki ma a biztosítékot? Vagy úgy a héten?
malvinkicska 2015 jún. 26. - 14:49:04
(506/600)
A továbbiakban nem vagyok vevõ a pocok mocskára az egész hét róla szól, majd az utolsó részt megnézem, ezért kár idõt pocsékolni, a sok értelmetlen mû balhék, semmi értelmes nem történik.
malvinkicska 2015 jún. 24. - 15:45:10
(505/600)
A mocsok pocok megszökött annak minden sikerül, most ebben a részben Danielnek szurkoltam, pedig szeretem az ördög játékát, de jól kicselezték Luciat, és amiért átvágta ezért most haragszom rá. Az elõzetesbõl olvasva sok minden lesz majd látjuk.
kikelet54 2015 jún. 23. - 15:47:19
(504/600)
Ennek a szemét Ördögnek sikerült megvezetni szegény Luchát, kihasználta, hogy milyen beteg, és kétségbe esett a gyerekek miatt, így könnyen rá tudta venni a házasságra. Ha Lucia tudná, hogy az Ördöggel paktált le, biztos szemen köpné, minimum.
Radames gyorsan "visszenyerte" az emlékezetét, amint Elena nem engedelmeskedett neki. Milyen szemétség volt tõle a patkány invázió.
Liliána most kap egy kis ízelítõt gonoszságból, de biztos nem sokáig lesz ez így, sajnos.
Daniel elkésett, se köpni, se nyelni nem tudott.
Alicante 2015 jún. 19. - 11:00:13
(503/600)
Rafael nem lakna egy hotelban ha az igazit nézzük és az ördög mindenben utánozni akarja. Ráadásul van egy tengerparti háza is, ahová Luciával és a gyerekekkel menekültek. Hitelesebb lenne a rendõröknek is ha Rafael életét élné, ördögként meg védené Lucia életét a rohadékkal szemben.
kikelet54 2015 jún. 18. - 22:29:25
(502/600)
Ha az igazi Rafael luxusházára gondolsz, onnan szökött el Lucia a két gyerekkel /ami messze van a várostól/, utánuk jött, és valahol laknia kell. Így közelebb került az ellenségeihez is, és teszteli õket, hogy felismerték-e. Na és nem utolsó sorban Lucia közelében akar lenni, sõt még ettõl is közelebb, mint ahogy eddig sikerült neki.

Én így gondolom, nem emlékszem, hogy konkrétan elhangzott-e ez a lakás kérdés.
Alicante 2015 jún. 18. - 20:36:22
(501/600)
Érti valaki? Ha az ördög Rafaelnek adja ki magát miért nem a luxusházában lakik? Miért a Fárao szállodában, ahol a pocok, Genaro és Nuria lakik?