malvinkicska 2015 jún. 18. - 14:45:50 Előzmény kikelet54
(500/600)
A mai részben is nagyon sok butaság volt, a pocok kihallgatása, elhiszem nincs egyenlõre, bizonyíték , de akkor is. szóval itt is ennek minden sikerül nevetséges az egész. Az ördögre õ pisztolyt fog, azt azért megnézem, hogy fog rá reagálni.
malvinkicska 2015 jún. 17. - 16:47:00
(499/600)
Nem vagy egyedül és sok véleményt lehet olvasni a Mexikói sorozatokkal kapcsolatban, én úgy vagyok vele bele nézek nem jön megy parkoló pályára rakom, annyi sok sületlenséget írnak bele, hogy az már néha fáj, ha ez így megy elveszti a varázsát. Ez Telemundós de nem az aminek leni kéne, az engem is zavar végig gonoszkodik itt a pocok a másikban Rebeca, olyan mese szerû az egész, képtelenségekkel tele. Nem ragozom a törököt jobban szeretem, mert a színészek is jobbak, meg a téma is , az olasz német csak egyre kevesebb, inkább ismételnek.
Alicante 2015 jún. 17. - 16:02:00
(498/600)
A pocok egyszer már megpróbálta Luciát kinyiratni még ott a börtönben, erre a testvéreken kívül még a rendõrök sem jöttek rá ki a mostani tettes? Csak bámultak ki a fejükbõl mikor a kérdés elhangzott...még jó, hogy Dánielnek késõbb eszébe jutott ez a rohadék, aki most ünnepel. Spoiler: szegény Viki ugyan megállítja ezt a mocskot, de rámegy az élete! :( Spoiler vége.

Azt utálom általában ezekben a mexicoi horrorsorozatokban, hogy a gonosz végig bûntetlenül gyilkol, áskálódik és csak az utolsó részben bukik el...a jóból kevés jut a nézõknek!
Így lesz ez ebben a sorozatban is.
malvinkicska 2015 jún. 17. - 15:52:18
(497/600)
OFF megtaláltam és ott véleményeztem köszönöm neked.
malvinkicska 2015 jún. 17. - 15:33:10 Előzmény kikelet54
(496/600)
A pocok ringyónak volt öltözve de az ördög jól meg csinálta, elküldte a mester lövész fejét neki ajándékba, remélem ezek utána az a mocsok féreg pocok lesz a sorba az ördögnél, már Daniel is gondolja õ volt aki felfogadta a bérgyilkost, hogy ölje meg Luciat, most elment megfojtani de úgy láttam a kis Victoria megakadályozza. Az már borzalom amiket csinál a pocok.
9/10
suxel 2015 jún. 17. - 13:38:11 9/10
(495/600)
OFF

Ha belemegy a Mi Pecado topikba, ott talalkozhatsz a tortenet leirasaval es a szereplokkel. Lesznek olyanok, akiket szeretsz, (Blandon) es olyanok is, akiket nem (Coch)
malvinkicska 2015 jún. 17. - 12:16:31 Előzmény levyrronifan
(494/600)
Köszönöm az infót.
10/10
levyrronifan 2015 jún. 16. - 21:02:47 10/10
(493/600)
itt nem szutyok egyaltalan..hanem gazdag leanyzo
malvinkicska 2015 jún. 16. - 20:58:44
(492/600)
Igen ebben is vannak sok buta dolgok, Elena sem százas az apja ahogy szeretia családot azt tanítani kellene, Pablo ahogy oda van érte, nagyon élethûen játszik, szóval Radames a vén rabló pandúr az igen bántotta. A pocok is szenvedhetne már, mert unom csak Lucia mindig.
malvinkicska 2015 jún. 16. - 20:53:58
(491/600)
Az a sorozat amibe Maite Perroni a fõszereplõ itt is szutykos lesz, mint szokott lenni a mexikói szemétdomb egy csomó butasággal fûszerezve, akkor boldog leszek.
kikelet54 2015 jún. 16. - 20:32:14
(490/600)
A madárpókos jelenetnél becsuktam a szemem, mert fóbiás vagyok a pókokra és a kígyókra. Remélem nem lesz több ilyen jelenet. Elena elég hülye, hogy Pablót is elküldte, egy ilyen jó pasit? Ivana megérdemelte a sorsát, egyébként is allergiás vagyok az ilyen nyomulós rüfkékre.
Szegény Lucianak csak nem akar összejönni az élet, nem szenvedett már eleget?
Liliána nagyon elemében van, az ilyen viselkedés férfitól is ronda, hát még nõtõl. Ideje volna már, hogy õ is kapjon vissza abból a sok rosszból amit elkövetett.

OFF
Aki halja adja át, a TV2 levetíti a Mi pecado - Az én bûnöm címû sorozatot, idõpontot még nem közöltek.
Alicante 2015 jún. 16. - 20:15:26
(489/600)
Ahhoz mit szólsz, amikor Elena azt mondta nagyot csalódott a férfiakban és ekkor felsorolta mind a hármat. Radamest, Pablót és az édesapját. Mégis mikor bántotta az apja vagy Pablo õt? Mindkét férfiben rengeteg szeretet van pláne Ignacióban. Ha nincs megelégedve az apjával minek költözött hozzájuk???
Szerintem nem százas az a nõ!

Nuriának mi célja volt azzal, hogy elhallgatta a bérgyilkost L-val kapcsolatban az ördögnél?
malvinkicska 2015 jún. 16. - 14:45:29
(488/600)
Ez nem igaz az a szemét pocok prosti meglövette Luciat ilyen nincsa nnak minden sikerül , mikor bánnak már el vele alig gyõzöm kivárni. Marina is egy nyomulós farok tolvaj, nem beszélve , még Ivana mondja , hogy cafka Elena akkor õ mi, nem írom le , mert szégyenlem amit gondolok róla. Az a madárpókos jelenet nem sokat ért, ebben is van gagyi bõven, itt sem figyelnek, már a részletekre, minden marhaságot bele tesznek sajnos. A Daniel karjában érte a lövés szegény L-t. Elena úgy buta ahogy van annak is elmentek hazulról, szakított Pabloval aki imádta. Remélem ha felépül Lucia lesz megtorlás a pocok irányában.
kikelet54 2015 jún. 15. - 22:41:56
(487/600)
Nem jött be az összezárás!!!
Igaz, hogy a tejszínhabos eper megtette a hatását, de Lucia nem felejt. Milyen igaz, amit utána mondott Danielnek, aki igazán szeret az nem bánt, az hisz a másiknak, az nem keresi a vigaszt a legádázabb ellenségnél. És Dániel rájött mekkora nagy barom volt.
Az ördög már teljesen megõrül az elutasítástól, teljesen kivetkõzik önmagából.
Elenának kellett az a pár pofon, hogy rájöjjön az igazságra.

Egyvalamit nem értek. Ha jól emlékszem, a kis Roxana már találkozott Liliánával a nagyszülõk házában. Akkor még nem beszélt, és ez az elmebeteg nõ akkor megint megfenyegette, hogy hallgasson. Miért most mondják, hogy felismerte Liliánát???
malvinkicska 2015 jún. 15. - 20:50:23
(486/600)
Tudod akkor túl egyszerû lenne ha már kitudódna hátha észre téríti majd az ördög, azt várom. Igen elég érdekes milyen labilis érzelmû Daniel ha ló nincs akkor a szamár is jó, a másik tûz oltásra a moslék is jó. Lesz itt még bonyodalom biztos.
Alicante 2015 jún. 15. - 20:18:43
(485/600)
A nagy szerelem!!!
Danielnek nagyon sürgõs volt a dokinõvel való vigasztalódása... undorító volt, hogy elõzõ nap "együtt volt" Luciával másnap már a pszichológusát csókolgatja!
A rendõrfõnök érzelmileg labilis, ezért nem lehet erre az emberre építeni L. jövõjét.

Más: kár, hogy Consuelo nem jött elõbb, mert akkor azt is megtudta volna, hogy a pocok gyilkolt, ezért némult meg Roxanita!
A gyerekekre az egész családnak vigyáznia kellene...
malvinkicska 2015 jún. 15. - 15:03:41 Előzmény kikelet54
(484/600)
Meg volt az epres jelenet nagyon jó volt a kivitelezés ragyogó, amit az agy diktált az érzelem felülmúlta. Lucia elmondta ami nyomja a lelkét és , úgy is történt, de azért legbelül érez valamit, Daniel iránt. Radames egy szemét láda, a felesége buta, mert eddig is hit neki, az az Ivána pocok kettõ, nagyon ronda szegény két pálcás, az már farok aki ezt is megkívánja. A pocok be van rezelve fél, hogy rájönnek asok mocskára, a kislány felismerte. Ez a rész most az érzelmekké volt, de kell ilyen is a sok rosszban.
kikelet54 2015 jún. 14. - 17:02:34
(483/600)
Lehet, hogy ez rossz tulajdonság, de engem nehezen lehet megbántani, de ha valakinek sikerül, akkor az örök-harag. Soha többé nem állok vele szóba.
Ha velem történne meg mindaz, ami Luciaval, elküldeném a francba Danielt, de még szerencse, hogy ez csak film, és nem kell azonosulni velük. Így kíváncsian várom, hogyan alakul a sorsuk, lesznek még itt meglepetések.
malvinkicska 2015 jún. 14. - 14:16:10
(482/600)
Igazad van de sajnos ez így van írva, valóban megbocsáthatatlan nekünk, de mások másképp gondolják. A Daniel és Lucia kapcsolatát, mindig tönkreteszi az a féreg Liliana,mert meg van õrülve D-ért, az is igaz Lucia is elhallgatott dolgokat, Daniel elõl,szóval itt nem keresem a logikát, mert úgy sem találom.
7/10
Máriácska 2015 jún. 14. - 13:48:14 7/10
(481/600)
Amit Daniel tett szerelem ide-szerelem oda 10.000 emberbõl talán egyetlen egy tudná szívbõl megbocsájtani, sõt elfelejteni!