malvinkicska 2015 jún. 13. - 06:57:21
(480/600)
Az ördög még most távol látja Luciat Danieltõl gondolom, ha még is szeretkeznek, hogy fog reagálni. A pocok aljas, mint mindig. Az biztos nagy dolog a szerelem , mert L is szereti D-t hiába olyat tett vele, a szerelem nagyobb a nyavalya törésnél, és ez igaz, mert olyankor, az ember, se lát, se hall, hiszen minden egészséges ember, volt szerelmes, és az csodálatos.
kikelet54 2015 jún. 13. - 06:46:12
(479/600)
Szenvednek a szerelmesek, egyik párnak sem alakul jól az élete. Bírtam, amikor León bevetésre küldte a csapatot, így megmenekültek a két hárpiától a fiúk.
Kíváncsi vagyok az Ördög mikor bukik le, meddig bírja türtõztetni magát Lucia elõtt, már Viki is gyanakszik.
A megrendezett pásztor óra biztos jól sikerül Danielnek és Lucianak, de mi lesz aztán???
malvinkicska 2015 jún. 11. - 16:52:45
(478/600)
Az tuti amit csinál az ördög az lubickol a szerepében nem , játsza túl, az biztos csábos a nézése Danielnek is, most maga alatt van mivel nagyot vétett Lucia ellen tisztába van a dologgal Pablo és a kis, doki tartja benne a lelket, most elment a doktornõhöz elmondania bánatát az meg bele van zúgva. A pocok csiráját jó volna már ha letörné az ördög. Radames kezdi már a durvaságot újra, ez kell Elenának.
Patrona 2015 jún. 11. - 16:21:30
(477/600)
Hogy színészkedik az ördög! Remélem megbünteti a pockot. Danielnek tényleg olyan nézései vannak,hogy elhiszem,
hogy szívtipró a sorozatban. Nagyon jól játszik õ is. A pocok tényleg minden sorozatában ugyanaz..
Pablot és Danielt is szívesen látnám még más sorozatokban.
malvinkicska 2015 jún. 10. - 16:32:23
(476/600)
Ivana és Marina barátnõk, és mikor beszélgettek már akkor mondta Marina, milyen kár, hogy Daniel a kliense, szóval elõre terveznek ezek a rossz életûek, Pablo tudom dacból van azzal a csajjal, amiért Elena elutasította az a vén mocsok Radames miatt, az a nõ is úgy tesz néha, mint aki lökött pedig én csíptem, a magyar hangja találó. A nõi szereplõket ami illeti nem egy matyó hímzések az biztos, Aracelly néz ki jól, arról láttam smink nélkül képet feltéve, úgy is jól néz ki olyan szép vonásai vannak.
kikelet54 2015 jún. 10. - 16:02:35
(475/600)
Tudod, én sem láttam még a sorozatot, a tévében nézem napról napra. Amiket írtam, azt az elõzetesbõl /holdpont.hu/ tudom. Mindig el szoktam olvasni, mert nagyon kíváncsi vagyok. /Rossz tulajdonság/ Azt hogy "kétségbeesésében Marina karjaiban keres vigaszt", hát ki hogy értelmezi. De valószínû, mert amilyen rámenõsek azzal a másik nõvel, elképzelhetõ.
Ezt a két fúriát én úgy utálom, egyáltalán nem szimpatikusak, ráadásul nem is tartom szépnek õket.

Az Ördög szépen hülyére vett mindenkit, Nuria viszont rájött az igazságra. Daniel megkapta az elsõ pofont, amikor Luciat felmentették, az arcára volt írva, hogy mekkora baleknak érzi magát.
malvinkicska 2015 jún. 10. - 14:46:39
(474/600)
A mai rész nagyon jó volt igaz nekem nagy kedvencem Gabriel Porras, de nem csalódtam benne istenien alakít az tuti. A pocok be van tojva a többi rablóval, azt hiszik a tesója, majd rájönnek, mégse. Azt hiszem korán ittak még a medve bõrére. Az a lényeg Lucia szabad, el állt a szava Danielnek. Az hog y D lefekszik a doktornõvel én azt már régen borítékoltam magamban a nõ is megéri a pénzét annak is az agy a bugyijába van, az csak az õ részérõl blabla volt, hogy klienssel nem szabad kezdeni, elég hamar gyógyultnak tekintette õ Danielt, és terve volt vele.
Patrona 2015 jún. 10. - 14:18:33
(473/600)
A dokinõvel és lefekszik Daniel?
kikelet54 2015 jún. 10. - 14:10:47
(472/600)
Igen, de rögtön ott is hagyja....
malvinkicska 2015 jún. 10. - 14:03:59
(471/600)
Egészségükre fiatalok, jól teszik.
10/10
levyrronifan 2015 jún. 10. - 12:56:23 10/10
(470/600)
azert megis lefekszik vele Lucha holnaputani reszben :D
kikelet54 2015 jún. 09. - 21:46:24
(469/600)
Pontosan így tesz....
malvinkicska 2015 jún. 09. - 16:45:54
(468/600)
Remélem van tartása Lucianak, és szívózik Daniellel egy kicsit , mert megérdemli.
kikelet54 2015 jún. 09. - 16:26:39
(467/600)
Hogy felháborodott Liliana a családja viselkedésén??? Az viszont nem jutott eszébe, hogy ennél õ sokkal kegyetlenebb dolgokat csinált!!!
Octaviora nem találok szavakat, a tojáshéj még a fenekén, de úgy osztja az észt, mintha matuzsálem lenne.
Szegény Elena megfizet még, amiért a hülye, kétszínû Radames mellett van még mindig.

Na, Daniel is elkezdett már gondolkodni, hogy talán nem is bûnös Lucia, de a megbocsájtás még várat magára.

Ez a mai rész egyébként nagyon jó volt, nagyon tetszett minden szereplõ alakítása.
malvinkicska 2015 jún. 09. - 14:54:58
(466/600)
A mai rész nagy volt a saját családja nem bírja a mocsok pocok viselkedését, amit az követ film ide, vagy oda de lehozza a képernyõ, élvezi azt a sok mocskot, hogy mindenki porig aláz, szerintem ez már nem színészi tehetség az én meglátásom, hanem szemétség, de jó Daniel kizavarta,a doktornõt is, hogy lenézte. Amikor kihallgatta Daniel Luciat, megfogta a kezét, és volt egy sokat mondó csábos pillantása, amit észlelt is L el húzta a kezét, nagyon tetszett. Az a kis Octaviot mikor veri már jól szájon valaki, hogy hasadjon a füléig a szája, az is a szemetek szemete, semmit nem tud az életrõl és még neki van véleménye Luciaról, köcsög. Elena nagyon féltékeny Pablora, Ivana tesz is róla, neki ott van a vén marha aki színleli az amnéziát. Amit még megfigyeltem L apja nagyon természetesen alakít igazi apa, még a felesége is sokat javult, az utóbbi idõben. Várom most már a tárgyalást, milyen ítélet fog születni, és Daniel Luciaval mikor találnak egymásra újra.
Alicante 2015 jún. 08. - 20:56:09
(465/600)
Igaz, de csak példának hoztam fel.
Egyébként egy-egy véleménycserénél nem kellene személyeskedni...és ez nem neked szól! :)
malvinkicska 2015 jún. 08. - 20:48:34
(464/600)
Akiket felsoroltál színésznõket õk azoknak õ a nyomukba sem léphet, mert azok nem csak galádkodnak, hanem más karaktert is alakítottak és nem is is akárhogy.
Alicante 2015 jún. 08. - 20:25:31
(463/600)
:))))
Alicante 2015 jún. 08. - 20:24:06
(462/600)
"azhogy Aylin gonosz szerepet jatszik meg nem jelenti hogy realis eletben is ilyen."

Én nem minõsítettem a színésznõt a szerepjátékával, az viszont mond valamit, hogy a sorozat elkészülte után egy csomó mókás kép született a gárdával - a lányom sokat mutatott ezekbõl - ott valamiért nem szerepelt a pocok, valahogy lemaradt a csoportképekrõl, táncokról..nem mutatkozott egyik színésszel sem, fõleg nem Luciával.. azért ez úgy elgondolkoztatott.

Laura Zapata, Leticia Calderón, Bárbara Mori, Christian Bach sõt Gabriela Spanic is játszott gonosz szerepet ráadásul fantasztikusan mégis bírom õket.
Az, hogy megemlítettem Aylín Mújica magánéletét nem azt jelenti, hogy rossz színésznõ! Kár, hogy félreértettél!
malvinkicska 2015 jún. 08. - 20:19:40
(461/600)
Danielnek az agya a gatyában van arra az nem gondolt, pedig úgy fényezi magát, meg amúgy mesterkét az egész, ezt kellet nekik csinálni, logika itt olyat nem ismernek.