10/10
ilali jún. 20. 16:56:32 10/10
(2/2)
***SPOILER***
Nem könnyű nézni az ilyen régi krimiket, főleg így egyfolytában, "Dunásan", reklámok nélkül. Sajnos nem olvastam a regényt. De a kiemeléses rész szerintem nagyon jellemző, általában. Ha bárkit kiemelünk egy ilyen adott tömegből, szinte biztos, hogy többet tud, mint az egész rendőrség, pillanatnyilag. Mert része az eseményeknek, így vagy úgy, ott él. A rendőrnek meg kívülről, hivatalból szemlélve kell rájönnie ki, miért lépte túl a törvényes határokat. Valamikor ránéztek a helyszínre és elég nagy pontossággal tudták, kit kell keresni.("Kis" túlzással.) De ma mindenkinek jogai vannak. Joga van nem látni, nem hallani, nem érteni, nem segíteni.
A család meg örök tabu téma.
***
1/10
21Vick jún. 14. 00:26:08 1/10
(1/2)
Ki èrtèkelte ezt 8.8-ra?? Az első 40 perc remek volt. De aztán SPOILER

az egyik zsaru egészen véletlenül kiszúr egy nőt csak úgy az utcàn, gyanúsnak talàlja, ès pont a hentesbolt tuljdonosa a család, és onnantól kezdve àtmegy Columbosba a sztori, amikor a zsaru előre tudja, hogy jó helyen szimatol.
Semmi nyom nem vezetett ehhez a nőhöz, a semmiből kapták elő a "gyilkos csalàdot", szembejöttek velük az utcàn... Na persze.
Spoiler vége
Fú, mekkora baromság, ilyen vèletlenek a világon nincsenek. Pedig azt hittem làtni fogok egy jó filmet.