Téma: Matador

1/10
ati01 2019 jún. 15. - 20:03:01 1/10
(1/1)

Ide írd a spoileres tartalmat


Szégyen! Mély és elkeserítő szégyen! Nyilvánvalóan az önmagában szégyen, hogy egyáltalán létezik az emberiség tettei közt egy szélsőséges állatkínzáson alapuló tevékenység, és hogy ezzel melldöngetve hirdeti magáról, hogy az állatok közül nem kiemelkedik, hanem egy szimplán leköpni való szintre züllik le onnan.
Megdöbbentő szégyen, hogy ez a bolygót tönkretevő hányongert keltő faj, olyan érzelmi, erkölcsi , morális szinten áll, hogy megtapsolja a kismacskákat benzinnel elégetőket, a kutyákat élve megnyúzókat, cápákat, vagy szarvasmarhákat halálra kínzókat!
Elfogadhatatlan szégyen, hogy ebből 2019-ben tv műsor lehet! Hogy tízmilliók szeme elé tárjanak egy olyan jelenséget, amit rákos sejtként kéne tűzzel vassal irtani! Hogy nem arról szól egy ilyen műsor, hogy minden egyes ebben akár nézőként is résztvevő embert súlyos büntetéssek súlytanak, emellett mindegyiküket kivétel nélkül ivartalanítják, hiszen az ilyen primitív agyú lények szaporodása és keveredése a normálisan fejlett egyú társadalommal, az evolúció ellenes jelenség!