itsme1 okt. 16. 15:20:24
(3/3)
Már megint bedőltem a magas pontszámnak. A felénél feladtam, annyira untatott.
4/10
sexykex aug. 10. 10:13:26 4/10
(2/3)
Jaj, jaj, jaj! Nagyon sok bajom van ám, és most nem arra gondolok, hogy zümis a fejem, amikor felébredek. Nekem ezzel a filmmel is nagyon sok a bajom.
Szomorú, hogy öt országnak sem sikerült annyi pénzt összedobni, hogy egy normális mozifilmet összehozzanak. No, persze ha csak egy dokumentumfilm megalkotása volt a cél a nemzetközileg elismert exkommunista, forradalom és polgárháború szakértő újságírónak, akkor talán túl sokat is költöttek erre a rajzfilmre. (Mi magyarok a Kincsemet kb. hasonló mennyiségű forintból sokkal látványosabbra készítettük el.) Igaz a Kincsem nem lett Európa Filmdíjas, ez a hibrid viszont igen.
Ha valaki esetleg nem ismerte volna Angola megszületésének kezdeteit – ami teljesen valószínűtlen, hiszen ezt még az Észbontók hihetetlenül művelt IQ-akrobatái is tudják – az persze sokat profitálhat a filmből. A lényeg, hogy ne keverje össze Angolát Algériával, mert jobban tetszeni akkor sem fog a történet, viszont érteni sem sikerül majd a kubai, dél-afrikai konfliktus eseményeit.
swacsa 2019 febr. 11. - 11:01:07
(1/3)
Melyik budapesti mozi fogja vetíteni ezt?