1/10
Von Schwartz 2013 jún. 26. - 20:04:50 1/10
(38/38)
SPOILER: És akkor jött Chuck Norris...
tricc 2013 jún. 19. - 02:09:13
(37/38)
Hát nem is tudom mit mondjak, most lett vége a filmnek, és.... Sokkhatás alatt vagyok egyenlõre még, nem értem miért nem lehet valami értelmes kígyós, krokodilos, cápás filmet csinálni, aminek 1 parányi logikája is van, és nincs tele olyan abszurd dolgokkal, mint ez a film és a többi mega, giga, óriás barátai...Rettenet.

***SPOILER*** Számomra a két p*csa ( elnézést a kifejezésért ) iszonyatosan irritált egész végig, elõször a szõke tyúk, aki hõsiesen védte a szaros kígyóit, amik mindent és mindenkit felzabáltak, ami élt és mozgott, de hát persze véleménye szerint vissza kell szoktatni õket a természetes környezetükbe..
Az egyenesen szánalmas, mikor majdnem 'kettéharapja' a piton a szöszit, erre visszatolat a csávó és 'brutálisan' halálra gázolja a dögöt, és mi a legnagyobb szívfájdalma ennek a csirke IQ szinten lévõ csajnak: ' de hát... ELÜTÖTTE.!! ' Szörnyû valóban, s még nekiáll feljebb, hagyni kellett volna, hogy már rögtön a film elején szétszedje a piton és mínusz egy idegesítõ tényezõvel kevesebb.
Annyi olyan rész van benne ( kb 99%-a ), aminek abszolút semmi értelme, de még egy hangyaszemnyi se, teljesen abszurd, mint mondjuk mikor a végén a szõkét húzzák fel létrán, és ráugrik a vöröske is a létrára, a csávó 25x elmondta, hogy szálljanak már feljebb, mert el fogják kapni a csajt, de semmi, mintha a falnak beszélt volna, és természetesen a csaj vagy 10 percig ott ficánkolt a létrán a levegõben lógva, miközben kb 4 piton vette körül, de egyértelmû, hogy nem a piton kapta el, hanem a kroki a többszáz kilójával nekirugaszkodott és megzabálta. F*ck logic.
Vagy mikor az idõs parkõrnõ kihajolt a kocsi napfénytetõjén, és szétlõtte a krokit, egyszer csak megjött a piton haverunk, a nõ erre annyit reagált: el kezdte lõni, a tár kifogyott, õ meg: a fenébe, és rázta a pisztolyt, mintha golyót varázsolna bele... Nagyon ésszerû viselkedés, mint ahogy az is, hogy a vöröske pasijának halála után véres bosszút akar állni a kígyókon, és szteroidokkal telenyomatott csirkével eteti halálra a krokokat, hát le a kalappal, ez aztán a film csúcspontja volt.!
Azon legalább jött röhögtem mikor egymásnak estek a tyúkok, és vagy 10 percen át szaggatták egymást:DD Ja és a legjobb mikor beleestek a vízbe, és hát odakinn már jöttek a 'szörnyecskék', de a vízben egyértelmû, hogy egy piton és egy kroki sem figyelt fel a visítozásra és vízcsapkodásra, te jó ég.
Mikor a bögyös-vörös vidáman locsolta a feromont a kocsiból, miközben több száz kilós krokodilok és óriási pitonok üldözték, és egyszer csak egy vad kanyarban kiesett a tartály.. A csaj kiszáll és ott tököl, nézi ahogy folyik ki a cucc a dobozból, holott már 5x visszarakhatta volna, nézi-nézi, majd mutatják ahogy közelednek a dögök, szóval inkább beugrik a kocsiba és elhajt (Y) Zseniális, nem tudom hogy mikor ezt a forgatókönyvet megírták, és mikor felvették a jeleneteket, hogy nem b*szott bele a villám a rendezõbe, hogy erre a logikátlan fosra egyáltalán pénzt költenek, szörnyû.
A kígyó és a krokodil most is nagyon tökéletesen ki volt dolgozva, ilyen laza paintes technikával összeszerkesztettek valamit, aztán hello.
Ja és búcsúként egy utolsó észrevétel, egy igen kidolgozott, logikától túltengõ jelenet: a leges legvége, amikor a szöszikénk sikítozik - mint egy fürdõsk*rva - és örömtõl kicsattanva ugrabugrál a vízben, hogy EZAZ, ÉLEK, miközben potyognak körülötte a (feltehetõen jó nagy kg-ot megütõ) piton maradványok, és hát egyszer csak egy leszakadt piton fej-mert ugye az még a lefejezés után 1 órán át vígan él és gyilkolászik-, meg nem zabálja a csajt. Eszméletlen:D Én már csak arra vártam, hogy rázuhan egy kígyó darabka és ámen.
***SPOILER VÉGE***

10/3 jó indulattal..
Megapiranha 2013 ápr. 14. - 16:32:42
(36/38)
****SPOILER***

Utálom a magyar címek készítõit! Itt van egy ilyen zseniálisan misztikus szó, hogy Gatoroid, amitõl még a cerka is égnek áll, nedvesedik a bugyi, és képesek lerendezni annyival, hogy óriásaligátor...Büntetésül 24 órán át nézetném vele ezt az epikus mestermûvet!
No de hát ha már így alakult, akkor nézzük csak meg alaposabban mi is az a Gatoroid...ami nem más, mint egy ilyen baszott nagy rajzolt krokodil rém. No de ne szaladjunk ennyire elõre, mert mire ez kiderül, addig sok csemege vár még minket.
A nyitó jelenetben egybõl már meg is ismerjük az egyik fõhõsünket, aki egy szõke tudós lányka. Már hallom is a rutinos trash fanok felkiáltást, hogy biztos jó bögyös is, de nem...nem is értem mi tartja fent azt a kis egyrészes ruciját, mert tuti, hogy nem a cickói. No mindenesetre valami legyõzi a gravitációt, miközben hõsnõnk és a két retardált kollégája kígyókat lop valami szokásos genetikai laborból, hogy aztán majd jól elengedjék a rémeket az Evergladesben.
Ahogy kígyóink nõnek, úgy kezdik el lezabálni a helyi vadállományt..legyen az ebihal, varánusz, mutáns ûrtakony, vagy éppen mókus, de még az aligátorok is veszélybe kerülnek. Így aztán a helyi sheriff nõci, a kettes számú fõszereplõ is bekerül a filmbe végre.
A hölgy alighanem szintén ebbõl a genetikai laborból szabadult egykoron. Leginkább valamiféle egykori NDK súlyemelõ nõre emlékeztet, bár neki nincsen ilyen tökös-macsós bajsza, de minden más megvan. Emellett az is látszik, hogy nem az agyára gyúrt, mert konkrétan sík hülye.
No mindenesetre miután kiderül, hogy az aligátorok veszélybe kerülnek, kantáros-farmeros, az arcukban whiskey lepárló üzememet mûködtetõ redneck vadászokkal elindulnak levadászni a rajzolt szörnyeket. Itt megismerjük a helyettesét-nevezzük mesterlövésznek-aki miközben a társát éppen összeroppantja egy kígyó, kb 2 méterrõl nem tudja eltalálni a jószágot a pisztolyával. ráadásul az is fura, hogy miután végignézi, hogy a társát megöli a kígyó, õ simán el tud sétálni.
Ráadásul baj van, mert a súlyemelõ néni férjaspiránsát is legyakják ezek a hüllõk, és innentõl kezdve a film végre átvált valamiféle családi drámába oltott bosszúvágy filmmé. No de a sikeres bosszúhoz okos terv is kell. Szerencsére az NDK menekült sheriff nõci nagyon agyas, így kitalálja, hogy akkor szteroidokkal kell tömni az aligátorokat, és azok majd jól elnáspángolják a kígyókat...hát no komment. Szerencsére kolleganõjének, a kb 80 éves rendõr nagyinak az unokája ilyen illegális szteroidokat árul nem kis tételben, így az anyagot egybõl be is lehet szerezni, mehet az etetés.
No innen aztán beindul az õrület, lévén az aligátorok is meg a kígyók is megnõnek. Csodálatos, Oscart érõ jelenetben mutatják meg nekünk, ahogy a jószágok kezdenek megnõni. Olyan remek animációk, amit talán 1980-ban is megirigyeltek volna!
Közben azért új szereplõ is érkezik, az indián hüllõszakértõ, aki kb annyira indián, mint Kiszel Tündi, de kb agya is annyi van nagyjából. Mindenesetre legalább jókat tud hümmögni, és mindenképpen robbantani akar mindent. No aztán persze jól kiröhögik a szerencsétlent, végül is õ csak szakértõ, semmi több.
Ennek meg is lesz az eredménye, ugyan is a helyi fesztiválra bár meghívást ugyan nem kaptak, mégis benéznek a jószágok. elõtte azért láthatunk egy NDK Súlyemelõnõ VS Melletlen Szõke Agyhalott meccset is, ami meglepõ, döntetlen eredménnyel zárul. A bunyó a bulin kezdõdik, de olyan messzire eldobálják egymást, hogy már meg sem hallják, mikor a bulira befut rémek vidám csapata, és elkezdenek lõni rájuk a vendégek.
Hatalmas ostrom indul, mindenkit lezabálnak a lények, kivéve hõseinket, akik miután fél órát tanakodnak, hogy lehetne kijutni innen rájönnek, hogy a kb 3 méterre parkoló autó talán a megoldás...És mûködik! Hármójuk össz IQ-ja szerintem valahol egy gombolyag fonal és egy marék rozmaring közt lehet.
Lényeink közben megunják a poshadt dzsungelt, és Miami felé veszik az irányt, hogy kicsit ott rajoskodjanak. Persze igazából csak a jövõ emberi ifjúságáért aggódnak, ezért rombolják le a plázát, meg pár ilyen érdekes helyet. Hõseink közben kitalálják a tutit, hogy ilyen feromonokkal visszacsalogatják a mocsárba a rémeket, és ott majd jól felrobbantják õket. Fognak egy kannácska feromont, mert, hogy azt a sarki Teszkóban lehet kapni nagy mennyiségben, és egy permetezõ géprõl elkezdik szétlocsolni a város felett a cuccost. Szerencsére rémeink elég hülyék ahoz, hogy ennek az ócska trükknek bedõljenek, és visszamennek abba a völgybe, amit már a szõke agyhalott elaknásított.
Itt persze még vár ránk a szokásos dráma, de a lényeg az, hogy a völgyet felrobbantják, és mindenki megmenekül..majdnem. Mert hát az NDK úszónõ ugye egy ilyen helikopter kötéllétrán csügg le, ám akkora jószág õ, hogy amíg rajta van, a helikopter nem emelkedik, de amint lezabálják a robbanás elõtt, a gép egybõl tud emelkedni. De sajnos a gép a robbanásban megdõl, így a szõke agyhalott is leesik kb 200 méter magasról a 20 centis vízbe, de ezt túléli, de hiába nem hatnak rá immár másodjára a fizika törvényei, peche van, mert az egyik leszakadt kígyó fej kettébe harapja.
ezután még egy évvel az eseményke után egy boldog megemlékezést láthatunk a két nõi héroszról, akik végül is másról nem tehetnek, mint a lények létrejöttétõl és pár száz ember haláláról, mégis emléktáblát kapnak...Olyan szép jelenet volt, hogy mikor rá gondoltam ma, apáméknál a könnyeimmel megtöltöttem a medencét.
Zárásként már csak azt nem értem, minek a vs cím a filmben, hiszen kb 1 percnyit bunyóztak a rajzolt rémek, a többiben közös erõvel falták be a választópolgárokat. Gyönyörû, elgondolkodtató film!
kesselring 2012 nov. 05. - 20:18:41 Előzmény Fecóbácsi
(35/38)
:D Ezért a hozzászólásért már érdemes volt megalkotni ezt a mocskot.
gyorvik-2 2012 nov. 05. - 19:04:39
(34/38)
Mi is volt múltkor? Ja, megapiranha, persze.. Komolyan, mintha a sárga házból szalasztott, épp gyógyultnak nyilvánítottak jutalom mozijai lennének.
tombenko 2012 okt. 31. - 23:51:02
(33/38)
Csodálatos film, mély filozófiai mondanivalóval. :)
zozoka79 2012 szept. 24. - 17:23:47
(32/38)
lelövöm a poént.az összes aligátoros kígyós polipos stb. film mind gagyi,ha valakinek nem tûnt volna fel(vagy feltûnt?) :)) talán ha van mondjuk 30 ilyen film,abból 1-2 nézhetõ. nálam ez 10/2.überfos film.
olahmiki1959 2012 jún. 22. - 03:04:52
(31/38)
Megnéztem a filmet, és csak egy szóval tudom kifejezni a véleményemet.
Jujj!
1/10
nikato 2012 jún. 21. - 09:48:39 1/10
(30/38)
Kapcsolgattam a tv-t és ennek a végét még épp láttam. Hihetetlen, hogy Tiffany is csak ilyenekben tudott szerepelni! Ebben meg ráadásul Debbie Gibsonnal (mindig viaskodtak, h ki a jobb énekes, meg ki kerül a Playboy-ra...) szerepelt együtt..
10-20 évvel ezelõtti filmekben igazibbnak tûnõ szörnyeket csináltak, itt csak számítógépes trükkel fel vannak nagyítva.
Igen gagyi ez a film, csak úgy, mint a társai!!!! Szégyen, hogy ilyeneket leforgatnak egyáltalán!
3/10
Bogoj 2012 jún. 21. - 08:50:54 3/10
(29/38)
"- sajnos a szereplõkbõl (kivétel talán a szõke tyúk) kispórolták az arcmimikát, ez egyedül Tiffanynak bocsátható meg, neki végig úgyis a kebleit figyeli mindenki"

valóban így volt :-D

nézd meg tiffany másik filmjét is, a megapirányát, ez kb hasonló szintû, mint ez, csak ott tiffany sajnos nem tárja elénk domború látnivalóit :-)

http://port.hu/megapiranha_mega_piranha/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=114655&i_city_id=-1&i_county_id=-1
Fecóbácsi 2012 jún. 20. - 23:32:40
(28/38)
Isten bocsássa meg nekem, megnéztem. Nagyjából hozta a film az elvárásaimat (lásd elõzõ hsz), de némi dorgálás is elkél, mert nyomokban hiányzott a jól megszokott színvonal (spoileres lehet!):

- sajnos a szereplõkbõl (kivétel talán a szõke tyúk) kispórolták az arcmimikát, ez egyedül Tiffanynak bocsátható meg, neki végig úgyis a kebleit figyeli mindenki
- a szereplõk számos érzelmi reakciója már-már túl életszerûre sikeredett pl. elfordulnak a hullától, majd vigyorogva lõdöznek a tojásokra
- nem volt a filmnek olyan epikus jelenete, mint a pirájás pókfoci a parton, de Tiffany beszéde a rendezvényen a képzelõerõ hihetetlen mélységeibe engedett pár másodpercre bepillantást
- sajnos az Asylum színészvezetése - mely a játék színvonalát mindig is egy árnyalattal a brazil szappanoperák felett tartotta - ezúttal csõdöt mondott, helyenként az volt az érzésem, mintha valami mexikói fost néztem volna pl akörül, mikor a tyúkok bunyóztak
- valami jobb lezárást vártam, ez is gyengébb volt a vártnál

Jobb, ha az Asylum vigyáz magára és nem kurvul el, mert a filmjei lassan az erõsebb idegzetûek számára is nézhetetlenné válnak, ha így folytatják ;)
Fecóbácsi 2012 jún. 20. - 20:45:57 Előzmény olahmiki1959
(27/38)
Nem tudom, megnézem-e, mert a spektrumon is jó film lesz, de ha benne lesznek az alábbiak, talán:

- egy naiv kis szerelmespár a film elején, akik a második percben már megdöglenek
- egy nemes tudós/rendõr/katona, aki önzetlenül áldozza energiáit a jó ügyért
- egy gonosz tudós/katona/politikus, aki pénzért, vagy valamilyen ismeretlen okból gonosz
- két irreálisan nagyra nõtt állatfaj, amik a természetben nem feltétlenül ellenségei egymásnak, mégis rühellik egymást
- bármilyen légi jármû (helikopter/repülõ/mûhold), melyet valamelyik dög kiharaphat a felhõk közül
- a szereplõk jellemfejlõdése a film során, finom filmmûvészeti eszközökkel mégis mély lélekabrázolással
- epikus végkifejlet, melyben nem is tudjuk, kinek szurkoljunk

Csak attól félek, hogy az Universal csatorna megint elkúrja a szinkront, amúgy biztos qrva jó film lehet
olahmiki1959 2012 jún. 20. - 19:59:57
(26/38)
A következõ rész címe: Vegapiton, kontra Fóbiásaligátor.
A történet: kiugrott biológusok egy csoportja titkos laboratóriumokban kifejleszt egy óriási, vegetáriánus kígyófajt, az elszaporodó parlagfüvet akarják vele lerágatni, azért, hogy a parlagfûirtásra kapott óriási állami támogatás összegét zsebre tehessék.
Csakhogy közben az adott területen egy másik tudóscsoport az emberek elleni támadások megszüntetésének szándékával egy barátságos, szelíd aligátorfajtának a kitenyésztésén dolgozik, azért, hogy a turistákat visszacsalogassák, és megnõjön az idegenforgalom. A kísérleti példányok közül néhány kiszabadul, és eltûnik a magasra nõtt növényzetben.
Ezek az aligátorok a kezelések hatására egyébként annyira szelídek lettek, hogy minden zajra, mozgásra összerezzennek, és megpróbálnak elbújni, a laboratórium munkatársai ezért tréfásan "Fóbiás Alig-aligátor" névvel illetik õket.
Amikor ez a két hüllõfaj összetalálkozik a parlagfûben, a Vegapiton és a Fóbiásaligátor, akkor elszabadul a pokol, és olyan események veszik kezdetüket, amelyek még a legszörnyûbb elképzeléseinket is felülmúlják.
Itt be is fejezem, a folytatást mindenki nézze meg, én meg közben beveszem a gyógyszereimet.
tomarill 2012 jún. 20. - 17:27:51 Előzmény Bogoj
(25/38)
Meg köll néznem! :)
1/10
bencimackó 2012 jún. 12. - 20:55:33 1/10
(24/38)
ZSENIÁLIS!
3/10
Bogoj 2012 ápr. 19. - 15:47:15 3/10
(23/38)
enyhén SPOILERes lehet

már az elsõ 5 perc annyi tömény hülyeség, amennyit egy normál zs-film a teljes hosszában tartalmaz csak...
autósüldözés: a rendõrautó kb 100 méterrõl követi a másikat, az kiáll az út szélére, és a rendõrautó nem veszi észre...
az üldözõ rendõrautó megy, és egyszer csak felborul...
kígyó bekap egy qtyát, a qtya gazdája szétlövi a kígyó fejét, utána mutatják, hogy a qtya szét van trancsírozva (elõtte látszott, hogy a kígyóban domborodik, ahogy az egészben lenyelte...
egy fickó ledob a földre egy papírdarabot, és a rendõrnõ rászól, mert ezzel a fickó "károsítja az ökoszisztémát". a nõ közvetlenül a papír mellett áll, a fickó lehajol, és kb az eredeti helytõl 1 méterre nyúl a papírért...
és ez csak az elsõ 5 perc!
mi lesz még itt?...
a szakértõ nem hiszi el, hogy a vadászok által látott kígyó 15 láb (ez kb 4,5 méter)...
a vadászok lõdöznek egy aligátorra, persze nem lefelé, ahol van, hanem enyhén felfelé. ráadásul az egyik ilyen lövés után fel is kiált, hogy "eltaláltam!"...
egy kígyó megtámadja az egyik aligátort, és ahogy hol mutatják, hol nem, a vastagsága is úgy változik...
egy fickó megment egy nõt egy kígyótól, mert az majdnem KETTÉHARAPTA a nõt...
eszméletlen jó!!!!
-egészben lenyelte a kutyámat, végezni akarok vele! (a kígyó meg ott fekszik döglötten mellette)...
-a kígyó levágott feje még egy órán keresztül életben marad, és támad! (eddig ez a legjobb kijelentés - az egyik rendõrtõl)
rendõrnõ: "nem a piton áll a tápláléklánc csúcsán, HANEM ÉN"
a természetvédõk védeni akarják a parkot. hogyan? kamerákat tesznek ki. hogyan? rácsavarozzák azokat az élõ fákra!!!...
menekül a krapek meg a csaj a ház méretû kroki elõl. hová? természetesen a vízbe...
a csajszi derékig van, kiabál, nyújtózik, megjelenik egy helikopter, és kötélhágcsót dob le a pilóta hogy hogyan, miközben vezeti a helikoptert, az mellékes :-)
ami a vicc, hogy amikor a létra vége leér, a csajszi FELÁLL, és a víz a térdéig ér!!!
és a film lényege:
az elején kiengedtek néhány normál kígyót. az nem derült ki, hogy ezek miért és hogyan lettek 1 nap alatt hatalmasok, de az ellenük való védekezésre a nagy ötlet: van a városban egy gyerek, aki gyúr, attól elszedték az összes szteroidot, azokat döglött csirkékbe töltötték, és megetették a krokodilokkal, hogy azok majd akkor jól megerõsödnek, és kiirtják a pitonokat...
a kígyónak a szájába megy a gyorsvonat...
egy másik kígyó elkap a levegõben egy léghajót (a léghajón virít az ASYLUM felirat :-)

SPOILERES rész vége

szóval ez a film ha paródia lenne, akkor is gyenge lenne, de attól tartok, az asylum ezt komolyan gondolta...
ZS-kedvelõknek kötelezõ :-D
1/10
DarkGirl 2012 ápr. 01. - 17:56:35 1/10 Előzmény warrior79
(22/38)
Az igencsak ott lenne a szeren. :D
1/10
DarkGirl 2012 márc. 30. - 17:20:23 1/10 Előzmény Ford Mustang
(21/38)
Ez komoly,mert akkor azt is be kell szereznem. :D
1/10
DarkGirl 2012 márc. 30. - 17:16:12 1/10 Előzmény gyorvik
(20/38)
Az,már követhetetlen. :D
Úgy látom ezek a marhaságok most virágkorukat élik.
agarik 2012 jan. 18. - 23:14:24
(19/38)
Nem is. Valójában ez egy zseniális ZS-film, olyan mint a régi (japán) Godzilla-filmek! Nem ül le a film, nem válik totális blõddé - igazi gagyi!

8/10