Rózsa Misi 2008 márc. 05. - 22:18:18
(1/1)
Na hát kicsit dicsekednék ám, hogy lássátok feleim gülü szümtükkel, hogy mekkora nagy ember vagymuk én. Mert ugye kis embert nem hívnak meg filmbemutatókra, csak a legnagyobbakat. Nem azért mondom eztet néktek, mert engem meghívtak, hanem mert ez a helyzet. Aki nem hiszi, annak utána járok!
Nos nálam a Pánik ott kezdõdött, hogy véletlenül a meghívómon félreolvastam az idõt egy órával elõbbre. És mivel nem csak fontos, de pontos ember is vagyok, hát még annál is elõbb érkeztem meg egy fél órácskával. Szopacs. Na mondom, ez is jól kezdõdik. Aztán gyültek lassan az arcok, ott volt például Fodor Gábor, Gulyás József, John Emese, Vágó Pista, az izé Pici, a Novák és még sokan mások. Pogácsa volt, gondoltam rá, hogy árulni fogom, de nem mertem. Na húzás be a vetítõbe, mert kezdõdik az elõadás. Na megpróbálnám elmondani mirõl is szól ez a film . Tudjátok ti, hogy mit jelent a korszerû buzi? A filmbõl meg tudjátok. Meg amikor pánik van, az betegség, ami a franc se tudja mibõl indul, de az orvos, terapeuta, az k*rvára szívesen kisérletezik velük különbözõ módokon. Szexshoppan lehet venni 1500 ért secondhand mûf*szt, az eredeti 12 ezer. Ha magányosnak érzed magad, ha elhagyatott vagy, állj ki az erkélyedre és ordibálj, hogy ég a lakásod, jönnek snájdig tüzoltók. Amikor a mamádat elrabolják a szörnyek és egy mutánst hagyatk ott helyette szerinted, nem baj, ha gyakorolsz a taxistól vett fegyverrel és az akkor a Ligetben fontosabb, mint dugni. Ha vidám kövér malacból, szomorú disznó leszel , jó esélyed van, hogy kivág a csajod. Ha úgy gondolod, sok g*nya mászkál az utcán, jobb ha mindig hordasz tökvédõt, mert akkor nem ér váratlanul egy tökönrúgás. Alapvetõen érdemes gyógyulni Mexikóba menni. Az ember menjen tutira. És a fönöködet nem érdekli, hogy kivel kefélsz alapvetõen a munkahelyeden ha rendõr vagy, de nem biztos, hogy jó elmondani, hogy buzi e vagy. Nõt kirúgni, csak profi tolmács által érdemes, mert az nagyon brutál! Ha a férjedhez mész amerikába, alacsonyan pelenkázd a gyerekedet, hogy ne essen nagyot majd. Ha a gyereked le akar lõni, jobb ha inkább elmész bevásárolni, mint mosogatni. Alapvetõen mindenki hülye aki él.

Mondjam pontosabban? Minek? Menjél el és nézd meg. Nem fogod megbánni. Besz*rás az egész film. Ne essél pánikba, röhögj, nézzél tükörbe és csak akkor érezd sz*rul magad, ha mozog a bútor. Óriási az egész ötlet, amire felfûzik a filmet. Külön emberi történetek, és mégis együtt van ott minden mindenkivel. Csak dicsérni tudom a forgatókönyvíró-rendezõt / az a Till Attila, aki arról híres, hogy velem járt együtt iskolába. / . A rendezés is nagyon jó. Schell Judit, már megint gyönyörû és õrült. Gondolkodtam, hogy szídok majd színészt, de nem találtam olyat. Ha csak azt a statisztát nem számítom, aki a harmadik jelenet, második képében bénán megy át az éttermen, de az le van tojva. Az operatör nagyon érdekesen játszik olykor a kamerával. Nagyon szuper egyéni a vágás is. Ez az a film, amit kihagyni szerintem hatalmas ökörség lenne. Szórakoztatni akar, szórakozol, és közben észre sem veszed, hogy magvas gondolatokat rak le eléd, olyan lazán, hogy azok úgy hatnak, hogy észre sem veszed, csak jóval utána, amikor gondolkodni kezdesz a filmen. A két öreglány egymás froclizása és a kapcsolatuk, ami felsejlik, nagyon jó. Tényleg nem tudnék a filmrõl rosszat mondani. Elkezdõdött a mozi, rá csodálkoztam, hatalmasakat röhögtem, kellemesen mosolyogtam, és hirtelen pofán vágott, hogy vége van. Még néztem volna, még kellett volna a mámora.

Ellenségeimnek határozottan azt ajánlom, hogy ne nézzék meg semmilyen körülmények között sem. Nem vagyok én akkora Róbert bácsi, hogy minden hülyének jót akarjak. Barátaim és a semlegesek viszont ki ne hagyják! És köszönet például Mesterházy Ernõnek , Mécs Mónikának, hogy lehetõvé tették a film megszületését. Nagy élmény volt. Gratula hozzá.