1/10
maki1970 szept. 26. 13:43:35 1/10
(15/15)
Szegény Mackó! Próbáltátok már órákon keresztül mosolyra húzni a szátokat? Hát még így aludni.....
Borzasztóan fárasztó.
3/10
danek87 júl. 11. 12:27:52 3/10 Előzmény Zoltán Szilágyi
(14/15)
'először azt hittem, hogy a gyilkosok emberek álarcban'

Miért,nem azok? 😅 Bennem fel sem merült, hogy ezek mutánsok lennének,annyira nem megtévesztő sztem ez a 'maszk' .
2/10
Zoltán Szilágyi júl. 11. 12:10:58 2/10
(13/15)
Színészi játék nulla, párbeszédek nulla, maszkok nulla (először azt hittem, hogy a gyilkosok emberek álarcban), a horrorokban általában a viselkedés meglehetősen irracionális, de itt ezt is csúcsra járatták. Amikor megállnak megbeszélni, hogy sietni kell... Az "állatok" úgy mozogtak, mint Romero zombijai.
SPOILER
Egy csomót hárman bogoznak ki egyszerre, és sikerül, a megkötözött nőről simán leveszik a rátett kötelet, így "oldják" ki. A medencében a csaj ahelyett, hogy elrohanna, ment a gyilkos mellett. És komolyan a mackó egy hajfonattal verte véresre Robert Gedeont?
SPOILER VÉGE
Egyáltalán nem volt rémisztő, egy horrorhoz ma már kevés a kifolyt szem.
Csak azért 2/10, mert az alapötlet jó lett volna. Kár, hogy ennyire elcseszték.
1/10
Gabó28 júl. 09. 17:05:42 1/10
(12/15)
Gyenge film, rendezés, "színészi játék"!
1/10
nikato júl. 08. 17:52:34 1/10
(11/15)
Félig ember-félig mackó és félig ember-félig malac, vagy maszkba öltözött emberek gyilkolásznak itt? Ez annyira gagyi, mint a Grizzly Park. OFF.: Hozzáteszem a mese sorozatban se értettem sose, hogy igazi állatok, vagy játékok, mert mikor Róbert Gidánál voltak játékok voltak, meg ugye Füles farkát mindig szeggel tették vissza. OFF. VÉGE
SPOILER: Mikor a csaj fotózza magát a pezsgőfürdőben állítva van a telefonja, mikor a telefont mutatják fektetve és mikor visszanézi a képeket egy se olyan, mint amiket csinált. Ez egy baki, de észrevehető és zavaró. Még amúgy az autógumis jelenet volt a legjobb. SPOLER VÉGE
1/10
tonijani@gmail.hu júl. 05. 10:15:27 1/10
(10/15)
Bűn rossz, senkinek nem ajánlom.
Az első 5 perc talán még nézhető, az alapötlet beteg, de legalább ötletes. Aztán átmegy valami nagyon gyenge Zs kategóriás hentelésbe. Sírva könyörögtem mackónak, hogy végezzen már az elképesztően idegesítő, totálisan agyhalott, folyamatosan logikátlanul viselkedő szereplőkkel. 1/10
1/10
Felhőjáték júl. 04. 22:08:00 1/10
(9/15)
Azért ahhoz arc kell, hogy valaki egy Milne gyermekmeséjét simán megerőszakolja és hozzá még trancsírozós mozit is csináljon belőle. Mert ugye kérem szépen lehet a Grimm mesékből is horrort készíteni csak az a különbség az utóbbi eleve ijesztgetős horror műfajú mesék. Míg Milne regénye a barátságról és az egymás segítését mutatja be bizony a korabeli angol társadalmi szabályok fellazítását egy olyan Angliában ahol abban a korban még igen csak dívott az osztálykülönbség. Végül a szerzőt is elérte minden író rémálma hogy szabadon felhasználható a műve. De mit is írok hiszen láttunk már nagyon izgalmas Shakespeare adaptációt a filmvásznon elég ha csak a III. Richárd (film, 1995) Richard Loncraine feldolgozását említem a zseniális Sir Ian McKellen főszereplésével. Mert annak értelme és mondanivalója van. Ezzel szemben tényleg röhejes Rhys Frake-Waterfield horrorja, ráadásul a fenn nevezett úr még a forgatókönyvet is elkövette és mivel ex katedra a főszerepet a Százholdas Pagony játssza még előtörténetként bele gyömöszöl még némi animációt is a miért és ,hogyan kezdődik a horror. Innen aztán klisét klisére halmozva folyik a bél a vér és a méz .
Az már teljesen mellékes, hogy miből és hogyan van össze lopkodva a történet amely olyan komolyan veszi önmagát , hogy lassan egy műfaji vígjáték szitkomját tükrözi. Tini lányok kirándulása -a Tudom mit tettél...- vagy éppen a Péntek 13. alkatrészeit szereli össze Richard Loncraine. A dülöngélő Malacka, Mici Mackó jobb estben is egy gagyira hangszerelt Mapet Showra hajaznak. Akkor még nem is beszéltem az élő szerepkelők igen csak harmatgyenge alakításairól a dramaturgia döccenéseiről. Arról , hogy Róbert Gidán a felnövés sem segített mert olyan szürke a szerepben, hogy megértem miért bánnak így vele az állatok. Igencsak fegyelmeznek kellett magam arra miszerint csúszka tologatás nélkül végig nézzem. Aki meg azt gondolja ebben a horrorban élvezetet talál az az ő felelőssége.
1/10
Olasz32 máj. 19. 22:24:26 1/10
(8/15)
Ez még a Budapest tv-n is gyenge lenne! Borzalmas. Az összes filmes hibával amit el lehet követni. Rángatják a kamerát, szó kincs nélküli párbeszédek, idegesítő üvöltés időnként. Hihetetlen, hogy ezt a filmet mozibabküldték. Egyben boldog vagyok, hogy torrentről töltöttem le és egy forintot se fizettem ezért a hulladékért.
3/10
danek87 márc. 24. 16:50:12 3/10
(7/15)
Szinte már szégyellem magam itt a három csillagommal :D Nos, én nem szenvedtem mentális leépülést miután megnéztem...legalábbis a hangok ezt mondják:D Elég mondvacsináltan fűzték össze a sztorit a mesével és nem is értem egy lineáris vonalvezetésű slasherhez minek kell ez a micimackós körítés.Szereplők fasírtnak való szürke papírmasék mint az ilyen filmek zöménél de nem kibírhatatlanul szörnyűek.Helyenként van vér,némi hent egy kis torture porn-al vegyítve,indíték és logika már kevésbé.A vége folytatás gyanús,remélem behozzák a kis hableányt is aki az uszonyával folytja meg a gyanútlan fürdőzőket.Nekem 3/10
3/10
cicamaca márc. 18. 10:13:25 3/10
(6/15)
Életem legnagyobb hibája volt megnézni ezt a filmet.
Először azt gondoltam, hogy hozzáállás kérdése az egész. Mindenki elkönyvelte, hogy ez egy rossz film lesz. Ezért gondoltam, hogy direkt úgy megyek neki, hogy most igenis jól fogok szórakozni. Az első 5 percben így is történt.
Ezután viszont sajnos átcsap egy szokásos tinihorrorba. Innen unalmas és teljes mértékben felejthető a sztori.

Az egy dolog, hogy egy paranoiás, labilis állapotú csaj körül forog a történet. Sőt, igazából azt is nehezen döntöm el, hogy egyáltalán ki volt a főszereplő.
Persze ha már slasher, nem maradhat el a mellvillantás sem. Miért gondolják, hogy egy horror csak attól lesz jó, ha minden kivégzésnél ömlik a vér, kipattan a szemgolyó, és látjuk valakinek a mellét?
Visszatérve a főszereplőkre: ha engem kérdeztek, szerintem a főszereplőnek annak a tökös öreg nőnek kellett volna lennie, sőt, az ő melleit is szívesebben láttam volna a vásznon. Sokkal izgalmasabb, mint gyökér leszbikusokat nézni, ahogy a lehető legklisésebb módokon nyírják ki magukat szándékosan. (Például amikor megáll a csaj, hogy "Had fújjam ki magam!" Ez most komoly?


Összességében nem mondanám gagyinak (habár az effekteket szerintem kicsit túlzásba vitték). Érdekes volt a gyilkosok karaktere is. Viszont a film sok helyen röhelyes, gyerekes. Abszolút nem éreztem egyszer sem a film alatt, hogy rettegnék. De persze itt nem is az volt a lényeg. A brutalitással nem volt gond.
Viszont a 82 perc bőven elég volt belőle.
1/10
ladanyi17 márc. 12. 19:29:10 1/10
(5/15)
Az alap törtènet, amin elindul nem lenne rossz, de onnantól kezdve minden más az!
Irgalmatlan gyenge színèszi teljesítmèny, gyenge törtènet, nevetsèges párbeszèdek, borzalmas kamerafelvètel, a jelmezeket mintha valami Aliexpress-es 150 forintos helyről rendeltèk volna.
Szerencsére az egyetlen magyarvonatkozás, a szinkron is nagyon gyenge, mintha beültettek volna engem hogy átèlès nélkül olvassam fel ezt az oldalt.
Senkinek nem ajánlom, minden forintját bánom amit erre a filmre költöttem a mozijegy formájában.
kareshu@citromail.hu márc. 12. 19:13:29
(4/15)
Egyre betegebb ez a világ... :(
Azonnali kivégzéssel kéne kigyomlálni a maradék normális emberek közül az alkotókat, bárhogyan járultak hozzá ehhez a bűnhöz. Ne haragudj, Micimackó, szeretünk!
3/10
danek87 márc. 06. 11:46:32 3/10
(3/15)
Persze ilyet a moziba küldenek nem automatikusan netflixre...Pff ... gondolom a cím miatt ami úgyis bevonzza a közönséget
1/10
Atis88 márc. 03. 12:01:52 1/10
(2/15)
Borzasztó és gagyi is. Borzasztó, mert a történetet teljesen átültették egy gagyi trash horror formátumba, de sikertelenül. Gagyi, mert a két főszereplő maszkja egy vicc, talán jobb lett volna CGI segítségével életre kelteni őket. Bár még így is ők a legjobbak színészi teljesítmény szempontjából, ami sokat elárul a színészek teljesítményéről is.
1/10
Gabor9902 márc. 01. 14:41:32 1/10
(1/15)
Gagyi