4/10
kettyo 2020 máj. 14. - 02:13:34 4/10
(13/13)
A hullámos hajú szobatársát kényeztetném inkább rongyosra, naaagyon édes.
rrh91 2020 jan. 04. - 08:09:27
(12/13)
Érdekes témájú film :) Az első felében vannak kifejezetten izgalmas jelenetek, sajnos a második fele már nem annyira erotikus :D
calambrito 2019 jún. 09. - 11:16:27
(11/13)
A közhiedelemmel ellentétben, az USA-ban (kivétel: Nebraska és Alabama, ahol 19) is 18 évesen lesz az ember jogilag felnőtt. A 21. életév a pia vásárlására és a kocsmák látogatására vonatkozik. Bemásolom az idevágó passzust. (Az első mondat ill. az 1. és 3. pont az, ami ezeket említi.)

"In most of the world, including most of the United States, India and China, the legal adult age is 18 (historically 21) for most purposes, with some notable exceptions:

1. British Columbia, New Brunswick, Newfoundland and Labrador, Northwest Territories, Nova Scotia, Nunavut, Yukon Territory in Canada (though there are some exceptions in which Canadians may be considered legal adults in certain situations; Nebraska and Alabama in The United States, and South Korea (19)
2. Indonesia (20)
3. United States purchasing alcohol and entering bars has a minimum age of 21."
Ferenc Geisz 2019 jún. 04. - 16:14:16
(10/13)
Stars: Haley Pullos, Sasha Clements, Judd Nelson
5/10
The Cortez 2019 febr. 03. - 15:45:56 5/10
(9/13)
A legelején elmondják, hogy a történet bár Belle Knox – polgári nevén: Miriam Weeks – életéről szól, de a csaj nem egyezett bele a tévéfilmbe, és még vitatja is a bemutatott történet valóságtartalmát. Ennek tudatában jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor mégis hogyan forgathatták le? Ezeken kívül azt is szóvá teszik, hogy az alkotás szexjelenetek tartalmaz... ez igaz, viszont kizárólag imitáltakat, amelyek ráadásul rövidek + szarul is néznek ki, tehát aki esetleg orbitális, látványos baszásokra számít, az jobban jár, ha inkább a főhős videóit nézegeti.
Az alapsztori teljesen valószerű: egy fiatal diáklány, az igen magas tandíj kiperkálásának érdekében pornós kurvának áll, mivel hitelt nem akar fölvenni, a munka pedig pontosan olyan büdös számára, mint a szar. Ha ez nem lenne elég, a ribanc még genderszakos hallgató is, vagyis femináci, amit szerencsére nem felejtenek el kimondani a filmben (vagy legalábbis a magyar szinkronban). Mindezt azzal tetézi, hogy teljesen ártatlan, visszafogott a külseje, plusz a viselkedése a 7köznapokban, magyarul – egy ideig – átbassza a környezetét.
A mű kiválóan bemutatja, hogy a szolid kinézet, illetve a vallásos neveltetés semmit sem jelent, ugyanis a szürke egérnek tűnő, vallási fanatikus családból származó csajok is lehetnek ordas kurvák. Amikor Miriam/Belle a pornón gondolkodik, akkor a racionalizáló hörcsöge különböző erőltetett magyarázatokat böfög fel neki, amelyekkel aztán hülyíteni próbálja az ismerőseit, később meg már az egész népet a tévéképernyőn keresztül. Mindeközben persze az idegesítő, feminista ökörségek hangoztatásáról sem feledkezik meg.
Az alkotás azt is elénk tárja, hogy a felnőtt filmekben játszó ringyók, mekkora buta picsák úgy általában: nem olvassák el a szerződést, nem néznek utána milyen tartalmú videókat gyárt az általuk kiválasztott cég/website, majd meglepődnek, ha szado-mazo cuccban találják magukat, menőznek a forgatáson, hogy szeretik a BDSM-et, de elsírják magukat amikor szembejön a Valóság, utána még mások előtt is van képük a durvább irányhoz való hozzáállásukról hazudozni, azt hiszik, hogy az internet korában nem fog kiderülni a ”kis titkuk” stb.
A storyline több tekintetben hasonlít a témában egyébként sokkal jobb, Lovelace című mozira.
Matthias 2019 jan. 08. - 20:43:26
(8/13)
2 óra?
1:27 a film, még csak másfél órás sincs.
Kicsit spoileres vélemény (bár sokmindent nincs mit lelőni benne):
A film egyébként arról szól, hogy a lány egy nagyon komoly döntést felvállal, és nagyon rögös útra lép vele. Nem marad barátja, szinte csak egy, az is labilis lesz. Az iskolában csak ítélkezést, lekezelést, és lenézést kap, a pornóban nem lelhet barátra, a szülei előtt is nehéz helyzetbe hozza magát. 18 éves koráig katolikus neveltetést kapott, neki addig az volt a dolga, hogy karót nyelt jókislány legyen, persze, hogy nem tudott egyik pillanatról a másikra megváltozni, és ezen nagyon jól vezet át a film. Először különválasztja a két életét (a szemüveges, szolid, önbizalomhiányos lány, meg a bevállalós lány aki felvállalja hogy szereti a szexet), ami védelmet jelent neki, amíg ki nem derül, de utána meg csak rosszabb lesz, egész addig, amíg el nem jut arra a szintre, hogy felvállalja magát, kiáll magáért, és nagyon becsülendő, hogy nem tört össze, és meg merte tenni. Aztán később a filmben rájöttem, hogy a főszereplő lány sokkal érettebb mint a kortársai, nem csak azért, mert egy ilyen döntést fel mert vállalni, és ezen az úton végigment mindenfajta atrocitás ellenére, hanem mert ő nem ott tartott már mint a többi egyetemista, akiknek a céljuk a bulizás és a szüzességük elvesztése, hanem egy komolyabb életcél, amiért áldozatokat is hajlandó hozni.
1/10
HarleyQuinn 2019 jan. 06. - 17:43:41 1/10
(7/13)
A téma miatt nagy érdeklődéssel ültem neki, de csalódást okozott. Lényegében a film maga is annyi volt, amiről szólt: egy semmilyen, jellegtelen csaj próbálja kimagyarázni, hogy neki miért tök jó, amit csinál, miközben a vak is látja, hogy nem jó neki.
Mivel a csajnak egy rossz színészt kell játszania, ezért nehéz eldönteni, hogy ennyire hitelesen hozta, vagy tényleg a színésznő is ennyire rossz színész alapból. Amikor próbálta előadni a forgatásokon, hogy mennyire élvezi, mert ott akárki lehet, stb... hát nem csoda, hogy a filmben sem hitték el. :D
Nekem furcsa volt, hogy egy 18 éves (ami ott még kiskorú) csaj nyíltan felvállalva pornózik, és semmilyen következménye nincs, hiába kiskorú, és a szigorú sznob egyetemről sem akarják pl. eltanácsolni. De az is, hogy a mai világban egy ilyen ügy ekkora hírverést kapjon. Baromi sokan élnek pornózásból, fiatalok is, és tök nyíltan vállalják. Szerintem olyan lányból is akad pár ezer, aki tandíjat fizet belőle.
Lényegi történés nem volt, pornózott, lebukott, próbálta kimagyarázni, senkit nem érdekelt, megunta, kész, vége. Igazából arról szólt a 2 óra, hogy próbálta meggyőzni az embereket meg saját magát, hogy ez mennyire jó, de ezt senki nem hiszi el, és a végén kiderül, hogy tényleg nem volt jó neki.
Ha ez valóban igaz történet alapján készült, erre bőven elég lett volna egy 20 perces dokumentumfilm a TLC-n, kár volt erre a "sztorira" ennyi pénzt meg időt pazarolni.
A színésznő meg pont olyan, mint a szerepe... inkább hagyjuk.
6/10
Nótárius 2019 jan. 05. - 15:16:38 6/10
(6/13)
Több szempontból elgondolkodtató és morális szembenézésre késztető film; mely mértéktartóan, tárgyszerű távolságtartással jelenítette meg a téma-alapját képező pornózást.
Miközben néztem az a különös érzetem volt, hogy értettem; de mégsem igazán kaptam esélyt, hogy valamennyire át is érezhessem a történet lényegét. Ez vagy az elnagyolt dramaturgia hiteltelességi hiányossága volt, vagy/és a kulturális különbözőségekből eredt, avagy/és az én ráhangolódási nehézségeimet mutatta. Ezeken túl, ebben része lehetett a lány szerep-karakterében rejlő különös kettősségeknek is. Az értelmi intelligenciája a legmagasabb szinttől a teljes naivitásig terjedt, és a társas intelligenciája is kérdőjelekkel volt terhes. Számomra a "civil" személyisége sem illett a filmbeli karakteréhez. Egy igaz történet hitelét miért is kérdőjelezném meg, de szerintem, biztosan készülhetett volna jobb film belőle.
10/10
Popey2116 2019 jan. 05. - 15:02:22 10/10
(5/13)
Nagyon jó film volt ????????????;)
könyvtároskisasszony 2019 jan. 04. - 21:44:02
(4/13)
Miért nem látom az értékelés pontszámát már egy ideje? Mindig itt néztem rá, és általában stimmelt az én ízlésemmel. Csak nálam tűnt el? (A tartalom ismertető hiányáról nem is beszélve.)
zsazs7993 2019 jan. 03. - 13:52:34 Előzmény olahmiki1959
(3/13)
Szióka!
Én még nem láttam, de majd tervezem megnézni.
köszönöm és Neked is Boldog Új Évet kívánok.
olahmiki1959 2019 jan. 02. - 17:33:47 Előzmény zsazs7993
(2/13)
Köszi az infót!
Lehet, hogy egyszer meg lehet nézni a filmet.
BUÉK!
zsazs7993 2018 dec. 31. - 13:15:13
(1/13)
Igaz történet egy diáklányról, aki annak érdekében, hogy a főiskolai tandíját fizetni tudja, felnőtt filmekben vállal szerepet. Idővel keresett pornósztár lesz...
(TV újságból )