10/10
ligetiz51 2019 márc. 20. - 13:46:45 10/10
(6/6)
Mindenben bámulatosan szép, hiteles, egyedi színészi teljesítmények a legmagasabb szinten....ráadásul évtizedek óta. Sokszínűsége....A Hamvadó cigarettavég-től a Keleti Pu. prostiáig...vagy a Beugró laza humoráig minden 10/10.
Johann 2013 aug. 29. - 11:52:00
(5/6)
Olvastam vele egy szép hosszú interjút a Képmás júliusi számában. Elég normálisnak tûnt, üdítõ volt a szavaiból áradó kiegyensúlyozottság. A beszélgetés egy része elolvasható itt: http://kepmas.hu/index.php?id=a-sajat-eletemben-jelen-akartam-lenni (sajnos nem az egész).
Pedig a legizgalmasabbak éppen ezután jönnek. Számomra legalábbis elgondolkodtató volt pl. az alábbi rész:
"- A szabadsággal együtt megjelenõ értéktelen tömegcikkek és az irányított, de jó esetben értéket képviselõ kínálat között, szerinted, hol van a helyes út?
- Nagy kérdés, hogy mennyire szabad mindezt felülrõl befolyásolni. Mindig volt olyan, aki elfogadta, ami ömlik felé, és mindig lesznek, akik veszik a fáradtságot, és keresik az igényes kultúrát. Én azt hiszem, mégis inkább cenzúráznék. A saját életemben legalábbis ezt tettem. Én magam bizonyos dolgokat nem nézek, nem olvasok, nem veszek meg, nem engedek be az életembe. Amikor a gyerekek azzal jöttek haza az iskolából, hogy az osztálytársak a mexikói sorozat tegnapi részérõl beszélgetnek, és õk is szeretnék nézni, nagyon határozottan azt mondtam, hogy nem. Nem is ebben nõttek föl. De adtunk helyette nekik mást, és ez nagyon fontos. Megtalálni az arányokat. Most sokszor úgy érzem, kicsit alulmaradunk, annyi szenny ömlik ránk. Néha meg azt látom, hogy nagyon sok fontos, jó és színvonalas dolog történik nálunk, hogy vannak lehetõségek, csak kérdés, hogy mekkora reklámot kapnak, hogy eljut-e mindenkihez."
Bátor beszéd ez a mai - "píszí" - világban, de én mélyen egyetértek minden egyes szavával. Szépen rárímel mindez egy régebbi Csukás István-interjúra, amiben õ is kifejtette, hogy "cenzúra"-párti - a gyermekek védelme érdekében.
10/10
Kockacukor 2012 márc. 24. - 17:00:55 10/10
(4/6)
Teljes mértékben egyetértek! Eszter meg Rudi a legeslegek nekem is <3
dreamer1 2010 szept. 07. - 22:17:30
(3/6)
A fõiskola és az utána következõ pár év igen gazdag volt mind a színpadi mind a filmes munkáit tekintve.
Sokat szerepelt a televízióban (akkor még készültek tévéjátékok is).Késõbb nem volt annyira reflektorfényben,mert szült és az anyaság fontosabb volt számára.Jól tette.Harmonikus és érett nõ,színésznõ vált belõle az évek során.Pár éve többet játszik,de sohasem "könyökölt" szerepekért.A tehetsége megmaradt remélem még sokáig láthatjuk õt.
charlena08 2010 ápr. 06. - 00:10:14
(2/6)
Nem sok filmben láttam, de a hangját mindig is szerettem. Amióta pedig a Médiumot szinkronizálja, egyenesen IMÁDOM. Nagyon illik Allison-hoz. Szerintem pedig nagyon szépen beszél, hangsúlyoz, "remekül színészkedik a hangjával", számomra olyan megnyugtató, szimpatikus, kedves az orgánuma. :)
mulao 2010 ápr. 05. - 16:52:38
(1/6)
Jó színésznõ, mondjuk én nem kedvelem annyira. A hangjával meg úgy vagyok, hogy tudom mindenki imádja, én néha idegesítõnek érzem. De a Médiumban jó szinkronja P. A.-nek.
Mondjuk nem tudom mennyi fogyott a hangoskönyvébõl, és, hogy tetszett-e a népnek, de szerintem vele igazán nem kellett volna készíteni, szerintem monoton, idegesítõ lehet õt hallgatni ilyen hosszan.