1/10
Veranda 2022 ápr. 26. - 23:34:15 1/10
(7/7)
Ez felettébb gagyi volt.
melcsiboszi 2014 júl. 29. - 16:54:05
(6/7)
Érdekes film, bár kissé kiszámítható, sejteni lehetett a végét, hogy ki lesz a gyújtogató... a két kedves, Josh és Hugh halála nekem drámaibb volt, mint a legvége, fõleg nem értettem, hogy egy nyomozónõ+tûzvizsgáló (?)hogy nem tudja ennyire megvédeni magát, hogy gyakorlatilag teljesen tehetetlen volt a végén a gyújtogatóval szemben, semmivel sem volt különb, mintha egy átlag nõ lett volna, akinek nincs semmilyen önvédelmi ismerete, mintha nem is rendõr lett volna... maga a történet tetszett, a vége csalódás volt. Azért szívesen ajánlom megnézésre! :)
pneklara 2013 júl. 16. - 07:11:13
(5/7)
Ez a Nora Roberts egy írásipari szakmunkás. Gyártja a regényeket, érzõdik rajtuk a kitaláció, a csinálmány, a kimódoltság.
Ez a történet is körzõvel-vonalzóval lett tervezve, mint a kõlevesbe:ebbõl is egy kicsikét, abból is,hogy az olvasó-nézõ lebilincselõdjön. Mi már a film elején sejtjük, hogy ki gyújtogat a tûzoltónõ közelében, de õ végig sötétben tapogatózik. Szinte már nevetséges, hogy jönnek a kedvesek egymás után, s mindegyik tûzhalált hal.
Végül is izgalmak váltják egymást, némi humor is fellelhetõ a filmben, és a készítõk úgy gondolhatták, hogy bájos a fõhõsnõ felvillanó mosolya, mert ezzel sokszor éltek a film során.
Aki annyit vár a filmtõl, mint amit N. Roberts tucatkönyveitõl el lehet várni, annak nem lesz hiányérzete a film után sem. De a nagy filmalkotások kedvelõinek végig az mocoroghat a gondolataiban, hogy ilyenre idõt, pénzt paripát áldozni?
8/10
Rocsi Kati 2011 nov. 06. - 14:31:28 8/10 Előzmény Rahar
(4/7)
A regényei olvasva sokkal jobbak, izgalmasabbak, mint a belõlük készült filmek, melyek nem igazán adják át az alaptörténet izgalmasságát. Ettõl függetlenül szeretem ezeket a filmeket, csak a vetítés idõpontjával bajom. Aki dolgozik, szívesebben nézné pénteken, vagy szombaton ezen a késõi órán.
4/10
Rahar 2009 szept. 29. - 22:52:56 4/10
(3/7)
Én szeretem az izgalmas és az általam csak furfangosnak nevezett filmeket, régen krimi-nek hívták õket, mostanában thriller-nek. Mostanában több sokkal csavarosabb, érdekesebb és meglepõbb furfangos filmet láttam. Szerintem elég kiszámítható volt ennek a filmnek a története, a szereplõk pedig csak egyszerû karakterek, néhány emberi tulajdonsággal felruházott bábok, a filmben. Ahhoz képest, hogy csavaros története van több logikai hibát is találtam benne. Aki Nora Roberts rajongó annak szerintem tetszeni fog, de aki szereti a furfangos, csavaros történetû filmeket, és látott is néhányat, az kerülje el, mert elég gyenge film, tipikus tévéfilm.
Naphinel 2009 febr. 11. - 10:33:49
(2/7)
Az összes Nora Roberts film közül ez volt rám legnagyobb hatással. Ez után a film után írtam meg életem elsõ - bár akkor meglehetõsen silány - novelláját. Na, azóta már eltelt vagy két év, és még mindig írok, immáron egy írókör álandó tagjaként. XD
Mit nem tesz az emberrel egy film.

Maga a film nagyon érdekes és izgalmas, csak a végérõl pont lemaradtam, mert apa bohóckodott. :-S
Szal foggalmam sincs, hogy menekült meg a csajszi, és mi lett a csávóval.
Pech, de majd adják még - remélem.
10/10
Vicaevi78 2008 ápr. 30. - 23:40:36 10/10
(1/7)
Imádom :) Az összes Nora Robert-es könyvet imádom, sosem fogy ki a jó történetekbõl :)
Mindenkinek ajánlom nézni és olvasni is :)