1/10
GS9 ápr. 10. 08:38:43 1/10
(5/5)
Borzalmas eloadas. Bugyutabbnal bugyutabb szituaciok, ocska szoviccek, nasznep akikbol minden intelligencia hianyzik. Egy ferfi aki csak hazudozik es hasonloan elesett mint a leendo felesege. Utobbibol egy ertelmes szo nem jon ki. Szurrealis volt amikor betoltak a feleseget babynek oltozve egy babakocsiban a ferj meg egy polyaban jelenik meg. Nagyon nehezen birtam a felidoig, ha nem sor kozepen ulok mar reg otthagytam volna. Masodik felvonasra mar nem voltam ott. Ezt a bodzalmat sajnos az egyebkent jo szineszi garda sem tudta megmenteni.
Erosen javaslom, hogy ezt hagyd ki.
1/10
Harkai Péterné Kellermann ápr. 10. 08:15:12 1/10
(4/5)
Ez az előadás siralmas.
Végtelenül gyenge, 100x ismételt poénok, konstans szekunder szégyenérzet!
Fel nem fogom, hogy a 20-szor elismételt "jöhet az abszint" vagy "lefújom az esküvőt" mondatot egyáltalán ki gondolja viccesnek?! Tényleg érdekel.
Nem az a baj, hogy tele van klisével, mert egy ilyen darabtól ne várjon senki Lear királyt;
de a Marizsuszira sminkelt fiatal agglegények szívét megdobogtató "dáma", a leszakadt ferdehátú nagybácsi (ahol az egytlen geg, hogy midnen mondatot abszintivásra buzdításnak ért), a komplett sárgaházat idéző rokonság (nem, nem viccesen), a végtelenü ostoba és szürreális történet, a BenyúlokAMenyasszonySzoknyájaAláHogyKivegyekEgySzúrósizétÉsKözbenÚgyNézKiMinthaHátulrólJólMegraknám típusú ócska poénok miatt 20 perc után feltálltam és kijöttem.
A továbbiakról nem tudok nyilatkozni, de ez a 20 perc semmi jót nem ígért, ellenben keservesen FÁJDALMAS VOLT!
gokuzeuszx 2024 okt. 22. - 23:16:36
(3/5)
Our passion lies in the bold, creative spirit of 90s braids, from the sleek sophistication of French braids to the structured precision of Dutch braids and the rich cultural significance of cornrows.
https://thetaperfade.com/wolf-haircut/
michakszc 2024 okt. 06. - 10:47:34
(2/5)
Our team members bring experience from working with some of the biggest names in the boosting industry, contributing their expertise in areas like management, marketing, and partnerships.
https://gamingcy.com/
9/10
SUDO 2024 okt. 05. - 18:53:01 9/10
(1/5)
Vidám darab. Nagyszerű színészekkel.