tortura febr. 11. 18:08:47
(3/3)
A múltkor gyerekek voltak a vendégek. De gáz volt, hogy Szulák a saját lányát is beültette..... Szegény épp olyan tenyeres-talpas lesz, mint az anyukája.
Bochkor Nóri meg amilyen édes volt babának, valahogy olyan semmilyen kamasznak. És a selypítése.... rettenetes. Pedig bizonyára futná logopédusra a szülőknek.
1/10
Múltszázadi 2019 dec. 27. - 11:36:47 1/10
(2/3)
Gratulálok, sikerült a terv, érzelmeket vált ki a műsor. Belőlem is azt, hogy elég volt egyszer végignézni, és ha csak be nem ragad a gomb a LifeTv-nél, más műsort és más adókat nézek. (Ha beragad, akkor nem tévézek.)
Az esélyt megadtam, minden új dologból kisülhet jó, bár Szulák Andrea nem show woman a humora és a rutinja ellenére sem, hanem énekesnő, abban jó. A program lehetett volna olyan izgalmas, hogy ezt elnézzük neki, ahogy x tízéve tesszük, mióta erőlteti/k a tévézést. Nem lett az. Sőt, már a címnél bukott a dolog!
1/10
Margo Hriczu 2019 okt. 27. - 11:05:54 1/10
(1/3)
Elsősorban a három meghívott + riporter elsősorban egymással kapcsolatos külső, belső, stb, elsősorban magánjellegű tulajdonságokról alkotnak véleményt, vagy találják el a kérdésekre adott választ a Nyugi, köztünk marad c. kvíz (??) vagy milyen Szulák Andival vezetésével készült műsor. Érdekel valakit ilyen igénytelen, kisiskolás szintű műsor ?? Vagy Szuláknak kellett adni vmi fizetős műsort ? No és a résztvevőknek ? Szánalmas, igénytelenség ami a műsort jellemzi, első de egyben utolsó volt hogy megnéztem!! Ahogy elnézem hosszútávra tervezik , lesz még lejjebb?