2/10
steelprophet 2020 jan. 08. - 16:59:36 2/10
(2/2)
Nem tudni mire gondolt a költő...
3/10
sexykex 2019 aug. 06. - 10:31:32 3/10
(1/2)
A horrort nem szeretem, argentin filmet eddig nem láttam. Pontosítok: nem szeretem, hogy a horror klisékre épül és a gonosz egy illogikus teremtmény, vagy jelenség. „A horror egy olyan filmművészeti műfaj, ami alapvető emberi szükségleteket elégít ki.” – írja Fekete Melinda a BFA-ról. „ A félelemmel, a rettegéssel járó adrenalinszint-emelkedésre időnként szüksége van a szervezetünknek. Ám ha erre vágyunk, nem mindig van meg az a lehetőségünk, hogy elmenjünk bungee jumpingolni. Sőt lehet, hogy nem is szeretjük. A félelemérzésre, az adrenalinszint-ingadozásra viszont szükségünk van, így hát horrorfilmeket nézünk.”
Tévedés kedves Melinda, én vezetek. Hol szándékosan, hol véletlenül kerülök olyan szituációkba, ami hetekre kielégítő adrenalin fröccsöt eredményez. Nekem nincs szükségem a horrorra.
De, ez a film olyan kedvesen kezdődött, hogy újabb kísérletre szántam el magam a horrorfilmeket illetően. Utólag bevallom, kár volt. Igaz, hogy csoda pofákkal volt szerencsém megismerkedni és az Andokba sem juthatok el másképp. Sőt, sikerült megismerkednem a világ leggagyibb szörnyetegével is, de az adrenalinom a béka popója alatt maradt.