Téma: Orbán Viktor

filoszemitabéluska 2017 aug. 18. - 12:06:15
(11/31)
Persze nem oldja meg tökéletesen a problémát semmilyen szabályozás. Én pl. zöld övezetben, jó levegõjû helyen lakom, de néha nem tudok ablakot nyitni, mert a ház másik lakójának cigarettabûze fentrõl dõl befelé. Az is igaz, hogy nem a fideszes fiúk találták fel a spanyolviaszt. Viszont vannak olyan EU tagállamok, ahol sokkal rosszabb a helyzete ezen a téren, pl. Ausztriában nyugodtan az orrod alá füstölhetnek, mikor ebédelsz egy étteremben.
vino-et-veritas 2017 aug. 18. - 07:57:17
(10/31)
OFF

Ennek ellenére "nyílt" helyeken (pl. strand, stb.) sokan nem tartják be ("úgyis eloszlik a levegõben" - pedig nem!), annak ellenére, hogy ott is vannak kijelölt helyek.
Amúgy a "füst-stop" azért nem éppen "magyar találmány", nemzetközi tendencia...
filoszemitabéluska 2017 aug. 15. - 16:13:57
(9/31)
Bölcs álláspont! Még egy jó intézkedést említenék: a nemdohányzók védelme. Ma már be lehet ülni egy sörözõbe, anélkül, hogy kifolyna az ember szeme. Hogy az ú.n. trafikmutyi kinek jó, kinek nem, az kevéssé izgat. Engem nem érint és a tönkrement trafikosok sorsán sem kesergek, hiszen tulajdonképpen drogdílerek voltak.
gladiolus 2017 aug. 15. - 15:42:57
(8/31)
Igen, a politikus egy végtelenül fárasztó és kerülendõ embertípus. Bármelyik legyen is az. Olyan szinten elég megismerni õket, hogy a róluk szóló kabarékon jót lehessen röhögni, és ennyi elég is belõlük.
Alapvetõen bármely politikai kör legyen is hatalmon, az intézkedések célja elsõsorban mindig is a saját elõrejutás megszervezése, az, hogy közben látszólag irányítanak egy birka népet, az csak a körítés. Idõnként, egyszer-egyszer ,elszórtan jelentkezik egy-két olyan intézkedés is, ami jó, de ebbõl van a kevesebb.A kerítés momentán szerencsésnek mondható. Érdekes, hogy ezt még nem torolták meg eddig úgy, mint máshol a nagyobb Európai országokban.

Azért nem leszek vulgáris Orbán Viktorral kapcsolatban, mert õ sem jó, de nincs jobb. Ennek az országnak ennyi adatott meg.
filoszemitabéluska 2017 aug. 15. - 15:33:14
(7/31)
"Taigetosz-gyanús egyed."
Összefoglalva:
12 dioptria, X-láb, lúdtalp, kígyóváll, tyúkmell, éneklõ beszédmodor, hatalmas önbizalom, kinyúlt pulóver, bölcsésztarisznya...
filoszemitabéluska 2017 aug. 15. - 12:34:24 Előzmény gladiolus
(6/31)
Van egy véleményem a politikusról, mint állatfajról. A kardiológusokat sokkal jobban kedvelem, a kutyaszeretõ embereket még inkább. Ezzel együtt nagyon rokonszenves Tõled, hogy nem fröcsögsz és ígérgetsz akasztást Orbán Viktornak. visszataszító az a gyûlölet áradat és démonizálás, ami vele szemben megnyilvánul bizonyos körök részérõl.
Pedig, õszintén szólva, egyáltalán nem kedvelem. De az említett köröket még kevésbé. Azt érzem velük kapcsolatban, hogy képesek lennének lebombázni az országot, csak Orbán is vele pusztuljon. Hamis emberiességre hivatkozva beengednék a vadakat is, mer a Zorbán nem engedi.
gladiolus 2017 aug. 09. - 10:10:44
(5/31)
A helyesírási hibákért elnézést, nem tudom, hogy történhetett. Az osztály természetesen így helyen, az elhelyezni szó bõven elég egyszer is, és ami még akad.
gladiolus 2017 aug. 09. - 09:30:09
(4/31)
arcberendezése.

Hát-igen nehéz bármiféle vélemény is elhelyezni.

Mert hiába döngetek kaput, s falat, hozzászólást elhelyezni szinte lehetetlen elhelyezni e témában a Kárpátok alatt. A demokratikus falak zárva vannak.
gladiolus 2017 aug. 09. - 09:27:51
(3/31)
A megfelelõen jól szerkesztett
gladiolus 2017 aug. 09. - 09:26:48
(2/31)
És hogy miért? Mert megvan hozzá
gladiolus 2017 aug. 09. - 09:25:03
(1/31)
\"Mióta készülök, hogy elmondjam neked.......egy képben csak talán, s csupán a lényeget.\"

Csak semmi durvaság. Õrizzük meg a pánikunkat.
Csak õszintén annyit, hogy akkor rúgta el a labdát nálam, amikor a magánpénztáras nyugdíjat elvették. Azzal a felkiáltással, hogy aki bennmarad, az elveszíti az államit. Ennek ellenére páran benn maradtak, természetesen azok, akiknek sok volt odabent, tehát a jómódúak.
Aztán egy kicsivel késõbb kiderült, mikor már a jótékony feledés idõintervalluma letelt, hogy akik benn maradtak, azok nem vesztették el. Akik viszont hittek, azok elvesztették, mert odaadták az államnak. És ez komoly ügy, olyan, ami nem felejthetõ.
Fõként, mert olykor felbukkan az újságok hasábjain, hogy a nyugdíjrendszer összeomlása fenyeget.
Másik tém a CSOK. Érdekes, hogy négy gyerekes családokat látok, akik olyan helyzetben vannak, akik bizonyos okok miatt, pl. hiteltartozás, nem vehetik igénybe eme kolosszális vívmányt. És többen vannak egynél. Akkor ez kinek is segít? Megint azoknak, akik megfelelõ önrésszel már rendelkeznek, és megfelelnek sok már egyéb paraméternek. Tehát megint csak a jómódúak.

Egyszer valaki azt mondta, már nem tudom ki volt de találó, hogy Orbánnak csak a 30 év körüli vállalkozók kellenek.

Ezen okok miatt a szimpátiám már jó pár éve alábbhagyott, és nem követem O. B. intézkedéseit naprakészen, tehát ilyesfajta vitákba belemenni nem is fogok.
Biztosan csinál jót is, mint mindenki más. Pl. a menekült kérdésben tett óvintézkedésekkel maximálisan egyetértek.

Lapozzunk-számomra Orbán Viktor elsõsorban komikus vénája miatt érdekes-hiszen rendkívül elsõosztájú céltáblája a politikai kabaréknak, ahol õt zseniális humoristáink a megfelelõ, igen magas színvonalon ki is figurázzák. Ebbõl tennék ide egy gyöngyszemet, mely ehhez hasonló stílusban íródott.Az alábbi idézet az egyik legkedvesebb Orbán paródia szöveg, amit hallgatni szoktam.

\"Kedves barátaim, Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Olyan esemény kapujában állunk, amely nyitott ablak lehet egy olyan világra, amelynek ajtaja már régóta bezárulni készül,
miközben-még egyszer mondom-miközben mi tárt kapukkal várunk mindenkit, még azt is, aki az ablakon akart bemászni.
Csukjuk be az ablakokat, és nyissunk ajtót. Ajtót, de ne kaput. Mert aki kaput nyit, annak kaput.
Olyan ez, még egyszer mondom, olyan ez, mint amikor megakad a CD. Megakad a CD. Megakad a CD.\"

https://www.youtube.com/watch?v=a-JZjQJUQuc

Szóval Orbán Viktor számomra a humor kategóriában indul leginkább jó esélyekkel.