Edmond Dantes 2014 szept. 17. - 16:53:25
(5/5)
Welcome back, kedves kiss.hektor16 a "nyári szünet" után! Bár két hónapja azt írtad:

"Kedves d és ED! Leborulok a gyõztesek nagysága elõtt! Belátom ez a fórum nem nekem való. További sok szép színházi élményt kívánok Önöknek!"

örülök h meggondoltad magad. Cserében :o) jelzem h rossz topikba írtál = ez meg az két különbözõ Õrült nõk-produkció volt/van!
A helyes megfejtés = amit most láttál, az ez és itt:

http://www.port.hu/az_orult_nok_ketrece/pls/th/theatre.directing?i_direct_id=21651

...és majd meglátod h "d" azaz denilson is és én is kommenteltük már fentit és meg foxx lepõdni, mennyire hasonló a te véleményed és az enyém a 3 fõszereplõrõl és a 2. felvonásról. ("d"-é is kb)
Levehetetlen? Nem mi írtuk és nem errõl, hanem a másik produkció fan-je. Minden levehetõ és mindennek vége (szakad) egyszer.
Edmond Dantes 2014 aug. 03. - 14:44:01 Előzmény papua
(4/5)
"Érdekes olvasni az elragadtatás és felfedezés sikongásait. "
Kérdezem: h o l? Mert itt a porton három (3) hsz van az Átriumos produkcióról (köztük az enyém), elragadtatás, felfedezés és sikongás n é l k ü l, sõt, kritikusan. Elragadtatás, felfedezés és sikongás inkább n á l a d észlelhetõ. Részemrõl látatlanban gratula a Karinthy Színház 17 évig levehetetlen sikerû produkciójának is!
Az akkor volt, Átriumban meg most van.
Az Átriumoshoz meg "látott(b)an" gratula még egyszer.
papua 2014 júl. 27. - 16:52:33 Előzmény papua
(3/5)
Sokan most ismerkednek vele az Atrium legújabb elõadásán. Érdekes olvasni az elragadtatás és felfedezés sikongásait. "Mennyire aktuális, milyen mai, mekkora szórakozás! stb" Aki viszont kicsit kilát a mai divatból és a színházi mindennapok aktuálitásából, az jól tudja: a Karinthy Színház Õrült nõk-jét játszották magyar színpadon a legtovább, folyamatos, zajos és levehetetlen sikerrel, összesen 17 évig! Közben változtak szereplõk, pl.Lehoczky Zsuzsa és Makay Sándor párosa, vagy a fiatalok, de a fõszereplõ Albin mindvégig Cseke Péter volt. Mindössze két férjet fogysztott el Helyey László és Kerekes József személyében. Jacob és Mercédes is mindvégig Kassai Károly és Tölgyesy Zoltán voltak.Gondoljunk még egyszer bele: 17 évig folyamatosan ment!Közben a folytatását, az Õrült nászt is játszotta hosszú ideig a színház. Annak azonban idõvel vége lett, viszont az eredeti Õrült nõk továbbra is maradt. Majd meglátjuk az Átrium sikere kitart-e ilyen sokáig. 17 év múlva majd meglátjuk. Szurkoljunk neki!
papua 2012 dec. 24. - 21:22:10 Előzmény Rosej
(2/5)
Levehetetlen siker. Sokan rendszeresen járnak rá. A színészekkel együtt mondják a szöveget, hiszen kívülrõl ismerik a darabot. És folyamatosan igénylik újra meg újra. Nem ezt nevezzük bombasikernek?
Rosej 2008 ápr. 10. - 21:00:04
(1/5)
Tegnap sikerült megnéznem, nekem nagyon tetszett! Sokat nevettem :)