10/10
kamuintro szept. 08. 16:16:45 10/10
(12/12)
Ez a világ legjobb animációs filmje, itt nincs vita, változó frame-ek egy jelenten belül, több 100 fajta egyedi animációs stílus, képregényes hatások, másodpercemként felfoghatatlan mennyiségű geeg, utalások, a film elején a monológ, amit a film végén lévő Gwen Stacy gondol. Az első részben pár másodpercig mutatott dolgok itt sokkal több jelentést kapnak. HDR tévémen lehengerlőek voltak színek, amik egy jelenten belül a különféle karakterek körül az adott érzelmi állapotukhoz és azok változásaihoz igazítottak (hideg-meleg színek). Többször újra nézős, mindent teljesített, amit egy méltó folytatástól vár az ember, építette a világot, tovább vitte a karaktereket és fejlesztett rajtuk, behozott sok érdekes új karaktert, építette a történet világát stb. stb. és a magyar szinkron is jó lett hozzá, néhol hozza kötelezőt, néhol sokkal jobb mint az eredeti.
10/10
molnar.laszlo@ingatlan.co szept. 05. 09:18:29
(11/12)
Most komolyan? 5.6 most ennek a zseniális filmnek az értékelése, mert... ? Mert Miles Morales fekete? Mi a fa baja van a magyaroknak?
8/10
RigbyTheMad aug. 14. 21:05:49 8/10
(10/12)
Az első része az teljesen 10 csillag. Viszont ez a rész olyan volt, hogy az első fele az szinte kuka. Utána teljesen komolyra változott a dolog. Eszméletlen jó lett a közepétől a végéig. Csak ajánlani tudom.
10/10
Aventador aug. 08. 21:19:43 10/10
(9/12)
Nem tudom elmondani mennyire jó!
Számomra tele volt hidegrázós jelenetekkel és számtalanszor könnybe lábadt szemmel néztem, hihetetlenül zseniális alkotás. Jobb lett, mint az első rész! Tele van bennfentes viccekkel és jelenetekkel, amiket csak azok értenek, akik minden egyes hozzá kapcsolódó filmet és egyéb tartalmakat már láttak. Mindenképp többször nézős!

Magasan ver minden filmet 2023-ban!!!
Izgatottan várom a folytatást! 🕷️
5/10
Imre Pál aug. 04. 21:48:10 5/10
(8/12)
valaki azt gondolta h TV sorozatot forgat 3 évente, ez baromi nagy gáz, egyébként a látvány és a zene zsír, történet közép, vége fosss
Kritikán felüli júl. 29. 14:25:39
(7/12)
Pocsék és kiváló egyszerre: https://youtu.be/LusBR4Lv-Ws
2/10
blood.1 júl. 01. 19:27:44 2/10
(6/12)
Ezek a filmek kinek készülnek? Biztosan nem gyerekeknek. A pókember témától alapvetőn blockbustert, jól tejelő filmet várunk, ami hozza az elvártat. Na itt erről szó sem volt. Ez rétegfilm. Vittem rá pókember mániás kisgyereket és nem érdekelte, vittem rá magamat, de engem sem. Pláne 140 perces játékidejével.
10/10
UniverZoom jún. 09. 23:30:35 10/10 Előzmény p34c3
(5/12)
Teljesen egyetértek, 10/10 nálam is a film, csak ajánlani tudom!
Magát a multiverzumos történeteket eleve nagyon szeretem, így az első rész megnézése után fokozott izgalommal ültem be a moziba és nem is csalódtam!
Egyszerűen LENYŰGÖZŐ ez a kreatív látványvilág és történetvezetés, amit megalkottak!
Tartalmas, izgalmas, lendületes, drámai - és a romantikus szál is tetszik benne!
Nálam megmozgatta az érzelmeket, tényleg hatásos volt!
A néger sráccal sincs semmi baj, illik hozzá a főszerep!
Multiverzumról lévén szó, sok-sok egzotikus karakter is beköszönt a filmben, végre nem csak a sablonos amerikai karakterek voltak! (Pl. Az indiai pókember is nagyon menő volt!)
Egyéni plusz pont: a Hailee Steinfeld amerikai színésznő karaktere alapján alkotott Póklány nekem nagyon bejött így "férfi szemmel". Olyan zseniálisan animálták meg az arcformát, a tekintetet, a hajviseletet és magát a "vagány csajos" karaktert, hogy a "valóságos változatot" szó nélkül el tudnám képzelni magam mellett! Komoly érzelmeket mozgatott meg bennem, ez egy dicséret a producereknek, hogy egy "kreált karakterrel" ilyen hatást ki tudtak váltani nálam!
- Színésznő valóságban és animáltan: https://www.instagram.com/p/CtKQj-APrri/
- Egyik kedvencem: https://i.imgur.com/6k6Dx8r.png
- Másik kedvencem: https://i.imgur.com/N1VQqQg.png
A 3.részt is nagyon-nagyon várom! :-)
10/10
p34c3 jún. 08. 14:20:29 10/10
(4/12)
Minden várakozásomat sikerült felülmúlnia, az animáció ilyen szintű, modern, látványos és stílusos alkalmazását a legmagasabb szintű művészetnek tartom, tényleg lélegzetelállító volt, amit a vásznon láttunk, meg persze amit hallottunk is, hiszen mind a zenei repertoár, mind a hangzás a tökéletességet súrolta...összhatásban mindenképp. A karakterek eredetibbek és élettel telibbek, mint bármelyik korábbi élőszereplős adaptációban, a történet is érezhetően a mai generációnak készült, fényévekre vagyunk a 80-as/90-es évek képregényeinek ütemétől, pedig azok is kedvesek számomra, hiszen azokon nőttem fel, az 1989-ben megjelent első magyar számot a nagypapámtól kaptam.

Bár vettem az évek során a fiamnak pár ismertebb, klasszikus történetet tartalmazó Pókember képregényt, de egy ilyen animációs film megtekintése után - kicsit sajnálkozva ugyan - meg tudom érteni, miért nem tudják felkelteni az érdeklődését, hiszen a formátum lassú, ingerszegény, egyszerű formában tudja csak kínálni azt, amit ez a csodálatos Pókember animációs film a mai kornak megfelelő szélsebes tempóban, markáns és ízléses vizuális stílussal párosítva. 10/10 nem is kérdés, talán az eddigi legjobb mozgóképes Spider-Man adaptáció.

Azt meg a "szánalmas" szó definíciójának tartom, amikor szerencsétlen nyomorultak Miles bőrszíne/származása miatt húzzák le, pontozzák le, vagy ócsárolják az alkotást különböző fórumokon..."négerpók" és hasonló egybites megnyilvánulások formájában.
10/10
Vida Krisztián jún. 04. 14:16:56 10/10
(3/12)
Nagyon jo volt. Nagyon jo csavaros storyval es hihetetlen latvannyal. Akik 1 csillagozzak mert Miles fekete... azoknak nagy bravo✌️
1/10
megbaszo1986 jún. 04. 11:22:43 1/10
(2/12)
Young Spider-Man has been BLACKED
1/10
lapototo jún. 01. 09:49:58 1/10
(1/12)
Négerpók