Téma: Pop City Trash - Hubertus von Hohenlohe fotói

Seemann 2011 jún. 04. - 17:43:41
(1/1)
Tényleg olyasmi fíling, mintha a guldenburgok örökségébõl lépett volna elõ az egyik szereplõ. Nos a színvonal is hasonló. Ez a Hohenarschloch jó pénzbõl nagyon felépítette "magát", az imidzsét, az egész egzisztenciáját, persze volt mibõl. Aki rászán pár másodpercet és utánakeres, megtalálja a wikipédián a hattttalmas vargabetûkkel tarkított kalandos életútját, amelynek-meiner Meinung nach- a fele megint csak tiszta pr, kitalált hülyeség, szemenszedett hazugság.
Kiváló példa arra, hogy pénzzel, kapcsolatokkal hogyan tud valaki egyszerre zenész lenni, fotós, és sí"bajnok". Szóval polihisztor. 50 x évesen persze csak pár nyomorult kiállításra futotta, meg Andy Warhollal pár közös fotóra. Csodálkozom, hogy egy olyan hírû múzeum, mint a Nemzeti, hogyan képes egy ilyen robbantott szalmabábút, egy ilyen noname alakot bemutatni, mázolmányait, agymenéseit a kirakatba kitenni. Nem gyõzik vele kapcsolatban megemlíteni, hogy német fõnemesi családban született??? És, szûmít ez? Kit érdekel 2011-ben ki milyen családban született. Vagy ez valamiféle csontnélküli belépõ "komolyabb körökbe"? Ez elegendõ alap arra, hogy a tehetségtelenségét tehetségnek tüntessük fel? Olvassátok a vele készült indexes riportot... közhelygyáros a pali. A filozófiája is az, hogy ma akkor vagy valaki, ha tehetségesnek születtél? Nos ha ez valóban így lenne, akkor õ nem lenne senki. Azonban mégis valaki.;)
Ma akkor vagy valaki, ha tehetségesnek "adod el magad", és van erre a mutatványra elegendõ tõkéd, bõr az arcodon, meg szorgalmad.