Téma: Popdaráló

10/10
Petronella94 2009 jan. 09. - 19:55:06 10/10
(741/1201)
Szóval kedves rajongók felkötni a gatyát ugyanis Csabi, Iza, Adrienne és Mázsnak is megjelenik Cd-je!Én mindet szeretemszóval ez nem lesz olcsó mulatság!!De megfogja érni!!:)
10/10
*ennyi* 2009 jan. 09. - 18:50:10 10/10
(740/1201)
Nos nemrég kérdeztem Adrienne-t és Csbait is és még egyikük sem tudott biztosat mondani...a közönségen múlik..meg ugye Adrienne mondta is hogy nem is az összes részt adtáák le
Igen Izának valóban az év elején jön ki a lemeze(Õ mondta) ahogy Adriennek tavasszal,illetve tavasszal jelenik meg Mészáros Árpád Zsolt új CDJe amin közremüködik egy RapSzínHázas srác illetve Csabi is 3man adják ki a CD-t (Csabitól tudom) illetve tavasszal Csabi önálló lemeze is megjelenik(Csabitól tudom), illetve ha Csabi beleegyezik a dec. 5ei estjérõkl készült videokat kiadják DVD-n.
10/10
Petronella94 2009 jan. 09. - 18:47:37 10/10
(739/1201)
Sajnos már nekem is változott a véleményem!Szerintem sem lesz, de remélem ez változik!!:(
gergõ33 2009 jan. 09. - 18:34:31
(738/1201)
Jabloko! Te tudsz valamit ezügyben? Azt érzem ki a szavaidból, hogy te nem vagy meggyõzõdve arról, hogy lesz...Ezt nem tehetik meg, hogy a legnézettebb, legjobb mûsorát leveszi a tv2!!!!!! És megfoszt bennünket Adrienntõl és a Popdarálótóóól!!!!! :(((( Tenni kell valamit!
10/10
Petronella94 2009 jan. 09. - 16:51:56 10/10 Előzmény jabloko
(737/1201)
Nagyon egyetértek!Am tuti lesz csak azt nem tudom hogy mikor!Am lehet hogy igazatok van hogy nem akarják hogy a sajtó csámcsogjon a magánéletükön meg mindenen, de azért szerintem az nekik is jó lenne ha a Magyarországon a 10 millió ember fele legalább ismerné õket!Szerintem ez nekik sem lenne rossz!
jabloko 2009 jan. 09. - 14:42:59
(736/1201)
Elõször azt kéne szorgalmazni, hogy egyáltalán legyen...
gergõ33 2009 jan. 09. - 13:01:56
(735/1201)
Ok,ennyi...semmi gond, megbeszéltük. Igen, azt kellene szorgalmazni, hogy hosszabb legyen a mûdsor, olyan amilyen a kezdetekkor. És valóban kellenek táncosok, mert ez egy showmûsor de néha túl sok amilyen figyelmet kapnak az énekesek rovására. Egyáltalán mikor lesz már POPDARÁLÓ?! Tud errõl valaki valamit? Már nagyon hiányoznak, és unalmas a így a tv2! Fõleg Adrienne hiányzik, már akkor jobb kedvem van, ha látom!
10/10
velandra 2009 jan. 08. - 20:43:31 10/10
(734/1201)
Szerintem a Popdaráló énekesei örülnek annak, hogy nem kapta fel õket a bulvársajtó, mer így valóban a teljesítményük alapján ítélik meg öket az emberek, nem pedig mindenféle mondvacsinált mûbalhé miatt.
10/10
Petronella94 2009 jan. 08. - 19:43:34 10/10
(733/1201)
Nagyon egyetértek amúgy mindkettõtökkel!A popdaráló úgy jó ahogy van jobb és rosszabb énekesekkel is!Bár szerintem nincs rosszabb kategóriás a popdarálóban!Mindenkinek a saját stílusában van a legjobb és a legmeggyõzõbb hangja!Jó szerintem az összes tag megérdemli és megérdemelné a sajá Cd-t!Csabinak, Adriennek, Szilinek, Nikinek és Izának is lehetne Cd-je!Bár úgy tudom Izának már majdnem kész és az Adriennérõl is hallottam!!(Tõle!!)Am meg tény hogy Niki nem említhetõ egy lapon Janza Katával de azért én az õ hangját is nagyon nagyon szeretem!Én annyit változtatnék csak a popdarálón hogy 1.Hosszabbítsák meg a Popdarálót!(nekem elég ha visszahozzák a régit, bár lehetne annál is hosszabb!!:))na jó ez azért kicsit telhetetlennek tûntethetett fel dehát popdarálóból nem árt meg a sok!2. Engem a táncosok is zavarnak!Nem azt mondom hogy eltûntetném onnan õket csak amikor énekelnek ne õket mutogassák!Csak ennyi a kérésem!!
10/10
*ennyi* 2009 jan. 08. - 19:09:48 10/10
(732/1201)
Nos nem azt mondom hogy ne mond el csak szerintem minden vélemény vélemény a negatív vélemény is vélemény azt is el kell fogadni..épiteni kell rá..nekem egyedül azzal volt bajom mikor valami olyan mondatot irtál aminek az vlt atartalma hogy Adrienne az egyedüli aki JÓ a csapatba a többiek meg mehetenek a .....ba...jó ezt most kis tulzással idéztem..... én ezzel pedig nem értek eggyet...hiszen többen is vannak a csaptban akik már bizonyitottak (Nikin kívül), sõt aki bennvan már mindenki bizonyitott....az hogy nem kapta fel õket a sajtó az egy dolog... amennyiben a mondatot félreértettem, rosszul értelmeztem elnézést kérek
gergõ33 2009 jan. 08. - 18:18:42
(731/1201)
ennyi, igazad van! de ez egy fórum, és el fogom mondani a véleményem. ha janza katáról lett volna szó csak jót tudtam volna mondani, de nem róla beszélgettünk. nem is lehet egylapon említeni füredi nikit és janza katát! ég és föld! és a popdaráló csapata pedig úgy jó ahogy van, mégha számottevõ különbségek is vannak az énekesek között. az a jó, hogy megoszlanak a vélemények, így mindenkinek van valamennyi rajongótábora. nálam akkor is ADRIENNE a nyerõ, és ezt a véleményemet rengetegn osztják, istennek hála!!
gergõ33 2009 jan. 08. - 18:09:13
(730/1201)
Csak helyeselni tudok Petronella! Nagyon jól látod a hazánkban kialakult siralmas helyzetet! Egy olyan csodálatosan szép, kimagasló tehetségû és hangú, rendkívül okos, és csinos NÕ mint Adrienne a Popdarálóba kényszerül. Már rég cd-je kellene hogy legyen! Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne maradjon a Popdaráló énekese, dehogynem, merthát Õmiatta nézik rengetegen! Mi is imádjuk a mûsort, és mindenkit akik hozzá tartoznak! De miért nem olvashatok róla, és nézhetem ÕT a magazinok címlapjain, miért nincs még lemeze?! A Megasztár több volt, mint siralmas az összes résztvevõvel együtt. Nem fognak egy valamirevaló lemezt elkészíteni velük, múló tiszavirág az összes! Adrienne pedig, akinek tetemes rajongótábora van, én még nem hallottam olyant, hogy valaki ne szeretné és ne azt mondaná, hohy irígylésreméltó kisugárzású gyönyörûség. Ha bárhogy , tõlem telhetõen segíteni tudnék neki megtenném! Én azt olvastam valahol egyébként, hogy lesz majd lemeze!:)
10/10
*ennyi* 2009 jan. 08. - 17:59:28 10/10
(729/1201)
Hát Gergõ erre inkább nem reagállok semmit.... csak azt hogy nekem addig semmi bajom nincs a kommentjeiddel mig Adrienne-t magasztalod...(bár néha már túl soknak érzem) de onnantól kedzve hogy a többieket húzod le már nagyon nem tetszik a dolog... mert szerintem Adrienne semmivel nem különb mint Iza vagy Niki....sõt....
szóval arra kérnélek nagyon szépen hogy legközelebb a kommentjeidbe ne alázd a többi énekest és ne csak Adrienne-t emeld ki mert nem õ az egyetlen jó a csapatban... és arról is viatkozhatnánk szerintem hogy kia legjobb bár nem érdemes de izlések és pofonok..
avideohoz meg annyit..ez musical... és itt át kell élnia dalt...indulatokat kell belevinni...és bezt Niki nagyon jól csinállja.... jó a minõség nem a legjobb... de szerintem akkor is nagyon jól csinállja..ha nem hiszed el hallgasd meg az eredetit Janza Katával (aki felülmulhatatlan ez tény,egy isteni hanngal megáldott nõ)
10/10
Petronella94 2009 jan. 08. - 17:17:01 10/10 Előzmény velandra
(728/1201)
Hát errõl inkább kérdezd meg Adriennet!Õ szivesen válaszol erre a kérdésre is!(De am én úgy tudom hogy lesz!)
10/10
velandra 2009 jan. 08. - 14:48:42 10/10
(727/1201)
Lesz Adrienne-nek CD-je?
10/10
Petronella94 2009 jan. 08. - 14:18:04 10/10
(726/1201)
Már bocsánat de szerintem a második videó ahhoz képest elég jó minõségû!nekem nincs semmi bajom Nikivel nagyon jó hangja van és átéléssel tudja elõadni a számokat, én õt is szeretem de akkor is a favoritom Adrienne marad!Nála nincs jobb és szerintem nem is lesz!Magyarországna van egy ilyen tehetséges énekese aki talán még a külföldi énekeseket is lepipálja a hangjával és mit csinál 3 sort énekel a Popdarálóban!Látszik hogy Magyarország egy kis ország máshol már rég sztár lenne, bár remélem a cd-je nagyot fog durranni!!Magyarországnak olyan sztárok kellenek mint Tóth Lüszike???Nem hiszem!!Ilyen tehetségek kellenek mint Adrienne!Ha több ilyen lenne mint õ talán Magyarország is híres lenne valamirõl!De így hoögy egy 13 éves gyerek néhol hamis hangokkal, elszálva magától lett 2008 nõi hangja!Ugyan már!!Én megszavazom 2008 nõi hangjának Adriennet!!Szerintem õ inkább megérdemelné!
gergõ33 2009 jan. 07. - 19:49:06
(725/1201)
ennyi, sztem maradjunk a popdarálónál, mert ez a két felvétel valami borzasztó! eddig sem gyõzõtt meg niki a popdarálóban, de ezekkel a felvételekkel még távolabb került a hallgatható kategóriától. a popdarálóban pedig -és nem akarok senkit alázni és gyalázni, de a véleményem leírom - õ az, aki szörnyû károgó hangon sé hamisan adja elõ a számokat. nem akarom, hogy ne legyen ezentúl a mûsorban -bár nem tudom hogy került egy olyan mûfajba, amihez semmi köze! - de legalább ne ajnározzuk már, mert úgy veszi mki magát, mintha jól csinálná azt amit csinál...pedig NEM!
10/10
*ennyi* 2009 jan. 07. - 19:24:26 10/10
(724/1201)
Nos ha Niki valakit nem gyõzött volna meg a Popdarálóban akkor 2 felvétel egyik Tata m,ásik Székesfehérvár....sajnos egyik sem nagyon jó minõség..
a dal ugyanaz..Rómeó és Júlia-Gyûlölet
Niki a piros ruhás

http://www.youtube.com/watch?v=0kx84fTmoHM

http://www.youtube.com/watch?v=woXgCOONCgw&feature=related
10/10
*ennyi* 2009 jan. 07. - 10:27:19 10/10
(723/1201)
:P :D
Hát igen ha télnyleg az lett volna... de nembaj talán ha összejön Pápa...
jah am télleg ha vki tudja hogy csabi télleg fellép e a 7végén Pápán szóljon már légyszíves mert sehoöl nem találok róla infot...(és pedig újra akarom látni...)
de hallod rem. Pápára ha jön nem jön az eész família..... és akk talán...:P
Katie Adair Cutter 2009 jan. 06. - 22:13:01 Előzmény *ennyi*
(722/1201)
Arra a meztelen képes dologra én is felkaptam a fejem, el is kiáltottam magam, h akkor megyünk (még Árpinál nyomultunk)... :P