Téma: Popdaráló

marteeka 2008 máj. 15. - 09:00:17 Előzmény csajszi xx
(261/1201)
Húúh, le a kalappal, aki ezt elolvassa és meg is érti...

Néha rakhatnál bele új bekezdést, de legalább a vesszõk közé szóközt, könyörgöm! (Enter - Shift) Egyszerûen olvashatatlan és értelmetlen az egész. Leginkább mert az egyik mondatoddal megtagadod a másikat...
hello 2008 máj. 15. - 01:04:20
(260/1201)
Na, hát mi megy itt emberek? Én elõre leszögezem, hogy rohadtul oda és vissza vagyok ezért a Csabi gyerekért ... jó hang, jó külsõ, jó stílus .... De könyörgöm ... igaza van annak aki azt mondja, hogy ez a fórum nem arra lett kitalálva, hogy egymás ömlengéseit olvassuk ... Most attól bizonyos embereknek jobb lesz, hogy leírja, hogy így szereti ezt meg azt , meg úgy szereti ezt meg azt ... Ha annyira jó elmondania akkor menjen ki a Hõsök terére, vagy a Citadellára és üvöltse ki, de ne itt hangoztassa, hogy õ meghal a mûsorvezetõért, vagy ezért meg azért az énekesért ... A mûsorról legyen szó, hamár ez egy ilyen fórum, ne arról, hogy kinek ki tetszik, mennyire, miért stb ... :S Ha pedig errõl akar ömlengeni, akkor hozzon létre egy ilyen fórumot a neten ... elég nagy a hely, létrehozhat bármikor :) Na, gondoltam csak leírom a véleményem, hiszen szabad ország, szabad vélemény nyilvánítás :) Amúgy jó a mûsor, jók az énekesek, egyedül a táncosok ellen lenne kifogásom :S:) Már várom a pénteket, hogy Popdarálhassak :D Na, pá ....
6/10
yoyo444 2008 máj. 14. - 23:39:52 6/10
(259/1201)
Ahhoz képest, hogy te is említetted, hogy ez a mûsor topicja, 3 soron keresztül a fiúk felzselézett hajáról írtál és hogy Áronnak nem állt jól...ja meg azt sem értem, hogy miért idéztél tõlem (azon kívül, hogy egy Shakespeare veszett el bennem) XD
Mellesleg ha jól értettem, akkor a köv. mûsor az eddigi nyertesekkel lesz és azért lesz 6 Misi a fõnyeremény.
8/10
csajszi xx 2008 máj. 14. - 21:25:47 8/10
(258/1201)
köcce
8/10
csajszi xx 2008 máj. 14. - 16:21:29 8/10
(257/1201)
Én is beszólhatnák,hogy Adrienne-rõl álmodoztok,de nem vagyok olyan bunkó,Én totál nyugodt vagyok amúgy.És rifunak igaza van,(de mi az a hsz?) Nekem semmi bajom azzal, hogy kinek ki tetszik, vagy kinek melyik korosztály, de szerintem az a mûsor topicja és nem Adrienne(meg persze Áron) fan club és értelmesebb hozzászólás is létezik a "jajj belehalok ha nem merülhetek el csillogó szemeiben..." csöpp-csöpp
Ja és ezt ne vedd személyeskedésnek, csak...XD, szerintem itt a mûsorról kéne beszélni és nem arról hogy kinek ki "tetszik",és amúgy marteeka nem szoktam olvadozni,az lehet hogy azt mondtam,hogy Áronnak csillog a szeme és akkor mivan?,ettõl még nem olvadozok (Pl.:Ó Adrienne,miért vagy te Adrienne...stb)Ja és ezt ne vedd személyeskedésnek, csak...XD,ja és nem azt mondom,hogy ide mindig Áronról és Adrienne-rõl írjunk,hanem szót lehet ejteni minden tagról akik a Popdarálóban szerepelnek,nem szükséges az a külön Adrienne és Áron oldal!Egyesek szerint Adriennek nincs is férje,mert õ akar lenni a férje(1 rajongó)...stb.,de Áronnak van felesége...stb.,mert így meg úgy....stb.(ahogy ki vettem szavaitokból)komolyan lehet venni,de pozitív értelembe! :-W,na ezt jól megaszontam! 4 mondat erejéig: Áront feljelentette egy személy a Margitszigeten,NEM azért mert meztelenül motorozott,mert õ szerinte bármikor motorozhat meztelenül(csak 100 métert ment a motorral könyörgöm :-/),hanem azért mert NEM volt rajta bukósisak...!!!Ekkora neandervölgyi embert,de mondjuk a szabály az szabály!Áron nagyon vicces Interjút adott ezzel kapcsolatban:1 vicces tõle: forgatás alatt jelentett fel valaki,de csak 100 métert mentem a motrommal,akkor ennyi erõvel Matrix-ot is feljelentethették volna amikor forgatás közben 300-zal megy bukosisak nélkül a kocsik közt...stb! Ja és amúgy láttátok a Popdaráló bemutatóját?Én igen,most már,mert túl sokan nyerik meg a játékot(a 3.000.000 ft-ot),szerintem ezért van az új módszer: 6.000.000 ft a fõnyeremény,még pörgõsebb szórakozás...stb!+lehet,hogy újabb nehéz feladatok! az én hajam is égnek ált amikor Áron haját felzselézték!:-(,szerintem jobban ált neki a fufru+mivel Csabinak is állandóan fel van zselézve a haja,most Szilcsy is felzselézte a haját,és neki is jól áll,ahogy láttam a bemutatóban,Szilcsy,Áron,Csabi,és Laci(a szorakoztató fiúk),megint beleadnak mindent(hú mi lesz ha õk négyen összecsapnak...stb! :-) sikítás,és röhögés)),mert most utánozzák a kemény rockot,szemüvegben!!!!!!!!!
trillárom 2008 máj. 10. - 20:24:49
(256/1201)
De de:)
trillárom 2008 máj. 10. - 20:06:48
(255/1201)
ó köszönöm:)
marteeka 2008 máj. 10. - 12:48:07
(254/1201)
Logisch... Adrienn, Áron, stb. a mûsor elemei, naná, hogy felkerülnek a témára, hogyan teljesítettek adott adásban.

Na de kb. ez a max., ami szerintem idevaló. Áron felesége és egyesek álmatlan éjszakái - szívbetegségei az már nem annyira... Leginkább azért, mert száz más hely van erre, a saját topikjaik pl.
10/10
grizzly79 2008 máj. 10. - 11:47:20 10/10
(253/1201)
Egyetértek marteeka, de a szubjektivitást nem lehet kizárni, bármennyire is a mûsor kapcsán ismertük meg õket. A tegnapi adás is marha jó volt, bár -és nem azért mert ADRIENNE az ideálom- de valahogy nincsenek frankón leosztva ezek a szerepelgetések, valami nem okés itt! Jó volt a mûsor hangulata, mint mindig, bejöttek ezek a nagyon shows elemek, ami még jobban feldobja a hangulatot, és megint nyertek. Sziliék is bezúztak, élvezetes volt na. Bakker, de Adrienne hiába nem szerepelt most annyit, akkor is a legtutibb volt megint!!!!:)
marteeka 2008 máj. 10. - 10:07:43
(252/1201)
Na ja, én már a 104-es hozzászólásban is indítványoztam... Miért nem írtok blogot Ti hõs szerelmesek?
Sõt, talán még egyszerûbb lenne (két kattintás...) ha magának Áronnak, Adriennek, és az összes többi "ikonnak" nyitnátok egy saját topikot és ott lehetne olvadozni, képet töltögetni, és nem itt veszekedni.

Miért kell itt minden ártatlan látogatónak a magánéleteteket (pontosabban irreális álmaitokat)végigolvasni?

HALLÓ, EZ A MÛSOR TOPIKJA!!!!!!
Zsófi14 2008 máj. 10. - 09:59:24
(251/1201)
Kíváncsi lennék h te micsinálnál..mert szerintem te se szaladgálnál körbe körbe...
Zsófi14 2008 máj. 10. - 09:55:40
(250/1201)
Ugy látom komoly "veszekedések" alakultak itt ki...De szerintem itt a mûsorról kéne beszélni és nem arról hogy kinek ki "tetszik" Szerintem a tegnapi mûsor nagyon jó volt én mint mindig sokat tudtam nevetni..
6/10
yoyo444 2008 máj. 09. - 23:36:08 6/10
(249/1201)
EZ
6/10
yoyo444 2008 máj. 09. - 23:35:36 6/10
(248/1201)
Igen, a Fókuszos interjút már olvastam tõled és naná, hogy azt nyilatkozza, hogy örül neki... miért is mondaná, hogy hú de sz*r, hogy szexinek tartanak egyesek - ez teljesen logikátlan lenne. Nekem semmi bajom azzal, hogy kinek ki tetszik, vagy kinek melyik korosztály, de szerintem az a mûsor topicja és nem Kovács Áron fan club és értelmesebb hozzászólás is létezik a "jajj belehalok ha nem merülhetek el csillogó szemeiben..." csöpp-csöpp
Ja és ezt ne vedd személyeskedésnek, csak...
XD
trillárom 2008 máj. 09. - 16:14:58
(247/1201)
Én totál nyugodt vagyok amúgy:)
8/10
csajszi xx 2008 máj. 09. - 14:54:39 8/10
(246/1201)
Akkor sem kéne beszólni,hogy kinek ki a kedvence!
Én is beszólhatnák,hogy Adrienne-rõl álmodoztok,de nem vagyok olyan bunkó,és ha még viccnek is szánta Trillárom,akkor nem tud viccelõdni!

yoyo444-nek válaszára:
Amúgy amikor interjút készített Áronnal a Fókusz,akkor Áron elmondta,hogy egyre több nõtõl halja azt,hogy szexi,de eddig egytõl sem hallotta,amíg benem futott sikeresen a Popdaráló!!És ezeknek a bókoknak természetesen örült!(mostmár érted?),és bocsika,de nem tartom magam nyáladzó tinilánynak,hanem egy normális ,,középkorú gyereknek",aki nemsokára dolgozni fog!!!úgyhogy mielõtt hülyeséget mondasz gondolkozz...
És elõbb tetszen a fiataloknak Áron,mint hogy már idõsebb emberek sorvadozzanak érte!,mert ettõl fiatalosabbnak érezheti magát,de ha példa:1 60 éves szerelmes belé,akkor öregnek érezné magát...!Amúgy akkor moldtun,én is mondhatom legalább annyira ,,csúnyán" mint ti,hogy ezen az oldalon még a nõk is vonzódnak Adriennért!!,én meg legalább férfihez vonzódok,de inkább hadjuk ezt a témát végleg! És tudom,hogy mikor irónikus egy ember,és rifu mond valami igazat!
6/10
yoyo444 2008 máj. 09. - 14:07:22 6/10
(245/1201)
Nyugi, lazíts, csak viccelõdünk és annak sem te vagy a tárgya :)
trillárom 2008 máj. 09. - 13:49:24
(244/1201)
Most komolyan nem ismeritek az iróniát?Abszolut hidegen hagy Áron,a felesége és a házasságuk..
trillárom 2008 máj. 09. - 13:34:00
(243/1201)
Elment a kedvem ezek után a viccelõdéstõl..:)
kevinspéci 2008 máj. 09. - 13:33:06
(242/1201)
Jah, a hangulat nekem is tetszik. De azér' én figyelem a bögyös szöszi énekesnõt is. Jó ez a mûsor, na.