Téma: Popdaráló

8/10
csajszi xx 2008 jún. 17. - 14:08:28 8/10
(381/1201)
Nem hiszem,hogy a megasztár lenne ilyen tapsal eldöntös...stb.,hanem a Megasztárban szerintem megint lesz zsûri,hogy lehessen kritizálni az énekeseket...,de szerintem jól mutatna a zsûriben V.Csaba,B.Szilárd,vagy K.Áron...,de az biztos,hogy ebbe az új mûsorban B.Szilárd vagy K.Áron lesz a mûsorvezetõ! Itt van a két megemlített mûsorvezetõ jómadár,ahogy Karaokeznak! :-) persze ha fel is teszi a képet...
boczreni 2008 jún. 17. - 00:01:48
(380/1201)
Az a mûsor engem is érdekel. Csak nem a Megasztár lesz ilyen az idén? Már nagyon várom
8/10
csajszi xx 2008 jún. 14. - 11:05:32 8/10
(379/1201)
És most láttam egy új mûsornak a bemutatóját,hogy a közönség fogja eldönteni a nyertest tapsal,valami ilyesmi,és azt hiszem Áron vagy Szilárd lesz a mûsorvezetõ...nekem tök nyolc melyik,imádom mint kettõt!
8/10
csajszi xx 2008 jún. 14. - 11:01:51 8/10
(378/1201)
Szóval elég sokat tudni róla,mert híres lesz nemsokára,legalább is én sokat tudok róla...
8/10
csajszi xx 2008 jún. 14. - 11:00:47 8/10
(377/1201)
Áron a feleségével 12 éve házas,van 1,9 hónapos kisfia.van 1 Reload zenekarja.Benne volt a Koffein mentesbe is,amikor bocsánatot kért Szanditól,és még benne volt Szikora Robival,amikor arról vitatkoztak,hogy Robinak nem számít az s és az és szavak kihagyása a Popdarálóban,de Áron azt mondta,hogy az a mûsor lényege,mert tudni kell a dalszöveget szóról szóra,ez a szabály.,és volt akkor amikor megbeszélték,hogy lesz még Popdaráló.,akkor volt Norbi torna Kovács Áronnal,és cukorbeteg,ezért minden nap be kell lõnie az adagját.,vidámparkban játszott a kisgyerekekkel Áron,kovboj ruhába bújt és lóhátra ült,ügyebár volt a meztelen motorozása és utána feljelentése,rágógumis jelenet az aktívban...stb.,és persze az udvarlása Rubint Rékának,csak hogy semmi esélye szerintem,mert Norbi és Réka közt ugyan olyan erõteljesen dúl a szerelem mint amikor megismerkedtek.Itt van Norbi verse,amit Rékának mondott a hala tortánban: Oly szép vagy,oly szép,mint az elhaló napsugarak a horizonton szakítanak szét.azt hiszem így van a vers.de szerintem nagyon szép a vers.
8/10
csajszi xx 2008 jún. 14. - 10:59:23 8/10
(376/1201)
És szerintem egész jó lesz a Megasztár4.,vagy lesznek tehetségesek,vagy bénák és lehet rajtuk röhögni!Szóval biztos,hogy nem lesz unalmas.És kitudja talán még az is elõfordulhat,hogy Adrienne és Áron lesz 1-1 Zsûri tag,szóval ne igyunk elõre.
8/10
csajszi xx 2008 jún. 14. - 10:59:01 8/10
(375/1201)
Hahó,én nem is csak Áronról beszéltem,hanem másról is,csak ide is Pénteken írnak,mert akkor van a Popdaráló,jobban mondva akkor volt,és most hogy nincs azóta nem ír ide senki!!!Szerintem nem csak Adrienne a sztár ebben az országban,sõt még lehet az is,hogy az utolsó helyeket döngeti,szóval nem kell annyira nyalizni neki,amúgy Áron is biztos valami olyan szinten van mint Adrienne,de nem sokáig,mivel a Reload együttesével fel fog lépni+még a humorával is sokra viheti,mivel Áron a humor darálója is!!!
És szerintem egyáltalán nem sok a jóból(Áron),Adrienne részérõl sem,mert itt akkor most mirõl kéne beszélgetni?Talán CSAK Adrienne-rõl,meg Áronról? Szerintem most hogy nincs Popdaráló,nem tudunk véleményeket írni a mûsorról,ezért a benne lévõ tagokról kéne beszélgetni!Én örülök,mert Áron egész sokat van a tv-ben fõleg az aktívban és a Koffein mentesben,meg most volt 5 napon keresztül a Hal a tortánban,és meg láttam a fõzõ tudományát és a házát,és Adrienne...mondjuk ki még soha nem volt a Hal a tortánban,nem láthattátok hogy fõz és a házát sem lehetett megtekinteni!Akkor már szerintem el is van döntve,hogy melyiknek nagyobb a hírneve!
kanderell 2008 jún. 13. - 22:40:50
(374/1201)
Adrienneeeee!!!!Na végre már nem az Áronról szóló ömlengéseket olvasom oldalakon keresztül- ez a csajszi tuti az embere:) - nem mintha nem bírnam a srácot, csak ami sok, az sok. Adrienne a top minden tekintetben, és bízom benne, hogy hamarosan többet látjuk majd a tv-kben is. Minek ez a Megasztár 4 is?! Annyi már az önjelölt sztárocska nulla tehetséggel! Inkább azokra figyelnének oda, akiknek már eleve rajongó tábora van, és végtelenül tehetséges, nem beszélve a nõiességérõl!
10/10
grizzly79 2008 jún. 13. - 22:35:20 10/10
(373/1201)
Adrienne mindig gyönyörû ,és csodálatosan énekel! Váltottam vele pár levelet az iwiw-en ,és úgy tûnik, hogy mindjárt kész lesz a saját honlapja, meg most nyáron is fellép sok helyen. Tuti mindegyiken ott leszek:)))))
8/10
csajszi xx 2008 jún. 13. - 16:58:23 8/10
(372/1201)
A TV2 Hal a tortán adásában a nézõk Kovács Áron egyre hevesebb udvarlását tekinthették meg a héten, a mûsorvezetõ hol erõszakosan, hol szenvedélyesen, hol pedig romantikusan próbált Rubint Réka kegyeibe férkõzni. A mûsorvezetõ be is ismerte, „nagyon bejön” neki Schobert Norbi neje, bár erre a merész lábtaperolás, és hassimogatás, illetve a gitáros kísérettel elõadott szerenád után mindenki rájött magától is. A TV2 Aktív címû mûsorában megszólaltatták a feleségét õrülten imádó Schobert Norbertet is, aki elég meglepõen reagált a mûsorvezetõ próbálkozásaira: „ha valaki megnyerte, hadd vigye”, majd hozzátette, hogy tulajdonképpen idegesítené is, ha nem tetszene a pasiknak a párja, és rejtegetnie kellene a világ elõl.
8/10
csajszi xx 2008 jún. 13. - 12:35:07 8/10
(371/1201)
Kovács Áron a TV2 Mobil Party-ját vezette korábban, legutóbb pedig az MTV-n láthattuk a Luxor Show-ban, mellesleg a KaraoKing nevû karaokecég vezetõje;
8/10
csajszi xx 2008 jún. 12. - 13:35:53 8/10
(370/1201)
Most vissza kapja az egész heti udvarlását Áron,norbitól,mert valami humorításokat kell csinálnia a kertben,meg még kitudja mit,és meg lesz egy 1 másodpercre Áronnak az öröme,mert megpuszilja Réka...Ja az vicces amikor be megy Áron a lakásba,és amikor kezet fog Norbival,mondja Rékának:azt mondtad,hogy nem lesz itthon.....ja és a tegnapi részbe ilyet szól Réka,Norbinak telefonon:hogy késõn érek haza és Áron fog haza kísérni,szóval nem védi meg magát Réka ilyen helyzetben...Majd Norbi intézkedik....az is jó volta,amikor megkérdezték Rékát,hogy tetszik neki-e Áron..de õ azt mondta nem,csak jó humora van...erre Áron szomorú lett,és megkérdezte csak ennyi,hogy jó a humorom???semmi más?
Reload,Reload,Reload,Reload,Reload,Reload,Reload,Reload forever!!! Szerintem jó kis együttes Áronnal az élen,mert jó hangja van...
8/10
csajszi xx 2008 jún. 12. - 13:35:34 8/10
(369/1201)
Ja és nagyon messzire ment Áron Szerdán,mert rá volt kattanva Rékára,és nem is lett volna lelki ismeret furdalása egyiknek sem ha lefekszenek egymással.Na most milyen dolog már,hogy mint kettõnek van családja,de Áron is nagyon hajt a ,,szíve hölgyére",és most biztos,hogy nem a feleségére értem...
Azt hiszem Áron át megy mosómedvébe.....a jobb szemére Norbitól fog kapni egy mokkát a mai adásban,a feleségétõl meg a bal szemére egy mokkát otthon.... :-) Nem ám lehet,hogy az adás végén intézik el az ügyet Norbi és Áron...ja láttam a mai rész bemutatóját,megszólal Réka kéne tartani egy ,,fitness versenyt,,(vagy mit?),és Áron elkezd finytorogni,ja és ebbe az adásba már vissza fogja magát,mert szerintem fél Norbitól és könnyen összeverheti,mivel õ is otthon lesz,ami nem tetszik Áronnak.És miket mûvelt Áron...ráült Norbi könyvére,utána ott zabált a fotóján és azt mondta udvarol Rékának és õ nem tud semmit tenni,mert nincs ott,hogy megakadályozza.
8/10
csajszi xx 2008 jún. 12. - 13:34:56 8/10
(368/1201)
Áron fõzni nem tud,mert csak akkor volt több ideig a konyhában amikor elesett a járólapon....vásárolni utál és nem is tud,szóval át lehet verni...az már egy jó pont,hogy Anti alkoholista.És én amúgy is neki szurkolok a hal a tortánban,az lehet,hogy csalt,mert a sogora készítette el a gulyáslevest,de a desszerttel megküzdött és igyekezett,hogy minnél nagyobb legyen a buli!Elhívta a saját (persze a felesége kertje is)gyönyörû kertjébe a 70-es,80-as évek beli számok elõadóit,kiknek a nevük Reload zenekar és természetesen Áron az énekes benne.Szerintem az a rész volt a legjobb,ja és Áron háza és kertje mint mondtam gyönyörû.
8/10
csajszi xx 2008 jún. 10. - 21:30:22 8/10
(367/1201)
Hé ide ügye még fog írni valaki rajtam kívül???? Szerintem attól még lehet itt beszélgetni,mert nem megy a Popdaráló...például,addig másról vagy 1 centit eltérõen a téma pontosságáról...A keddi hal a tortán-ban ahogy mondtam Azurák Csaba fõzött:volt borkostoló,pulyka máj,Áron és Réka szkanderozott,meg valami epres desszert...áronnak♥ a desszert tetszett leginkább szerintem,mert az hasonlított 1 mellre....Tegnap még nem volt bezsongva Áron,Rékára,mondjuk beakart nézni a szoknyája alá...De a mai részbe nagyon felizgatta Réka,hogy azt az izmos undorító hátsóját,oda nyomta szó szerint Áron arcához,persze hogy Áronnak tetszett ez az egész cécaj,mivel õ is férfi...és még kanos is...és ma(Kedd)Áron szerenádozott és gitározott Rékának és bevallotta,hogy bármikor elfogadná élettársnak Rékát,de Réka ezzel nem így van,neki nem kéne semmi áron...És még nem vitte ezzel túlzásba,majd holnap fogja,amikor majdnem megerõszakolja Rékát Áron,és Réka még élvezi is...
8/10
csajszi xx 2008 jún. 09. - 21:54:36 8/10
(366/1201)
lol...megnéztem a hétfõi hal a tortán-t,hát engem úgy kellett borogatni mikor megláttam Áront lenyalt hajjal♥(gondolom 1 kiló zselé volt a haján),és fehér ing és rá fekete öltöny♥(álom kandúr...ja.. :-),és mindenki vitt virágot Zsuszának és Áron azt hiszem fehér rózsát vitt neki♥nekem is hozhatna...♥holnap Csaba(riporter) fog fõzni és Szerdán meg ÁÁron...♥♥♥, Csütörtökön meg Rubint Réka és Pénteken Kozsó...,de én biztos fogom nézni az összeset...Jaj eszembe jutott,hogy a mai hal a tortán-ban Áron lefejelte az asztalt...azt hiszem szándékosan volt,csak az nem,hogy olyan erõsen akarta volna...épp a megmérgezését az étellel akarta eljátszani...és beszólt neki Réka,amikor mászott fel a vonatra Áronnak,Réka:hosszú a szoknyám úgy hogy Áron nem tudsz benézni alá...,de Áron ettõl nem lett szomorúbb...és Áron= Anti alkolista,úgy hogy szerintem újabb jó pont a jellemérõl...de ez az én véleményem,mindenkinek más...és persze az ideálja is más.
8/10
csajszi xx 2008 jún. 08. - 16:26:42 8/10
(365/1201)
Hát íme Áron a Luxor színpadán.... :-) milyen lenyalt hajú kölök itt... :-) boom
8/10
csajszi xx 2008 jún. 08. - 16:25:12 8/10
(364/1201)
Sziasztok.Már nem idegesítés képpen mondom,vagy is én nagyon örülök,hogy KOVÁCS ÁRON FÕZNI FOG A HAL A TORTÁN-BAN!!! :-)
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit fõz vagy süt,és a lakására leginkább...... :-) én biztos,hogy neki fogok szurkolni...és nem fognak unatkozni a többiek sem pl.: Rubint Réka,Kozsó stb...szerintem ha Áron is ott van a buli fergeteges az ott lévõknek és a tv nézõknek is...láttam a hal a tortán bemutatóján,már akkor röhögö görcsöt kaptam,mert Áron fõzõ kötényben rohangált a kertjében és sikoltozott.... :-) és még mi jön ezután??......belenéztem a tvr hét újságba,de a Popdarálónak Pénteken semmi nyoma.... :-( ,szóval akkor errõl ennyit...
efte05 2008 jún. 07. - 23:41:03
(363/1201)
lol
Sly_Stallone 2008 jún. 07. - 22:07:25
(362/1201)
Hy! SZtem nem uncsi, hanem baromi jó, minden pénteken nézem!! Nézzétek meg az oldim lécci,Bûdi Szilárd-ról szól http://budiszili.lapunk.hu/ Üdv.: Dóry