10/10
Çukurova 2020 máj. 28. - 21:26:28 10/10
(269/929)
103. rész
Gaffur a bűneiért áldozatot mutat be, így szegény Gülibik a fazékban végzi.

Az ezerarcú Demir milyen pofákat vágott Fekelire, és a beszólásai...
Fekelinek nagyon kellett uralkodnia magán, és csak Hünkár iránt érzett szerelme tartotta vissza a bunyótól.

Fekeli házvezetője nem viszi túlzásba az ágy alatti takarítást, így a levél vándorútja még nem ért véget.

A fancsali képű Züleyha köszönni is rest a kedves Müjgannak.
Azt mondja Hünkar: "Hallottunk az eljegyzésről." Hiszen személyesen részt vettek a fegyveres összecsapással megfűszerezett eljegyzésen.

Megérkezett Hatip aga. Jó kis keverőgép karakter lesz. ( A magyar szinkronhangja nem illik az eredeti hanghoz, szerintem.)

Müjgan apjának a levelet szerintem nem Gülten írta. Şermin keverése áll a levél mögött, és Sebahattin ezt sejti is.

Mikor Ercüment a Gültenre várt az út mellett a fák között , figyeltem az arcát ,
és A Farkas és a Piroska mese jutott az eszembe. A farkas is így cserkészte be a Piroskát.
Ercüment arckifejezése olyan ravasz farkasos volt.
mihenike 2020 máj. 28. - 10:41:16 Előzmény libra26
(268/929)
Szia/Sziasztok!

Demir vs Seher ügyben még Hünkar sem hisz a fiacskájának és azok a pofák, amiket vágott, miközben „Tharik bätyäm“ mesélte a sztorit ;) haha :) és a valóban hihetetlen autós-sztorijától lehidaltam :) De viszont Demir ùr tudja, hogy nem történt semmi, öt nem lehet ám átverni, mint Ates Germant :)!

Müjgan gyönyörü volt ebben a zöld ruhában :)

Anyááám ez a Gaffur annyira undorító egy ember :) föleg amióta Seherrel kavar!!!!
Saniye pedig milyen jò csaj mellette :) Ahogy felesküdött a Koránra és bekente citrommal a haját.... jaaaaj kééész :) de legalább tetszett magának a tükörben :)

Láthattunk egy falusi esküvöt, eddig mindig csak olyat làttam, ahol ülnek egy óriási asztalnál óriàsi székeken! Ezt a piros fàtylat sem láttam még! És olyanról sem hallottam még, hogy a tanùkat helyben vàlasztják ki :)
de még szerencse, hogy Hünkarra és Fekelire esett a választás :) Amilyen pillantásokat vetettek egymásra ismét :) meg is hatódtam :)

Végre egy olyan rendezvény, ahol nem jelent meg Demir és Zühleya és nem kellett jelenetet rendezni :) haha :)
de ezeket a retro török zenéket nem szeretem....

Na talán Gültenre végre ráhajt Cetin (erröl már elmélkedtünk itt korábban), és elfelejtheti Yilmazt. de Ecrüment is kinézte magának Gültent, pedig Fadik nagyon kellette magát az ùraságnak, de az rá sem nézett!!!!

Sermin kezd olyan abszùrd figura lenni, mint Hülya Atahan :) „megyek és felgyùjtom a házukat“ :) haha :) „Hova mentek Gaffur? mindketten a legszebb ruhátokat vettétek fel“ :) haha

Én már Zühleya helyében biztos megbolondultam volna!
És az sem volt semmi, amikor Hünkar megkapott egy 5 éves levelet és Zühleya most azt hiszi, hogy a levele elkallódott és Yilmaz majd 5 év mùlva fogja megkapni :) haha :)

Van egy olyan érzésem, hogy ez a sorozat is kb 300 részes lesz :)

10/10
Çukurova 2020 máj. 27. - 20:21:27 10/10
(267/929)
102. rész
Gaffur milyen hiú. Nagyon tetszett neki, amit a tükörben látott.

Şermin megint kíváncsiskodott. A Gaffur meg direkt cukkolta őt.
"Az esküvőn Hünkar asszony díszvendég, és 10m-es asztal állítanak neki."

Vicces volt, ahogy Şermin és Füsun a gyúlékony folyadékkal teli üveggel birkózott.

Müjgan nagyon szép volt abban az olívazöld selyemruhában.
A zöld nagyon jól áll neki. Jó volt a haja és a sminkje is.

Az esküvőn három kondérral főztek kaját, a Gaffur mégis azért aggódott , hogy nem jut elég étel neki.

Fekeli: " Látod Hünkár, egy könyvet írunk alá, még ha tanúként is."

Érdekes volt ez a rész. A magyar nézők megláthatták, hogy Törökországban milyen egy vidéki esküvő,
hogy zajlik le a ceremónia, mik a szokások.

Ha valakit érdekel, a zeneszám címe, mikor az epizód végén Çetin és Gülten egymásra gondol:
Zerrin Özer - Her şey Seninle Güzel şarkı Sözleri

Emlékeztek, a TV2 vetítette A szultána sorozatot. Abban is szerepelt Sibel Taşçıoğlu (Şermin) és Melike İpek Yalova (Müjgan)
libra26 2020 máj. 27. - 15:33:07 Előzmény suxel new
(266/929)
Ercüment eddig szerintem egy baromi jól megírt és megformált karakter, kár, hogy rövid ideig marad na meg az is hogy elkövet ezt-azt... Nagyon tetszik az alakítás.

Ez jó, amit többen észrevettetek Nazirevel kapcsolatban! :D én eleve nem értem, a kislány mit szeretett volna a levélköteg hordozgatásával
libra26 2020 máj. 27. - 15:28:54 Előzmény mihenike
(265/929)
Szia! Szerintem is neki kezd már gyanússá válni a Hünkar&Fekeli történet! :D
Egyébként imádom, mikor elhangzik, hogy "Hünkarom" meg "Ali Rahmet" :) na meg az is nagyon tetszett, hogy Hünkar azonnal telefonált, mikor meghallotta, mi történt Fekelivel :)

Tegnap: ez az Seher iszonyat bosszantó, irritáló jelenség és tényleg gonosz, számító karakter... Az a műsírás teljesen kiborított :D nehezen viselem az ilyen látványos könnyek nélküli zokogást:D Demir végre kimondta, amit a sorozatok ugyanezen helyzetbe kerülő férfi szereplői soha: "fiam, nem is emlékszel mi történt" "annyira azért emlékszem, hogy tudjam, nem történt meg" - nos igen ő ezt azért szinte biztosan tudja, tehát ő tényleg a szóbeszédtől tart, nem attól hogy történt is valami (bezzeg Ates Germant Efsunka majdnem belevitte egy ilyen sztoriba anno:DDD)

Nagyon jól szórakoztam, mikor az unokatestvére beszólt és célozgatott, mintha tényleg megtörtént volna :D meg Hünkar asszony lehetetlen sztorija, hogy Seher elkötötte az autót... Imádom ezt a nőt :) arról nem is beszélve, mikor Demir közölte, emlékszik, hogy simogatta Seher haját :) az a reakció! :) :)
mihenike 2020 máj. 27. - 15:05:29
(264/929)
Sziasztok! a tegnapi rész bosszantó volt, mert csak Seherröl szólt. De imádom, ahogy Hünkar szemrebbenés nélkül hazudik :) A nagymama pedig már kb 100x elszólta magát Fekelivel kapcsolatban, de senki nem veszi komolyan... Talán most Zühleya elgondolkozott rajta!
suxel new 2020 máj. 26. - 23:37:56
(263/929)
Hiába az ismétlődések, ez egy szórakoztató sorozat. Csatlakozok az elottem szolokhoz, amikor Sermin baltástól beállított a villába, nagyon ott volt. Bár Hünkar tetszett a legjobban, szeme sem rebbent, a balta pedig leginkabb Gaffurt fenyegette.

Seher veszedelmes egy vipera. Eloszor kirugatja a nevelonot, es a helyere kerul. Kikezd az intezovel, gyereket csinaltat maganak, majd bebujik a foldesur agyaba. Ez az egesz ott mond csodot, hogy Demir steril. Tehat ha hamar hozakodik vele elo, ra fog fazni, am ha megis tortenne Demir allapotanal egy meglepo fordulat, akar a kesobbiekben Seher meg rendesen bekavarhat. A keddi resz egy az egyben o korulotte forgott.

Ercümentet egyelore birom. Igazabol nem egy szimpatikus stilusu alak, megis birom a karakteret, kar hogy csak vendegszereplonek erkezett. Neznem akar meg egy evadon is at az armanykodasait.

Nazirevel kapcsolatban ugyanez jutott eszembe. Yilmaz szobajat soha nem takaritjak ki? XD

Miutan kiderult, hogy Sermin jelentette fel Demirt, jol latszik, hogy szeret hatulrol tamadni. Nem tudom valaha kiderul e hogy ki irta anno Behzatnak a levelet Yilmazrol, hogy egy gyilkost szeret Mujgan. Szerintem betudhato neki, egy valami azonban nem tiszta, mi lett volna az inditeka. Sabahattinon keresztul ismerhette a professzort, es Sabahattin elott letagadta, node a tagadas az jol megy neki. Lehet soha nem kerul elo ez a tema, de egyelore foglalkoztat. A masik, Betul: ot vajon lathatjuk valaha, vagy olyan marad, mint Columbo felesege? :D Netan ha mar Yilmaz se fizetne neki ösztöndijat, vajon hazakeveredik Franciaorszagbol? Bar a telefonbeszelgetesek alapjan eleg nyafkanak tunt nekem, meg inkabb Sermin termeszetnek, a mivel itt van nekunk Füszun, nem hianyzik meg egy ilyen karakter.

Az elso evad 113 reszes, junius 12evel bezarolag. Nagyon erdekel, hogy jon e egybol a masodik evad, ami meg odakint sem fejezodott be, valamint, hogy mifele bonyodalmakat kivannak az evadzaro epizodba beleszöni. Müjgan szerintem marad angyalka erre a par epizodra, aztan majd kiderul, mit hoz a masodik evad.
mihenike 2020 máj. 26. - 08:45:56 Előzmény libra26
(262/929)
Szia :)
Ez a Sermin nem semmi :) akkorát nevettem, amikor azt mondta, hogy „ez itt nem Texas, mit lövöldözik? még jó, hogy feljelentettem“ :) aztán megkapta a levelet és ment a klumpában szétverni az ajtót :) haha :) Sabahattin oda adja neki az autóját, de az az önagyságának egyenlö a „semmivel“ :) Aztán ahogy bellibbent Yilmazhoz... :) kész ez a nö :) Azt sem tudta megmondani normálisan, hogy hány féléve van még hátra Betülnek :) :) :)

Fekeli „tùl sok volt az oxygén, mert téged láttalak Hünkárom“ :)

Ez a Zühleya is tényleg bekattant már :) egyik este oda bùjik Demírhez, hogy neki már senkije sincs, màsnap pedig szétveri a hâlószobát :)! Talán megérintette Hünkar anyai szívét Zühleya monológja?!?

Saniye támadása nagyon tetszett :) mint egy vadállat :) Gaffur pedig, hogy fél töle :)

Demírnek soha nem fogy el a pénze? minden kuzint ö pénzel!

Ez a Nazire nem tùl jó házvezetönö, hány napja nem sepert már fel, hogy nem talàlta még meg az ágy alatt Zühleya levelét?!? :)

Yilmaz milyen ùri módon rendezte le Demír embereit. vagyis ezek nem is Demír emberei voltak, csak itt Cukorovában össze-vissza vannak kuszálódva a szálak :)

Demír meg Eckrümet olyan ùrifiùk, hogy egyedül grillezni sem tudnak, kell nekik oda is szolgálò :D Demír kiütötte magát, Seher pedig gondolom azt hiszi, hogy terhes Gaffurtól és most azt akarja elhitetni majd, hogy Demírrel töltötte az éjszakát és övé a gyerek :)

Ezek a Cukorovai kalandok nem
semmik :) Nekem nagyon tetszenek Zühleya ruhái :)
10/10
Çukurova 2020 máj. 25. - 21:28:24 10/10
(261/929)
Sajnálom a Müjgant. Klubban Züleyha nagyon lekezelően beszélt vele.

Şermin elég negatív, de mégis szerethető karakter. Ahogy a magassarkú klumpában pipiskedve, kezében a baltával bement a Hünkarhoz, az vicces jelenet volt.
Yilmaznak meg panaszkodott. Azt persze elfelejtette megemlíteni, hogy "polgári kötelességből" feljelentette Demirt.
Şermin mikor Yilmaz asztalára kiborította a táskája tartalmát, majd pakolta vissza a dolgait, szándékosan otthagyott egy cetlit. Rafinált a drága Şermin, de a rosszakarat mindig visszaüt rá..

Saniye az udvaron úgy nézte, majd rohanta le Sehert, mint a szavannán az oroszlán a gazellát.
Ez a Seher nagyon rafinált, számító nőszemély, Demir meg a csapdájába sétált.
libra26 2020 máj. 25. - 11:57:20 Előzmény mihenike
(260/929)
Szia! :)
Ugyanígy vagyok, én se nézek jelenleg mást...

Nekem a héten az egyik kedvenc jelenet volt, mikor mindenki ül a vacsora asztalnál, Ercüment (? Ha jól írom, de neked írhatok Tarikot is:D) megszólal, hogy jaj de édes a nagymama, a nagyi meg felkiált: Ercüment, a nagymama szeme fénye :D a másik unokáját meg akivel együtt él, általában fel sem ismeri :D :D "Demirt elvitték a katonák... Na de ki az a Demir?!" :)

Hünkarral kapcsolatban: tényleg fantasztikus, mekkorát változik, ha Fekeliről van szó - de szerintem ha Fekeli valaha megtudja, amit meg kell tudnia Hünkarról, óriásit fog csalódni benne...

Van egy olyan érzésem, hogy Müjgant lassacskán tényleg kiforgatják ebből a tündéri szerepből :/ és hamarosan csak nosztalgiázunk majd, hogy milyen jó lélek volt ez az aranyos doktornő :D

Jaj valóban, hát ezt imádtam, hogy Demir mindenhova házhoz ment a pofonért :) aztán még a felesége otthon jön neki Gültennel :)
mihenike 2020 máj. 25. - 08:53:22 Előzmény libra26
(259/929)
Szia :) 97-98.
Ennek az unokafivérnek a szeme sem áll jól :) máris gondoltam, hogy csak pénz kellene neki, ebben Hünkar mamival egyetértettünk :)

Müjgannak voltak már olyan arckifejezései, amikor azt gondoltam, hogy mindjárt bekattan :) Amikor Zühleyával diskuráltak a clubban vagy amikor rohant Yilmaz után, hogy ne ölje meg Demirt...

Jó sok idöbe telt, mire kiderült, hogy Najme néni beszélt Zühleya és Yilmaz titkáról...! és még Sabahattin is kiosztotta a nagyságos Demír urat :)!

Demír jól ott hagyta az unokabátyót a pusztán ;)!

A villa szolgáiròl lehetne készíteni egy külön sorozatot.

Zühleya ùgy jár làtogatni a saját gyerekét, mint egy idegen

Nem tudom, hogy hány részes, de ùgy érzem, hogy soha nem fog véget érni. A rendezö eltévedt itt is mint az ùtvesztöben :) :) :) Ugye a 100. rész lesz ma, de még semmi nem derült ki abból, ami megváltoztatná a sorozat menetét.
Mindenesetre jól játszanak a színészek, szívesen nézem öket. Jelenleg ez az egyetlen sorozat, amit nézek.
mihenike 2020 máj. 23. - 19:49:44 Előzmény libra26
(258/929)
igen, a 97. részben levette a napszemüvegét, ez Tharik a Kara Sevdábòl!
Ezek szerint Hünkarnak volt testvére?!

A nagyi tényleg néha képben van, például Fekelire és erre a fiùra tisztán emlékszik :D
„búgócsiga“ haha
mihenike 2020 máj. 23. - 19:08:24 Előzmény libra26
(257/929)
Szia!
95-96. Nagyon bírom Fekeli és Hünkar mama titkos légyottjait! komolyan, amikor rámosolyog Fekelire, akkor teljesen megváltozik az arca :) persze Gaffur szemtanùja lesz, ahogy elbùcsùznak egymástòl! De vajon mit fognak szólni a fiatalok az öregek szerelméhez?!

Én már komolyan sajnálom Demírt, elvitte Zühleyát mozizni, de ö csak Yilmazt figyeli fancsali képpel!

Persze Demír utána még jobban megbünteti, csak akkor kapja vissza a fiát, ha Yilmaz elveszi Müjgant és az sem érdekli, ha Adnan valójában Yilmaz fia!
Ugye Demir még mindig nem
tudja, hogy Hünkar mama mindent eltervezett, ami Zühleyát és a terhességét illeti... De vajon Fekeli, hogy fogja elviselni, ha fény derül Hünkar mesterkedéseire?!??

Amit már ezzel a levéllel müvelnek az nagyon gagyi... körülbelül „Ùtvesztös“-színvonal...
mihenike 2020 máj. 23. - 16:42:27 Előzmény libra26
(256/929)
Szia! ezen a héten meg én nem
tudtam nézni, de most kezdem pótolni és szemügyveszem az unokatesót!
És ismét egyetértünk! Müjgannak és Yilmaznak írnék happy endet és Zühleya beleszerethetne Demirbe.... ;)
De van egy olyan érzésem, hogy Müjgan lesz pszicho a szerelem miatt ... valaki párhuzamba hozta a Kara Sevdás Asu-val... na valami olyasmit tudok elképzelni róla...
:( pedig nagyon nem azt érdemelné :(
libra26 2020 máj. 23. - 14:18:41 Előzmény suxel new
(255/929)
Köszi a megerősítést;)
suxel new 2020 máj. 23. - 13:52:45 Előzmény libra26
(254/929)
Jol lattad, Rüzgar Aksoy itt. Itt viszont csak vendegszereplo lesz. Annyi, hogy itt nem Géczi Zoltan a szinkronhangja, hanem Láng Balázs.
libra26 2020 máj. 23. - 12:49:42 Előzmény mihenike
(253/929)
Szia :))
Mostanság jó párszor lemaradtam, de behoztam :D
Olvasgattam a kommenteket és egyetértek azzal, hogy nagyon gyakran ismétlődnek benne dolgok, szálak, viszont nekem sok alakítás tetszik, szimpatikus (többnyire) a felhozatal :)

Nem tudom te hogy vagy ezzel, de én nagyon sajnálom most Saniyét... Eleve egy ilyen Gaffur félével élni az életet :DD de hogy meg is csalta ez a félnótás.... Seher meg biztos, hogy terhes! (vagy lehet semmit se jelentett a tegnapi rosszullét?:D) Szóval valószínűleg Saniye miatt nem jött nekik össze a gyerek, de most már tényleg nagyon megsajnáltam őt, folyamatosan gyanítja mi történik

Müjganért is szinte mindig fáj a szívem, látom előre sanyarú sorsát :D őszintén szólva nekem ez a 2 pár tetszik így, ez a jobb felállás számomra, szóval ha én írnám, Züleyha megszeretné a végére a pszichopata ámde mégiscsak nagyon érzelmes férjét :) tudom, ilyenekre ne nagyon számítsak

Apropó, ez a Sermin is egy figura... Imádtam, mikor a létrán állva leskelődött hogy mi történik a Yaman birtok másik oldalán... Az a fal szenzációs ötlet volt, és még ajtót is varázsoltak rá :) amit Sermin most kalapál szét a baltával

(Felismerted Demir unokatesóját??? Nekem az a benyomásom, hogy a Végtelen szerelemben Kemal bátyja volt de majd utána nézek)
malvinkicska 2020 máj. 22. - 15:32:40
(252/929)
Nem vagyok illuzió romboló a második évadban ugyan azok a semmi történések, börtön Demir kórház, mert a cseléd leesik a lépcsőn, Gaffur hisztizik mellette kezd unalmassá válni, de az ember leírja amit lát leharapják a fejét, ez már sokszor nem szórakoztató inkább bosszantó. Yilmaz felvette az a fa arcot azzal játssza végig a sorozatot, semmilyen érzelem nem jön át az alakításából. Demir és benne amit ér, annak legalább ezer arca van.
7/10
ccaty 2020 máj. 21. - 16:35:36 7/10
(251/929)
Meddig lehet ezt még húzni? Hány rész van még hátra? Ha végre lelőné valamelyik a másikat, akkor véget lehetne vetni ennek a végtelen szenvedésnek. Semmi fantáziájuk nincsen. Most majd megint Demir zsarolása fog következni a gyerekkel. Ez a nő vagy mazochista, vagy csupán agyilag zokni. Lassan feladom. Meddig lehet még a semmit ragozni? A vének turbékolása egyenesen nevetséges már... lapozzunk történjen már valami érdemleges...
10/10
Çukurova 2020 máj. 19. - 20:42:02 10/10
(250/929)
Szegény Demir ha meglátja Züleyha fancsali képét, akkor egyből tudja, hogy Yilmaz a láthatáron van.
Züleyha és Demir milyen "jól szórakoztak" a film nemnézése közben.

A romantikus Fekeli kicsikarta Hünkarból , hogy mit érez iránta.
Fekeli: " Mit mond a szíved Hünkar? Esetleg azt mondja, hogy engem szeret?"
Hünkar: " Igen, azt."
Fekeli: "Az én szívem már 40 éve ezt mondja, sőt szinte ordítja."

Az izgalmakat kereső Gaffur a tűzzel játszik. A Seherrel való enyelgésből még probléma lesz.
(Szerintem Seher direkt hagyta a szalmaszálat a Gaffur hajában.)

Hünkar a rokon érkezésével megúszta, hogy Demir kifaggassa Fekelivel való kapcsolatáról.