suxel new febr. 21. 22:27:12
(93/93)
Pont a legerdekesebb jelenetnel kellett abbahagyni a penteki epizodot: a patás ördög meglátogatja Yilmazt a gyárban.
suxel new febr. 21. 20:41:34
(92/93)
Elértem a csütörtöki reszig. Értem en, hogy Gültenre haragszunk az önzősége miatt, de azt nem érdemelte, hogy Gaffur lancra verje és ólban tartsa. És akkor Yilmaz kiszabaditja, erre hazudik meg egy otrombat...most probalom arra fogni, hogy Zuleyhara haragudott, mert az o levele miatt kerult veszelybe...es emiatt sarozta be, megse tudom felmenteni, mert egy egyszeruen tisztessegtelen, es gonosz.

Cengaver szamara kiderult, hogy Demir hazudott, de vegul megbocsatotta neki a hazugsagat. Az van, hogy olyan koritest kapott, hogy valami ilyesmire szamoltam, es ezt is vartam, hogy ez lesz a vege. Viszont azt varnam, hogy ezek utan nem askalodik majd Yilmaz ellen, oldja meg o es Demir. Hat elolvasva az elozeteseket, nem ez jon le, es meg nem tartunk ott, de total csalodas lesz ez a Cengaver.

Züleyha ismet szökni probal, ismet kudarcba fullad.

Vegre feltamadt Hünkar mama, zsenialis szineszno Vahide Percin, minden mozzanatat imadom. Mar a Ferihaban felfigyeltem ra, az a sorozat miatta volt jo, addig, ameddig benne volt, ki nem szallt betegseg miatt. Az Anyaban is imadtam, Hünkar pedig az eddigi legjobb karaktere.

Az öregasszony, Azize engem is idegesit, kb csak a sz*rkavarasert felelos a demenciajaval, szenilissegevel.

Saniye es Gaffur nagy kedvencek. Gaffurra meg kiterve azert egy olyat szerettem volna, hogy Yilmaz akkor szabaditja ki Gultent, amikor Gaffur ott van, es Gaffurt verte volna lancra helyette. Bar Gulten tuti nem hagyta volna. Azert megneztem volna, hogy Gaffur 1-2 napot ott tolt el lancon termeszetesen etel nelkul, es mondjuk Saniye talalt volna ra utana. Na de szerintem lesz a kedvenc intezonk meg eleget szivoagon.

Annyira szerettem azt a jelenetet is, amikor Yilmaz visszaszerezte a kunyhoknal elok bizalmat, sot elvitte a Fekeli-földekre dolgozni őket. Demir es Hünkar gondolom felrobbannak majd, es halatlanoknak tartjak a munkasokat. Nem lattam jol, de mintha az alnok Seher is veluk ment volna, de siman tevedhetek.

Ha meg valakit feleslegesnek erzek a sorozatban az nem mas, mint Veli. Bar szerintem o egy lecke lesz Serminnek, amiert nem ertekeli a ferjet. Igaz ugy velem, az a hazassag nem mentheto, jobban jarnak, ha tenyleg elvalnak.

Nagyon élem ezt a sorozatot, annyira jo. Igaz tenyleg mindenki mindenhol ott terem, megha a helyszint nem is tudja, tavolsagok itt nincsenek. Es ekkor vagyok ugy vele, hogy nem erdekel, hogy ez teljesseggel lehetetlen, mert amig a sorozat szorakoztat es nem idegesit, fordulatokban bovelkedik, addig biza en ezt elnezem neki.
malvinkicska febr. 21. 16:51:38
(91/93)
Most néztem meg a 35-ös feliratozott rész valami csodás rész volt olyan fordulat lett benne van miért várni a folytatást, egyszerűen ez a sztori a legjobb.
suxel new febr. 21. 15:36:21 Előzmény libra26
(90/93)
Egy az egyben egyetertek a kommenteddel, annak minden soraval. Ez a hetfoi resz nagyon kemeny volt, minden mozzanatat elveztem. Ahogy irod Demir elmebeteg es pszichopata...csak lett penze Gaffureknak, de milyen aron. Orakon keresztul lehettek abban a remuletben, hogy bumm a fejbe golyo repul. Es meg Gaffur is probalt a vegen nevetni kinjaban.
Roppant jo fordulat volt, hogy a golyo Hunkart talalta el. Yilmaz tanult egy kicsit Fekeli agatol, es felfegyverkezve ment oda, de arra nem szamolt, hogy bizony Demir ket fegyverrel keszult ellene. Latszik, hogy Demir nem tud jozanul gondolkodni, Serminre bizni azt a gyereket. Ertem en, hogy Zuleyhaval nem hagyhatta, de szerintem barmelyik birtoki alkalmazottnal jobb helyen lett volna. Na majd meglatjuk, hova tovabb.
Luna2017 febr. 21. 10:36:41
(89/93)
Sziasztok!Hol tudom megnézni feliratosan a 35.részt? A videa-n csak 34.részig van feliratozva! Aki tud segítsen KÖSZÖNÖM...
libra26 febr. 21. 10:00:08 Előzmény suxel new
(88/93)
Szia!
Ezzel abszolút egyetértek... Gülten egyre önzőbb - gondolom így akarják érzékeltetni, hogy szerencsétlen eszét csakis a Yilmaz iránt táplált érzelmek irányítják... Arra leszek kivancsi, hogy Züleyha valaha meg tudja-e, hogy az a lány, kb az egyetlen ember, akiben megbízik a környezetében, is becsapta, elhallgatta a dolgokat? A fel nem adott levelekről nem is beszelve ugye
libra26 febr. 21. 09:56:11 Előzmény mihenike
(87/93)
Hu ezt az előzőt kifejezetten neked próbáltam címezni válaszként de úgy látom azt nem mutatja :D
libra26 febr. 21. 09:55:22
(86/93)
Sziaaa :D
Jelenleg én is le vagyok maradva 3 résszel, de a hét legelején az a jelenet, mikor Demir fegyvert fogatott Gaffurra és Saniyére Gülten játékai miatt... :)) Ott abszolút kiderült, hogy ez a Demir Yaman komolyan beteg :D a végén hogy nevetett "Gaffur, tényleg elhitted, hogy megöletnélek titeket?" Gaffur pedig retteg, de azért a pénzes borítékot közel húzza magához :D

A romoknál való lövöldözés megint nagy volt... Hünkar asszony otthon megtudja, hogy Demir és Yilmaz összecsap, a két kiskakas pedig olyan sokáig nézi egymást és veszi célba a másikat, hogy anyuka is odaér hősien a fia elé ugrani :) Nekem amúgy Hünkar minden megmozdulása tetszik, szóval ez a nagyívű jelenet is bejött

Demirt valóban sok mindennek el lehet mondani, de minden részben eszembe jut, hogy erre a szerepre jobb színészt nem választhattak volna :D jó magas, határozott kiállású, olykor kegyetlen tekintetű - amit nagyon ellensúlyoz, ha mosolyog :D valóban egy kettősséget testesít meg néha a külsejével is... De ha engem kérdezel, ő a pszichopata tökéletes ábrázolása a vásznon:D

+ Gaffur óriási volt, mikor lebzselt meg zabált a traktor mögött ülve, jött Hünkar asszony, a többiek viszont nem szóltak, hogy jön és ezért kiakadt:D
Demir&Sermin nagy "szinte testvérek vagyunk" jelenetei... Imádom ezeket, miközben utálják egymást :)
suxel new febr. 20. 21:50:03 Előzmény Magenta99
(85/93)
Érdekes ez a Gülten. Jelzem, még csak a múlt heti részeket láttam, de az rajzolodik ki elottem, hogy akarmilyen kedves, es a legpozitivabb karakteru cselednek van beallitva, aki amugy segitokesz is sokszor, megis roppantmod onzo, amikor Yilmazrol es Zuleyharol, marmint konkretan roluk, egy parrol van szo. Hiaba igazolja magat azzal, hogy neki es Zuleyhanak vege, ha rajonnek miben mesterkednek, pl amikor Zuleyha talalkozni szeretett volna Yilmazzal. Amikor Yilmazt megkinoztak es sotet ejjelekig ott volt az agyanal Nazire kunyhojaban, akkor cseppet sem felt, sot meg szembeszallt a batyjaval is, nem erdekeltek a pofonok.
Magenta99 febr. 20. 07:20:25 Előzmény suxel new
(84/93)
Ezzel egyetértek. Demir egy igazi undormány, basáskodó "földesúr", aki azt képzeli, ő a törvények fölött áll, illetve ő maga a törvény.
Egyébként Gülten is kezd egyre ellenszenvesebbé válni. A kis rohadék hogy behazudta Yilmaznak, hogy nem is Demir, hanem Züleya kényszerítette őt a levél átadására.
Kíváncsi leszek, Züleyha hogyan fogja majd kimagyarázni magát Yilmaz előtt, amikor mindenki hazudik róla.
suxel new febr. 19. 23:44:55
(83/93)
Yilmaz: Hünkar, a patás ördög. Sírva nevetek, ez kegyetlen :D
suxel new febr. 18. 19:28:56 Előzmény Magenta99
(82/93)
Miutan felszantottak Yilmazzal az ugart, es sikerult kiszabadulnia, akkor mar kapott golyot a hataba, eztan zugant bele a vizbe, ahonnan Gülten mentette ki. Aki egyszer megtette, meg tudja tenni masodjara es harmadjara is.

Demir amugy egy "jo" karaktere a sorozatnak, marmint jol irtak meg a karakteret, de en abszolut a negativ kategoriaba soroltam be, amikor felegette a kunyhokat, illetve, ahogy banik az emberekjel, amikor elveszti az eszet. Nem tartom egy igazan bator embernek, marcsak a hatbalovesek miatt sem, vagy roppant gusztustalan volt, ahogy Cengavernek elferditette a Yilmaz - Zuleyha tortenetet. Alig varom, hogy Cengo megtudja az igazat, nagyon erdekelne a reakcioja.

Egyertelmuen Team Yilmaz vagyok, viszont annak ellenere, hogy Demirt fogonossza soroltam be, nagyon varom a csatarozasaikat az egy asszonyert, illetve, hogy Yilmaz megtorolja a serelmeit.

Abszolut kedvenc jelenet volt, amikor Yilmaz ragyujtotta a kunyhot Demirre, ahogy neki is csak egy hajszalon mulott az elete, ugy az ove is. Hagyott neki menekuloutat a foldbe allitott kessel. Nem pusztan a halalba kuldte.
mihenike febr. 18. 18:42:13 Előzmény libra26
(81/93)
Szia :) ma du volt szerencsém megnézni a 28-29. részt :)
Yilmáz visszavette a gyereket/gyerekét... és ùgy suhan, hogy senki utol nem éri :)! közben földesùr lett belöle és a szegények örangyala :D!
Demïr Fiam is csillagászati sebességgel közlekedik :)
Gaffuron&Saniyen annyit röhögtem, mintha az ùtvesztöt néztem
volna :D!!!! „10x1000, az Tízezer;)“ Saniyeeeee, adj ennem! adok neked patkánymérget...khmkhm...cigányùt :)-„Barbár“ :)!!!!!!
Elfogy a pùder és a popsikenöcs és Gaffur éhesen lohol ismét :) Majd meglátja Yilmazt és bekerül a nemzetközi hírfolyamba, hogy „Yilmaz uraság Ziza bácsinál eszi a kebapot“ haha :)
De Yilmaz ismét meglógott!
Zühleyának kezd kinyilni a szeme és lázadozik az anyósa meg a férje ellen. Ùgy tartják ott bezárva mint egy állatot...
Magenta99 febr. 18. 09:39:32
(80/93)
Demir most aztán végképp kimutatta a gonoszságát.
Képes lett volna hátbalőni Yilmazt. Gondolom, emiatt nem ordítja szét teli torokból mindenfelé, hogy Yilmaz lelőtte az anyját.
Amúgy nem értem, azokban az években nem létezett a törököknél rendőrség vagy csak mindenki a földesúr zsebében volt?
suxel new febr. 17. 20:01:43
(79/93)
Zsenialis, ahogy a passziv agressziv Saniye mindig lerendezi a ferjet. Azt hiszem Bogdanyi Titanillanak feludules Saniye borebe bujni a sirdogalos Azra utan. Tehat elkezdtem a mult hetet potolni. Gaffur meg mindig lohol a 10000 petakert, de Yilmaz ujfent gyorsabb volt, igy Gaffurnak nem lett semmi dicsosege az Ur elott, hogy megtalalja a gyermeket. Saniye legszivesebben patkanymerget adna neki ennivalo helyett. Gaffur mar koszoruli is a torkat, Saniye kozli ez a mereg, Gaffur odaszol: ciganyut. Szenzaciosak.

Nagyon tetszett az a resz, amikor a kis Adnan megfogta Yilmaz kezet. Yilmazt azert eleg alaposan kikupaltak a kezdetekhez kepest. Az is jo volt, ahogy "visszavitte" a gyereket a birtokra

Es itt is megjelent egy orult, gyermeket elvesztett no, mint a Fogd a kezemben, igaz itt csak egy epizod erejeig, na meg kozveszelyesnek sem tunt.

Yilmazt megint okolhattak volna a gyermekrablasert, erre a nagymama leleplezte magat, hogy o hagyta el, hat Yilmaz meg sem olyan kegyetlenkedo, ugy latszik. Es azt latom keszul Yilmaz a visszateresre hivatalosan is.

Fekeli aga haza taja egyebkent nekem jobban tetszik, mint a Cukurova birtok, megha sotetebbek es markansabbak, eroteljesebbek a szinek, akkor is.
mihenike febr. 16. 22:30:29 Előzmény libra26
(78/93)
folytköv. *Én szerintem Sabhi/Asim, a színész, elkeverte a 2 sorozat szövegkönyvét mert ugyanazokat a negatívumokat mondja a felesegere mintt anno Hülyára :) - ezen szétröhögöm magam mindig-
mihenike febr. 16. 22:28:09 Előzmény libra26
(77/93)
Szia :)ma még a vasárnapi ebéd fözése közben becsempésztem a 27. részt :) ebben megintcsak kiborított a szenilis mama, ahogy elindult a gyerekkel sétàlni... aztán az egész részben Z. sírását kellett hallgatni és egy rejtélyes alak tologatta a babakocsit. Demír ismét fénysebességgel otthon termett, ahogy megtudta a hírt a gyerek eltünéséröl.
libra26 febr. 16. 20:24:31 Előzmény mihenike
(76/93)
Sziaa :D én is imádom ezt, hogy "Demir, fiam gyere haza beszélnünk kell" és bent van az irodájában... következő jelenet *Demir parkol a birtokon* :D nem lehet rájuk fogni, hogy üresjáratokkal töltik ki a perceket! :)

És igeeen feltűnt bizony Demir úr szétesett külseje, amikor kijön a fürdőből :D :D egészen más hatást kelt, legalább is akkor úgy néz ki, mint aki nem akar a következő pillanatban a levegőbe lövöldözni ;)
A beteg mama valóban egy fárasztó karakter:D bár 1-2 alkalommal jót nevettem, pl mikor a szobában lévők rendes hangnemben beszélgetnek, ő meg bekiabál, hogy "elfogtátok már a viperát???"
Személy szerint én már nagyon várom Hünkar és Fekeli aga találkozását...
malvinkicska febr. 16. 11:43:06 Előzmény mihenike
(75/93)
Izgalomban nem lesz hiány én a SB-on követem jól felépített, a színészek ragyogóak, szerintem és sokat nézek de ez az egyik legjobb sorozat, nemsarkos még eddig csak jó és rossz adok kapok van benne, meg olyan fordulatok az ember csak pislog.
mihenike febr. 15. 23:25:41 Előzmény malvinkicska
(74/93)
Köszi az infót :) én nem bànom, ha hosszù, ha végig ilyen pörgös marad a történet :D csak tudjam tartani a lépést, mert mostanában kevés idöm van rájuk.