Téma: Reménysugár

silviana86 2022 szept. 30. - 14:19:09
(8/8)
Sziasztok! :)
Azt szeretném megkérdezni,hogy esetleg tudja valaki,hogy lesz-e folytatása? :)
Nem lehet így vége.Annyi az elvarratlan szál,a megválaszolatlan kérdés.
Egyébként mindenhol úgy jelölik a sorozatot,hogy ez volt az első évad.Úgyhogy remélem,hogy lesz folytatása.
Fura,hogy most nem reklámozták,hogy évadzáró rész jön vagy vége lesz-e.Más sorozatoknál mindig beharangozták kb egy héttel előre,hogy (ha) évadzáró rész jött vagy vége lett.Nem értem,hogy most miért nem mondtak semmit erről.
És azt se értem,hogy ha vége van,akkor a rész végén miért nem írták ki,hogy vége?!
Elhaym 2022 szept. 13. - 00:06:43 Előzmény Icinke-picinke
(7/8)
Látszik, hogy ez a törököknêl is napi sorozat volt, nem heti.
Icinke-picinke 2022 szept. 12. - 20:32:50
(6/8)
Ez a sorozat valami borzalom. Iszonytató vontatott, beállított jelenetek, monológok. A színészek önmagukkal beszélgetnek, eszméletlen. Tele van klisékkel: a szerelmeseket elválasztják, mindegyik fél megházasodik. Gyerek lesz, aki valójában nincs is, gyerekkel elvetetem magam, hozzámegyek egy utálatos emberhez. A ház ura a szobalánnyal kavar, aki természetesen terhes lesz. Bahar nem szimpatikus kislány nekem. Rengeteget nyúlott, magas, vékony kislány, dobálja végtagjait, csontos a vála, napok óta ebben a ruhában van, nem küldik lefürödni, ruhát cserélni, ez lenne az első. Szinkronhangja nyafog, mikor mondja "Ipek" rosszul vagyok. Különben is miért hívja Ipeknek a nőt, ha egyszer örökbe fogadta? Na meg ez az amnézia vicc. Miért kell ennyire harcolni egy nőért, egy férfiért? Ez is kissé erőltetett. Csak Ömer kell, csak Ipek kell, másé se leszel.
Miért ilyen lassú vontatású a film? Miért kell magukban beszélniük a színészeknek? Nagyon rossz rendezés.
Kínomban nézem, már elkezdtem, de sokszor csak mosolygok a baromságokon.
Magenta99 2022 júl. 21. - 15:22:36 Előzmény Bobinan
(5/8)
Én ki vagyok akadva Baharon is. Szerintem borzasztóan rossz színész az a kislány. Majdnem minden részben bőgnie kéne valamin, de csak összehúzza résnyire a szemét, sűrűn pislog és próbál fájdalmas arcot vágni. Nem tudom, miért erőltetik ennyire a színészetet egy olyan gyereknek, aki full tehetségtelen.
A török sorozatok csupa ilyen karakterekkel vannak tele. Aki rossz, az végtelenül aljas, gonosz és legtöbbször gyilkos is.
Bobinan 2022 júl. 19. - 15:38:13
(4/8)
Süheyla egy igazi kis vipera, akárcsak a nővére, Gonca egy gonosz kis boszorkány, Halil is egy gonosz ember, Mahmut meg egy aljas hatalommániás egoista diktátor. Yaşar papa is egy zsarnok, nagyképű diktátor.
1/10
Magdolna Boda 2022 ápr. 29. - 19:50:58 1/10
(3/8)
Az egész sorozat borzalom, totál lehangoló, bárgyú ipek, buta ömer, biodiszletnek se jó öreglány, anyja csecsén lógó se nem tanuló se nem dolgozó totál önállótlan filiz, se igazi történet, se hihető karakter....kicsit kevés már egy db gyerekszereplő, mert most rámentek nagyon (én lányom, akkor az kukába rakott gyerek...stb). vagy pld ezekben a török sorozatokban soha nincs egy helyzet komikum, csak dráma, amaz szereti ezt, de ez meg amazt, tök sablon az egész
Magenta99 2022 márc. 28. - 09:44:01
(2/8)
Szörnyű egy némber ez a Szüreyla (nem tudom, hogyan kell írni). Nem képes felfogni, hogy egyáltalán nem érdekli Ömert, hogy Ipek Ömer volt felesége és még mindig van köztük valami. Erőszakos a végtelenségig, nem lehet lerázni, Ipekre is mindenáron rá akarja erőltetni az akaratát és csak kavar, csak kavar, csak kavar.
10/10
teemoska 2022 febr. 16. - 07:45:10 10/10
(1/8)
"Rosszul lett? Hova vitte a mentő?" Ez a duma, mégis hova visz a mentő, focimeccsre? Kb. ez a párbeszédek színvonala. Bírom a sorit, jót lehet rá aludni.