10/10
A Jobbik Részem 2020 febr. 05. - 08:29:12 10/10
(4/4)
Úgy kezdődött, hogy az Új Színház ajtajában Feró ellenőrizte a jegyeket... mindenkivel beszélt, kedves volt, szórakoztató... Érdekes, h egy színházigazgató ad történelmi igazságtételt. A háttérben a fényképek szenzációsak. Aki magyar, annak 10-es lesz, ez garantálható. Az élőzene nagyon feldobja a darabot, fantasztikus, h ezt élőben vállalják!!! A darab csiszolható lenne, de az élőzene mindent visz...
10/10
luci87 2019 júl. 09. - 11:18:01 10/10
(3/4)

Tegnap láttam Miskolcon,a Lovagi tornák terén,fergeteges volt!!A férjemmel nagyon élveztuk!A fiatal Nagy Feronak nagyon jo a hangja,még jobb is mint az eredetinek!!!:)Erdemes volt elmenni megnézni!
1/10
zsuef 2019 febr. 21. - 23:36:29 1/10
(2/4)
Senkinek sem ajánlom, véleményem szerint ez a musical stílus kigúnyolása. A sztori kesze kusza, közhelyes, a darab üzenete nagyon káros.

A háborús szálat, Hitlert, Trianont belehozni a darabba öncélú hatásvadász közhelytenger, és ezt a bélyeget a darab végén hamisan éneklő cuki kislány sem mossa le az előadásról. Nagy Ferót példaképnek és hősnek beállítani azok után, hogy a darabban megjelent, hogy minden létező nőt az életében tárgyként kezelt, megcsalt, kihasznált, majd elvette őket a gyerek miatt ami éppenhogycsak bepottyant két affér között, semmilyen szinten nem összeegyeztethető a példakép és hős szereppel amiben ebben a rendezésben feltüntették. Ha még midnez nem lenne elég, a végén csak azért bejönni a darab végére, hogy megtapsoltassa magát és a már rég elment (vagy soha nem is volt) hangján elénekeljen egy hamis semmitmondó slágert a színészi gárda megszégyenítése volt. De talán a darab mélypontja a rádiós jelenet volt, erről többet írni kár, aki megnézni érteni fogja.


Zenei élménynek sem ajánlanám, sajnos rengeteg hamis dal, ritmustalan zenei játék jellemezte az egész színdarab összes számát.



10/10
Kató0315 2017 nov. 25. - 00:55:50 10/10
(1/4)
Elképzelni sem tudtam, hogy milyen lehet egy Beatrice-rõl szóló színházi darab, de egyszerûen lenyûgözõ! Minden a helyén a van: a zene, a rendezés, a történet, a humor, a színpadkép megoldása, a karakterek - és még sorolhatnám. Elképesztõ Kurkó J. Kristóf játéka: szinte végig a színpadon van a két órás játék alatt, énekel (nem is akárhogyan), táncol, és közben szöveget is mond. Még a nyolcvanas éveket nem ismerõ fiatalokat is elbûvölte a darab. Én igencsak feldobva jöttem ki az elõadás után. :-)