kispalissaci 2007 szept. 27. - 00:43:02 Előzmény nacky
(4/24)
Egyet kell hogy értsek. A film valóban mintha nem is egy film lenne, hanem kettõbõl öszegyúrva és sajnos nem, nem alkot még a giszharmónia sem egységet. Én is abszolút a film elsõ felére teszem a voksomat, az minden ízében rendben van, viszont a vége, azt angyon elb*szták, lehet erre bármit mondani, elb*szták és kész.
von 2006 dec. 23. - 20:04:07
(3/24)
Nagyszerû a film, pedig én nem igazán szeretem az éneklõs eket de ebben k.... jól benne van. Színészek maximálisak az egész emberi nagyon és még közben SZÉP is...
Sokat veszekedõs család neghéz sorsú és általában dühös fia...:von
Ine 2006 szept. 18. - 13:21:13
(2/24)
Hááát... nekem nem tetszett. A film elsõ felében van néhány jó beszólás, vicces jelenet, de egyébként vontatott. A 2. felét átaludtam.
nacky 2006 szept. 13. - 12:02:42
(1/24)
Elég ellentmondásos kritikákat olvastam róla, de azért mégis megnéztem. Az élmény tényleg ellentmondásos. A film elsõ (nagyobb) része kimondottan tetszett. Ironikus hangvétel, jó beszólások, abszurdításba hajló történet és szereplõk, amit jól hangsúlyoznak a zenés betétek. A képek is szépek, az egész film üde és hangulatos, tényleg szórakoztató. Aztán a végefele kezd a történet és a film is drámaivá válni, és ezzel együtt egy kissé ellaposodni. Persze biztos van, akinek ez bejön, én a végefele speciel néha kissé untam. És a várt katarzis is elmaradt. Pedig láttam már olyan filmet, ahol a nem túl boldog végkifejlett ellenére is sikerült végig fenttartani az ironikus hangvételt - és ott ez érdekes módon nem csökkentette, hanem éppen fokozta az érzelmi hatást.
Végeredmény: 7/10, az elsõ kb. 2/3 tényleg nagyon jó, aztán kevésbé. Kár a végéért!