szalapala 2021 szept. 18. - 21:25:21
(4/4)
Jaj, de szeretem a bevezetőt... hogy "ők mentik meg Amerika értékeit..." :) :)

Ugyanmár ! :)

Ez csak egy lomizó csapat, nem más.. leszedik*letépik a fát, ami értékesnek tűnik, egyébként meg szétvágnak mindent, szétbasznak mindent mindenhol..
Amit valahol meglátnak, ami ingyen van, akkor na azt hol lehetne azt eladni...
Nem mentenek ők meg semmit !!! Csak kereskednek vele !!!
Ezek csak lomizó cigányok, nem mások..

Amúgy ez a Mike nevű fazon, amiket előállít - ágyakat, asztalokat lószerszámból, hajóalkatrészből, vécécsészéből ki tudja miből- attól a hányinger kerülget, ahogy azok kinéznek.. (Tényleg befeküdnél egy ágyba, amit most hoztak ki az istállóból ? )

Én nem hiszem el, hogy bárki is megvette volna tőle valaha is az ócska proli-cigány stílusú szarjait... ez csak kamu szöveg.. senkinek se kellenek ilyen lepusztult szarok ilyen felpörgetett áron, amilyen áron kiírják.
Ez tuti, hogy kamu..

És erről szól évtizeden keresztül egy tévésorozat, hogy hirdetnek egy magáncéget, filmezik őket - ezt gyakorlatilag ingyen készítik el, hisz nyílván a magáncég finanszírozza - aztán éveken keresztül eladják más csatornáknak a gyakorlatilag ingyen készült sorozatot, és aztán ők utána pénzért ismétlik őket...

Ennél jobb biznisz nem nagyon sok van...:) :)

És az a legjobb az egészben, hogy innentől ki a szart érdekel, hogy miről szólt eredetileg ? :) :) :)
attilak 2019 aug. 11. - 09:42:00
(3/4)
Hogyan lett a Romok kincskeresői-ből Falmentő sereg a port.hu-n? Az eredeti angol címben (Salvage Dawgs) sincs semmi falmentésről szó.
9/10
Colter Stevens 2018 márc. 15. - 12:44:23 9/10
(2/4)
Nem rossz amúgy ez a sorozat. Én szeretem. De az nagyon idegesítő hogy sokszor kapkodnak, tépnek, törnek, zúznak. Általában sok értékes dolgot otthagynak. Amúgy pedig jó üzleteket csinálnak.
szookedorina 2017 dec. 14. - 08:25:20
(1/4)
Tudnak meglepetést okozni! A lehetõségekbõl a legrosszabbat a nem tetszõt választják. Erre még az állatok sem képesek.