10/10
offtopic
grosz_i aug. 21. 11:12:45 10/10
(3/3)
Rosamunde Pilcher: A szeretet hagyatéka - Adás első időpontja: 2019. VIII. 31. Isaura TV - A hibáért elnézést kérek.
10/10
grosz_i aug. 15. 06:12:04 10/10
(2/3)
Rosamunde Pilcher: A szerelem hagyatéka - Adás első időpontja: 2019. VIII. 31. Isaura TV
10/10
grosz_i jún. 28. 11:16:57 10/10
(1/3)
60. epizód Vemächtnis der Liebe (A szeretet hagyatéka? 2004)
"Egy olyan lány, mint Susi" novella nyomán

Egy nyár története. Egy a Freeportban, dél-nyugat angliai festői tengerparton lévő halászfaluban eltelt nyáré. Linda Hewitt itt él apjával, Jackkel és kislányával, Vanessával egy Freeport határában lévő birtokon. Linda, sikeres fotográfusként, aktív dolgozó és anyaként is jól elboldogul, amikor azonban egy férfi belép az életébe. Thomas Williams ornitológus azzal a céllal érkezik Freeportba, hogy tanulmányozza az ottani tengeri fecske populációt.

A férfi megismerkedik Lindával, és a szenvedélyes tudós számára a madarak egyszeriben háttérbe szorulnak. Linda ugyancsak elbűvöli őt. Hasonlóan a férfihez, ez a szép, intelligens nő is lelkesedik iránta, és nem tud védekezni a varázsától. De egyszerre csak összecsapnak a hullámok, és úgy tűnik, a múlt árnyéka utoléri Lindát.
Ugyanis Linda nem az egyetlen gyereke Jacknek, ott van Hanna is, tehetséges belsőépítész, aki Londonban él. És Hanna férjnél van, a férje pedig Linda egykori vőlegénye, Daniel Forks. Ők ketten akkoriban elköltöztek Freeportból, és a két lánytestvér azóta nem is áll szóba egymással.

Linda Daniel tudta nélkül szülte meg a közös gyermeküket, és beletörődött abba, hogy a testvére, aki hozzá mindig is a legközelebb állt, becsapta és bizalmával visszaélt. Apjuk, Jack semmiképp sem akarja véglegesnek elfogadni ezt az állapotot, és mivel a háziorvosa is tudtára adta, már nem sokáig fog élni, meghívja Hannah-t a birtokon lévő cottage-ba, hogy együtt ünnepeljék meg a születésnapját. Az egészségi állapotát még Linda előtt is eltitkolja. Abban reménykedik, hogy a két testvér majd csak újra egymásra talál.

Így érkezik meg Hannah a születésnapi partira a cottage-ba. Linda egyszerre magán kívül van. A konfrontációja, az egykor oly nagyon szeretett testvérével, aki mostanra ellensége lett, elviselhetetlennek tűnik.
Apjuk halálát követő gyászhoz további gond is társul: ugyanis apjuk, Jack végrendelete azzal a céllal született, hogy a lányaik kibéküljenek. Kikötötte, hogy kötelesek négy hetet közösen eltölteni a birtokon lévő cottage-ban és csupán csak ezzel a feltétellel örökölhetik azt. A végrendelet sokkolja őket. Linda számára csak Thomas William jelent vigaszt, akinek a szerelme egyre fontosabb lesz számára.
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás