8/10
grosz_i 2019 dec. 10. - 08:46:45 8/10
(4/4)

Rosamunde Pilcher - Hóvihar tavasszal (1996)
Az azonos című regény nyomán

Caroline Cilburn, a húszéves lány és a tizenegy éves öccse, Jody apjuk halála óta a mostohaanyjukkal, Dianával élnek Londonban. A bátyjuk, Angus egy fúrótoronynál dolgozik Skócia nyugati partjánál. Jodynak nagyon hiányzik a bátyja és megpróbálja Caroline-t rávenni, hogy keressék fel Angust Skóciában.

És valóban hamarosan Caroline és Jody egy kölcsönautóval útra is kelnek a mit sem sejtő bátyjukhoz, aki együtt él barátnőjével, Liz Frazerrel, egy jó házból való, szép de elkényeztetett úrilánnyal.

Tulajdonképp Liz egy bestia: vőlegénye Charles Cairney, a Cairney Hall birtok tulajdonosa volt, aki egy baleset során az életét vesztette. Viszont Liz sosem szerette igazán Charles-t - az érdeklődése inkább a pénzére vonatkozott. Duncan Frazer, Liz apja, a Rossie Hill tulajdonosa és az volt a reménye, hogy a lánya házassága révén megmenekül a pénzügyi csődtől.

Skóciában Caroline és Jody egy tavaszi hóvihar során balesetet okoznak. Egészen átfagyva valami menedéket keresnek Cairney Hall-ban. Ott Oliver Cairney gondjaiba veszi őket. Ő az öccse a halálos balesetet szenvedett Charles-nak és a birtok új tulajdonosa. Nagyon meghatja a két testvér helyzete.

Hamarosan felismeri Oliver, hogy Caroline, aki elsőre kislánynak tűnt neki, valójában egy fiatal nő, akiben az ő érdeklődéséhez képest sok hasonlóságot fedez fel. Akkor is, ha nem akarják tudomásul venni -, egymásba szeretnek. Gyanakvón figyeli Liz Frazer a bensőséges viszony kialakulását és ravasz intrikákba fog, hogy szétválassza a párt.
Herbst Ferencné 2019 márc. 14. - 14:22:21
(3/4)
Köszönöm, hogy leírták a film tartalmát, erre úgy látszik nincs kapacítás, vagy jó magasról tesznek rá!
kriptonyt 2019 márc. 12. - 17:27:18
(2/4)
Ismertető: Caroline és Jody Skóciába utaznak, hogy felkeressék bátyjukat, Angust. Röviddel a cél előtt balesetet szenvednek és rájuk esteledik az út mentén. A hóviharban átfagyva keresnek menedéket, amit végül a Cairney Hall birtok nyújt nekik. A tulajdonos, Oliver Cairney idővel beleszeret a fiatal lányba, Caroline-ba.
napraforgó 2018 aug. 18. - 12:30:44
(1/4)
Tartalomismertetés megint nincs.

Caroline és Jody Skóciába utaznak, hogy felkeressék bátyjukat, Angust. Röviddel a cél előtt balesetet szenvednek és rájuk esteledik az út mentén. A hóviharban átfagyva keresnek menedéket, amit végül a Cairney Hall birtok nyújt nekik. A tulajdonos, Oliver Cairney idővel beleszeret a fiatal lányba, Caroline-ba.