10/10
grosz_i 2022 márc. 27. - 16:17:32 10/10
(3/3)
"Találka a folyónál" címmel adta az IZAURA.
napraforgó 2022 márc. 26. - 16:47:52
(2/3)
Robert O'Neill egy tengerparti halfüstölő ir tulajdonosának nem sikerült feleségül vennie ifjúkori szerelmét, Jane-t, aki Angliába ment tanulni, majd férjhez ment Edward Wilson iparmágnáshoz. Robert felesége halálos daganatos betegségben szenved, és saját halálát okozza, egy végzetes incidens által, miután közölte az első szeretőjével, Conor O'Harával, aki időközben pap lett, hogy ő a lánya biológiai apja. Edward Wilson sok piszkos üzlete részeként megvásárolja a város kastélyát. Jane és Robert újra együtt lépnek fel Edward helyi projektje ellen.
10/10
grosz_i 2019 júl. 01. - 12:59:49 10/10
(1/3)
Rosamunde Pilcher 1924 - 2019

Valami különösnek kell lennie abban, hogy egy ilyen nevű szerzőnek, mint Rosamunde Pilcher, akinek a regényei, filmjei világszerte ismertek. Valószínű a sikerének titkára egyszerű rájönni: boldogság, pénz és happy end.
Regényei, elbeszélései és filmjei egy olyan világban játszódnak, ahol még mindig látszólag valamilyen rend uralkodik. Olvasók, nézők milliói szenvedélyesen várják, olvassák, vagy éppen nézik valamelyik könyvét, vagy filmjét. Jól megírt, mély érzelmekről szóló novellák, nagyon érdekes, szép családi szágák és romantikus szerelmi történetek beágyazva titokzatos intrikákba és melankolikus szerelmi drámákba.
Mély betekintést nyerhetünk szövevényes családi történetekbe. Szeretettel, meleg szívvel és meghatóan teszi elénk az életről szóló, szinte valósnak hihető újabb és újabb élettörténeteket. Lenyűgöző kalandos utazásokkal visz el bennünket családtörténetekbe. Elbűvölően mesél Cornwall és Skócia meseszép tájairól, kastélyokról, cottage-okról és a bámulatos angol tengerpartról. Felejthetetlen kikapcsolódást biztosít a szépre, harmóniára vágyóknak egy-egy estére.
Az élet közeli történetei továbbgondolásra ösztönöznek, tudunk rajta nevetni, szórakozni, talán olykor-olykor sírni is…